Reign/6.

624 35 0
                                    

MEDORA

- A fenébe már! - mérgelődtem, amikor vagy századjára sem sikerült felhúznom a ruhámon a cipzárt. Épp újra nekivetettem volna a magam, amikor kopogtak.

- Med? - hallottam meg Jasper hangját.

- Igen? - válaszoltam, mire ő benyitott.

- 10 perc és indulunk. - egy fekete öltönyt viselt egy fehér inggel és sötétbordó nyakkendővel.

- Oké. Öhmm... segítenél? - kérdeztem, majd hátat fordítottam neki.

- Persze. - válaszolt. Hallottam közeledni a lépteit és megéreztem a kezét a derekamnál. Ahogy a cipzárt húzta fel, végig simította a hátam, egészen a nyakamig, amitől kirázott a hideg, de nem törődtem ezzel, inkább hátraadtam neki az asztalon levő hamis nyakláncot, hogy azzal se kelljen szenvednem.

- Köszönöm. - fordultam újra szembe vele.

- Nincs mit. Gyönyörű vagy Med. - bókolt, mire elmosolyodtam. Egy földig érő lenge ruha volt rajtam, a jobb lábamnál fel volt vágva egészen combközépig. A felső részén fekete volt, az aljára pedig átment sötétbordóba. Egyszóval teljesen passzoltam hozzá.

- Te is nagyon fess vagy Jas.

- Hát férjed ként muszáj. - vigyorgott, mire én csak a szemeimet forgattam.

- Tudod jól, hogy nem vagyunk házasok. - mondtam, miközben felhúztam a cipőimet.

- Viszont ma este mindenkinek el kell hinnie, úgyhogy jobb lesz, ha ezeket felteszed. - húzott elő a zsebéből két gyűrűt. Felsóhajtottam. Ehhez aztán végképp nem volt kedvem, de nem tehettem mást. Felhúztam a két gyűrűt.

- A tied? - kérdeztem, mire elém tartotta a kezét, amin már ott volt az övé.

- Mehetünk?

- Aha, egy pillanat. - fogtam meg az ágyamon levő combfixet, amire egy pisztoly és egy kés volt erősítve, majd felhúztam a lábamra. - Na? - néztem Jas-re, aki csak nézett vissza rám, de nem mozdult. - Jas?

- Induljunk. - rázta meg a fejét, majd az ajtóhoz ment és kinyitotta előttem. Ahogy kiértünk az épületből, beszálltunk a kisbuszba ahol már a többiek vártak minket. Ahogy Rupe-ékhoz értünk, megláttam a felsorakozott méregdrága autókat. Ruby a nevéhez híven vörös ruhában volt, Rex is kicsípte magát, ennek ellenére lerítt róla, hogy ideges.

- Sziasztok! - köszöntem, ahogy odaléptem hozzájuk.

- Sziasztok. Készen álltok?

- Persze. - bólintottam.

- Oké. Mi a Lamborghini-vel megyünk, ti választhattok, de egy karcolás se legyen rajtuk. - nyomott a kezembe három kocsikulcsot.

- Rex, minden rendben lesz. - biztattam.

- Nagyon remélem. - szólt, majd beszállt a szintén vörös Lambo-ba.

- Mivel akartok menni? - fordultam a csapat felé.

- Tesla. - vágta rá egyszerre Jas, Ezra és Huck, Kade pedig felröhögött a kisbusznak támaszkodva.

- Lányok? - néztem Mila-ra és Iris-ra, mondván a fiúkkal nem sokra megyek, de ők csak feltartották a kezeiket, hogy hagyjam ebből ki őket. - Hát jó. - sóhajtottam, majd Ezra-nak dobtam a Porsche kulcsát, Huckle-nak a Mustang-ét, Jas-nek meg a Tesla-ét.

- Igen! - kiáltott fel Jas.

- Ne már, Med! Azt hittem szeretsz... - indult el az autó felé Ezra.

Relentless GoddessWhere stories live. Discover now