Reign/7.

584 33 0
                                    

MEDORA

Már negyed órája beszélgettünk Mr. és Mrs. Tarton-nal. Untam, de nem tehettem mást, mint tűrtem, hiszen ők is a célpontjaink voltak. Lassan azonban itt volt az idő.

- Na és mondja kedves Penelope, hogy ismerte meg ezt az igazán jóképű fiatalembert? - hajolt közelebb hozzám Mrs. Tarton, aztán feltűnően végigmérte Jasper-t. Furcsa volt, hogy egy lassan ötven éves nő látványosan stíröli valakinek a "férjét" a sajátja előtt? Á, dehogy.

- Majd ő elmeséli. Én kimegyek a mosdóba. Elnézést. - mondtam, majd elindultam az említett helyiség felé. Miután elvégeztem a dolgom, kezet mostam, majd levettem a nyakláncom és a szemetes mellé tettem. - Mila, készülj. Hamarosan jöhetsz a mosdóhoz. Kade?

- Vettem! - válaszolt a srác.

- Igen, természetesen. - hallottam Mila hangját. Visszamentem Jasper-hez.

- Miről maradtam le? - kérdeztem.

- Ó, drágám, Mike elmesélte, hogyan találkoztatok. Roppant elbűvölő történet.

- Igen, az. - mosolyogtam.

- Szívem, hol a nyakláncod? - nézett rám összevont szemöldökökkel Jas. Megjátszott ijedtséggel a nyakamhoz kaptam.

- Ó, te jó ég! - körülnéztem. - Biztosan leesett a mosdóban.

- Segítsek megkeresni? - ajánlotta fel Mrs. Tarton.

- Nagyon megköszönném. - néztem rá hálásan. Azt hittem, majd meg kell kérnem rá, de így még jobb. Most vele együtt indultam el a mosdóhoz, közben láttam, hogy Mila minket néz.

- Elnézést! A másikba menjenek kérem, itt eldugult egy, igyekszünk megoldani a problémát. - mutatott a kiakasztott táblára egy szervizes öltözékben Kade.

- Leesett bent a nyakláncom, két perc az egész.

- Rendben. - nyitotta ki előttünk az ajtót. Bementem és benéztem a fülkébe, habár tudtam, hogy nincsen ott. A következőbe is benéztem, ekkor hallottam meg mögülem Mrs. Tarton hangját.

- Nézze csak, itt is van.

- Köszönöm szépen. El se tudom mondani mennyire hálás vagyok!

- Ugyan! Semmiség. - adta a kezembe a darabot.

- Azért nem bánná, ha megölelném? Nagyon fontos ez nekem, hiszen a férjemtől kaptam. - láttam rajta, hogy kissé furcsállja a kérést, de végül beleegyezett. Köré fontam a karjaimat egy rövid időre, majd ahogy elengedtük egymást a nyakán gyorsan kitapintottam a pontot és megnyomtam, aminek hatására a következő pillanatban összeesett előttem. - Kade, gyere. - ahogy kimondtam, az illető bejött és segített a nőt a falhoz ültetni. Levettem róla a nyakláncát, amit Kade elkezdett darabokra szedni. Beosont Mila is, majd kicseréltük a nyakláncom és a fülbevalóim darabjait az eredetiekre, majd összeraktuk a hamis részeket és visszaakasztottuk Tarton nyakába. Feltettem az eredeti részeit, majd ébresztgetni kezdtük Mrs. Tarton-t. Beletelt pár percbe mire magához tért.

- Úristen, mi történt?

- El tetszett ájulni, de nem történt semmi probléma. Orvos vagyok. - szólt Mila.

- Biztosan? Nem nagyon szoktam ájuldozni.

- Mindenkivel megesik. Azt ajánlom ma ne este ne igyon több alkoholt.

- Rendben, köszönöm. - segítettünk neki felállni, majd Jasper-ékhez mentünk.

- Minden rendben? Olyan sokáig elvoltatok.

Relentless GoddessWhere stories live. Discover now