Relieved/1.

595 39 0
                                    

JASPER

"Jas,

Gondolom most fogalmad sincs, hogy mi történik, de remélem minden kérdésedre választ tudok adni. Nagy részükre legalábbis. Ami valószínűleg a téged legjobban izgat az az, hogy miért is öltem meg a bátyádat. Nos, talán meglepő, talán nem, de tulajdonképpen ugyanazért, amiért te is kerestetsz engem. A bosszú miatt. A fájdalom miatt. Azt hittem azzal, hogy megölöm őt, azzal könnyebb lesz, hogy leszakad rólam nyomás amit éreztem. Azonban nem így lett. Kissé enyhített, de valójában közel sem annyira, mint reméltem. Magamnak kellett megtalálnom az utat afelé, hogy meg tudjak bírkózni a gyásszal. De nem bántam meg, hogy megtettem azt amit.
Nem tudom mennyire ismered az amerikai bandákat, de másfél évvel ezelőtt Los Angeles legbefolyásosabb vezére Amias Husher volt. A férjem. Wyatt pedig lelőtte őt és a hat hónapos kislányunkat is. Arról nem is beszélve, hogy rajtuk kívül még rengeteg embert öletett meg a bandánkból, összesen pedig kilencen maradunk. Illetve általad már csak ketten. A nyakláncon levő medál, ami a levél mellett találtál Amias és az én házassági gyűrűmból, Amias-ból és Callie-ből kioperált golyókból, valamint az eljegyzési gyűrűmből készült. Az üveg alatt, pedig a kettejük hamvai vannak. Ez az a lánc amiért küzdöttél és majdnem el is vettél tőlem. Furcsálltad, hogy ezt kell megszerezned, de remélem most már érted miért. Ez az egyetlen dolog ami marad nekem belőlük. Illetve még mielőtt rám támadtál volt egy plüss bárányom is, ami Callie-é volt és becsavartam Amias kedvenc pólójába. Nem is tudtam anélkül aludni.
Bevallom, ahogy átvertél igazán feldühített, de egy idő után el kellett ismernem, hogy szép húzás volt. Bemásztál a bizalmamba, aztán ezt ki is használtad. Ötletem sincs, hogy az a bizonyos éjszaka neked vajon mit is jelentett. Eleinte azt hittem nekem nem fog sokat jelenteni, de nem tartott sokáig mire rájöttem, hogy nagyot tévedtem. Tényleg jelentett valamit. Testileg és érzelmileg is. Erre legfőképp viszont csak akkor jöttem rá, amikor kiderült, hogy babát várok. Igen, ő az és igen, tőled van. Ezra amikor megtudta napokig hozzám sem szólt és most is a tudta nélkül cselekszem, amiért valószínűleg legszívesebben letépné majd a fejem. Tudom, hogy most azt hiszed, hogy ez az egész csak felültetés és át akarlak téged verni, de hinned kell nekem, hogy ez nem így van.
Az apróság neve Ryder Ares Bolt és holnap lesz egy hónapos. Jas, én nem akartam őt csak így a nyakadba akasztani, de nincs más lehetőségem. Lehet, hogy gyűlölsz engem, de bízom benne, hogy te nem vagy olyan, mint a bátyád. Csak annyit kérek tőled, hogy vigyázz rá addig, amíg biztonságot nem teremtek magam körül ahhoz, hogy efféle veszélyek nélkül felnevelhessem őt. Jelenleg elképesztően nagy bajban vagyunk és őt nem tehetem ki ennek. Kerestetsz minket, de nem te vagy az egyetlen aki a halálomat akarja. Nem érdekel, ha valaki engem megöl, de azt biztosan nem élném túl, ha ismét elveszíteném a gyermekem. Ennek ellenére azt is meg tudom érteni, ha téged ez nem izgat és nem akarsz vele foglalkozni, bár nagyon remélem, hogy nem így van. Ha mégis akkor holnap délelőtt tízkor egy nő fog várni a Master's kávézóban. Ha elhozod Ry-t tudni fogom mi a helyzet és akkor soha többé nem hallasz se felőle, se felőlem. Ha nélküle jössz, akkor ígérem igyekezni fogok, hogy minél előbb újra láthassam a fiunkat. Arra ne is gondolj, hogy ha eljössz velem találkozol majd. Átfésültetheted egész London-t is akár, de nem fogsz ránk találni.
Nagyon kérlek vigyázz a fiadra.

