Reign/2.

651 34 0
                                    

JASPER

- Gyerünk srácok pakoljatok! Nem érünk rá egész nap! - kiáltottam el magam, miközben az most érkezett árut behordó embereket néztem. A mai napra elképesztően sok munka volt betervezve. Őszintén szólva semmi kedvem nem volt az áru érkezését figyelni, de Huckle lestoppolta az újoncokat, így már csak ez maradt nekem.

- Főnök! - hallottam egy hangot, majd férfi lépett elém a kezében egy dobozzal, aminek a tetejére egy kis 'X' volt ragasztva piros szigszalaggal. Elvettem tőle, majd leraktam a földre. Elővettem a késem és a ragasztásnál óvatosan felvágtam. Lassan nyitottam ki, benne pedig nem láttam semmi mást, csak ami mindegyikben kell legyen. Drogot.

- Hozd a következőt, ez beviszem én. - mondtam és felemeltem a dobozt, ő pedig elindult vissza a teherautóhoz. Bementem a raktárba és ledobtam a dobozt a többi mellé, de az feldőlt. Felsóhajtottam és lehajoltam, hogy felállítsam, de a benne lévő zacskózott drogtömb persze kiesett belőle. Visszaraktam a dobozba, azt pedig beljebb toltam, amikor észrevettem a földön egy borítékot. Valószínűleg benne volt a dobozban és ezért volt rajta az az 'X'. Felvettem a földről, majd megforgattam, de semmilyen írás nem volt rajta. Feltéptem a tetejét, benne pedig egy papírt találtam. Széthajtottam, rajta pedig egy oldalnyi szöveget pillantottam meg. Elővettem a telefonomat és felhívtam Ender-t a hackeremet. Szerencsémre fel is vette.

- Igen?

- Küldj le valakit figyelni az árut, van egy kis dolgom.

- Oké.

- Kösz. - leraktam, majd a levéllel a kezemben elindultam az dolgozószobámba. Mikor odaértem leültem és olvasni kezdtem.

"Jasper!
Azért írok neked, hogy tudd, hogy a bátyád halott. Pár nappal ezelőtt történt, egy éjszaka, valahogy kijátszották a rendszerünket és betörtek. Rajta kívül csak két őrt öltek meg. Nem tudunk sokat róluk, csak hogy a vezetőjük neve Medora Thessalyn. Fogalmunk sincs, hogy miért pont Wyatt volt a célpont. Úgy gondoljuk, nem a pénze és nem is a befolyási erejének a kiiktatása, talán csak egy bandát akart magának, bár ez is kétséges. Az eddigi bejövő drog ügyeinket -egyet kivéve- leállították, a kimenőket meghagyták, beszedik utánuk a pénzt, aztán azokkal sem foglalkoznak. Thessalyn csapata 8 emberből áll. Elvették az összes fegyverünket és szigorú rendet tartanak. Vagy engedelmeskedünk, vagy megölnek, bár még egyikünk sem kísérelte meg, hogy tényleg megteszik-e. Ezt a levelet is titokban írom neked és csak remélni tudom, hogy nem fogok lebukni. Nagyon hálásak lennénk, ha segítenél nekünk megszabadulni tőlük.
Freddy"

Szóhoz sem jutottam. A bátyám halott, egy őrült nő ölte meg vette át a bandáját és ezt a legjobb haverjától tudom meg. A kezembe temettem az arcom. Fogalmam sincs mit tegyek, de azt tudom, hogy oda kell mennem. Újra a felhívtam Ender-t.

- Szólj a csapatnak, hogy jöjjenek a tanács terembe és te is gyere. Most azonnal, fontos ügy. És közben keress rá kérlek egy névre. Medora Thessalyn. - szóltam bele, ahogy felvettem.

- Máris. - válaszolt, majd lerakta. Fogtam a levelet, majd elindultam a terembe. Mire odaértem Ender már ott volt és nem kellett sokat várni, míg a többiek megérkeztek.

- Szóval a helyzet az, hogy a bátyámat megölték, a bandát pedig átvették. - erre a legtöbb arcon meglepettség tükröződött. - Freddy írt levelet és azt szeretné, ha segítenénk. Amit írt, abból lejött, hogy a nő nem teljesen százas, így valószínűleg nem lesz egyszerű dolgunk.

- Ezt, hogy érted?

- Nyolc emberrel tört be úgy, hogy senkinek fogalma sem volt róla.

- Na és mi a terved?

- Ender, Huckle és én odamegyünk. Valahogy bejutunk, eltöltünk ott egy kis időt, kitapasztaljuk a rendszerüket és kitaláljuk, hogy hogyan tudjuk tönkre tenni őket. Ha megvan a terv, támadunk. - mondtam, majd Ender-re néztem aki összehúzott szemöldökkel bámulta a laptopjának a képernyőjét. - Találtál valamit? - kérdeztem.

- Nem, semmit. Illetve a rendszerüket megtaláltam, de ahogy rámentem tele dobta a gépem vírusokkal.

- Milyen vírusokkal?

- Fogalmam sincs. Ilyet még láttam, de az biztos, hogy totál tönkreteszi. - mondta majd felénk fordította a képernyőt, amin össze-vissza cikáztak a megnyitott ablakok, néha felvillant egy ijesztő bohóc, aztán szakadozni kezdett a kép, majd pedig teljesen elsötétült.

- Francba. - túrtam a hajamba és felsóhajtottam. - Ender, próbálj meg minden infót megszerezni, amit csak lehet. Utána azt találjuk ki, hogy hogyan jutunk be. Holnap ugyanekkor ugyanitt találkozunk. - felkaptam a levelet, majd visszamentem az irodámba. Ledobtam a papírt az asztalra és a mellékajtón átmentem a szobámba. A polchoz mentem és levettem róla egy képet amin én voltam Wyatt-el még amikor kicsik voltunk. Hiába volt négy év köztünk, mindig olyan volt mintha egy perc sem lenne, mintha ikrek lennénk. Mindig jó testvérem volt és még ha össze is vesztünk valamin, nem tartott sokáig, mire megbékéltünk egymással. Körülbelül hat éve, hogy bekerültünk a maffiák világába. Én eleinte nem akartam belekeveredni, de ő hajthatatlan volt. Akkoriban az anyagi helyzetünk nem volt a legjobb, de nem is a legrosszabb. Ő viszont, miután az apánk meghalt, a fejébe vette, hogy pénzt szerez és boldoggá teszi anyát is. Hiába mondtam neki, hogy meg tudjuk oldani anélkül is, nem hallgatott rám. Én pedig nem akartam, hogy egyedül vágjon bele, mert féltettem, annak ellenére, hogy tudtam évekig bokszolt és nem hagyja magát egykönnyen legyűrni. Ezért hát vele mentem és csatlakoztunk egy bandához. Akkor még olyan kis újoncok voltunk, mint akiket most mi képzünk ki, de hamar lépkedtünk felfelé a ranglétrán, nemsokára pedig az akkori főnök alatt álltunk. Úgy másfél éve voltunk benne ebben az egészben, amikor az akkori főnök meghalt és a bátyámra hagyta a bandáját, ő viszont nem akart egyedül irányítani, így megosztotta velem. Egészen egy évvel ezelőttig így volt ez. Amikor jött egy akció ami miatt el kellett utaznia Amerikába akkor változott meg a helyzet. Miután abból az akcióból visszatért eltökélte, hogy kiterjeszti a bandánkat Anglián, vagyis London-on kívül Amerikára, azaz Los Angeles-re is, hogy még nagyobb hatáskörünk és befolyásunk legyen. Jó ötletnek tartottam, mert egy ideje változatlanul mentek a dolgok és ahhoz, hogy több mindenre lehessen lehetőségünk ez tökéletesnek hangzott. Az is volt, Wyatt nagyon ügyesen haladt az egész bandával és háromhavonta hazalátogatott. Most pedig halott, a bandáját elnyomják és én vagyok az akinek meg kell oldania a dolgokat. Visszatettem a képet a helyére, majd leültem az ágyra. Fogalmam sincs, hogyan, nem tudom meddig fog tartani, de egyet tudok. Segíteni fogok a bandának és bosszút állok a bátyám halálán. A célpont pedig nem más, mint Medora Thessalyn.

Relentless GoddessWhere stories live. Discover now