Medora"

Miután elolvastam, csak bámultam Med levélre egészen addig, amíg Luna ki nem kapta azt a kezemből.

- Mutasd már! - leültem az ágy szélére és az alvó babára néztem. - Ez most komoly? - kérdezte amikor végig ért a szövegen.

- Nagyon úgy tűnik.

- Szóval akkor van egy fiad. - bólintottam, majd felvettem a takarót és ráterítettem a picire. - Hiszel neki? - felsóhajtottam.

- Ez furcsán fog hangzani, de igen. Bár soha sem gondoltam, hogy egyszer ilyesmi történik velem.

- De? - nézett rám kérdőn.

- Milyen de?

- Mindig van egy de.

- Én... hiszek neki, legalábbis nagyon szeretnék, de azért ott van az is, hogy mi van ha tényleg mégis átver.

- Ez csak a maffiafőnök éned. Nem hiszem, hogy ezt itt mind csak úgy kitalálta volna.

- Igen, tudom.

- Azt is tudod, hogy ezzel... - mutatott a lapra. - ...konkrétan bevallja, hogy neki is jelentett valamit az, hogy lefeküdtetek, nem csak neked? Mármint... van egy gyereketek.

- Igen. Azt sem tudom mit kell csinálni egy babával. Mármint honnan szerzek én neki tejet ha éhes?

- O-o. - húzta el a száját ijedten Luna.

- O-o, mi?

- Azt írta holnap lesz egy hónapos, vagyis még biztosan kb két óránként eszik és gondolom megetette mielőtt idehozta, de az a két óra mindjárt letelik. - pillantott az éjjeli szekrényemen levő órára. Kétségbeesetten néztem rá. - Te maradj itt, én mindjárt visszajövök. - indult el.

- Hova mész?

- Megoldom a helyzetet. Csak nyugtasd, ha sírna. - mondta, majd kiment az ajtón és becsukta azt maga mögött. Levettem a cipőimet, majd felfeküdtem az ágy másik oldalára.

- Hát haver, azt hiszem egy darabig be kell érned velem. - csak néztem, ahogyan alszik. Nagyon aranyos volt. Még mindig nem teljesen fogtam fel, hogy ő tényleg az én fiam. És hogy valóban Med-től van. Na meg ott van az a levél. Ha amit leírt, minden így történt, az elég sok dolgot megmagyaráz és ezzel együtt minden meg is változik. Eddig azt hittem indokolatlanul ölte meg Wyatt-et, de ezek szerint elég nyomós oka volt rá. Megváltoztatja a véleményemet a bátyámról is, akiről ugyan tudtam, képes elhamarkodottan és meggondolatlanul cselekedni, de nem képzeltem, hogy képes megölni egy ártatlan kisbabát. Ryder mellettem nyöszörögni kezdett, de nem sírt fel.
Med. Meg kell találnom őt, akárhogyan és akármibe kerül is. Úgy kell őket megkeresnünk, hogy ne tudjanak róla, hogy azt higyjék, hogy felhagyok vele. Még a többi banda előtt kéne a nyomukra akadnunk. Arra nincsen időm, hogy mindegyikükhöz elmenjek és meggyőzzem őket arról, hogy nem éri meg őket keresgélni. Nem is tudnék mit mindani nekik. Még a végén minket is megtámadnak. Ezt nem kockáztatom meg, pedig tudom mikre képesek az embereim. Felsóhajtottam. Jelenleg semmit sem akartam jobban, mint azt, hogy Med itt legyen mellettem.

Relentless GoddessWhere stories live. Discover now