10• Advarsel & Smeltende isbjerg

258 15 0
                                    

10 december. 2018. Mandag.

Enhjørninger, regnbuer, Candyfloss.

Livet er vel nok skønt, hov se! Der kommer en enhjørning ridende på chokolade, vinke vinke. Hvor er den dog smuk, smile smile. Sikke et flot landskab, Uhh. Candyfloss. Hvor det dog er dejligt.

Sikke dog et skønt sted.

Enhjørninger, regnbuer, canduflo-

"ALMA!"

Jeg sætter mig op i en fart, det skulle jeg bare ikke have gjordt, for jeg banker hårdt knæet op i bordet, jeg skærer en hurtig grimasse i dumhed,. Amen for helvede. Jeg kan langsomt mærke min ansigtskulør ændre sig fra normal til postkasse rød.

Min pande gør ondt efter at have lagt mast ned mod bordet, mine store poser under øjnene tager jeg da bare lige ud og handler med, no problem.

"Rektor ligenu!"

Jeg rejser mig søvnigt op og trasker uretfærdigt behandlet op mod rektors kontor. Bare fordi man måske lige blunder lidt, så ryger man op til rektor? Hvis altså man kan kalde at snork sove med salv hængende ud af munden, som at blunde.

-

"Lad mig gætte, du sov?"

Jeg nikker langsomt og kigger undersøgende, på den gråhårede mand foran mig. Olding.

Han folder hans krogede hænder og kigger seriøst op på mig og et øjeblik er jeg bange for, at han vil springe over bordet og trække mig ud, for at dybe mit hovede i toilettet. Eller måske vil han tage mig med udenfor og begrave mig levende i sneen for så derefter at smide mig i havet.

Dette er højst sandsyndeligt, i kan måske høre det ikke er tit jeg ender foran rektor, en stilling jeg er yderst stolt af, og nogle gange undre mig over, så pænt opfører jeg mig da heller ikke?

-

Jeg endte med en advarsel. Og da jeg troede højest på at han ville fodre mig til et hamster så begyndte han at grine, oldingen begyndte at grine? Han havde næsten tårer i øjnene så sjovt syntes han det var.

Det var altså virkelig besynderligt.

At se en gammel gråhåret mand næsten dø af grin over, at man sov i timen? Det er ikke noget jeg kommer til at opleve igen. Jeg tror heller ikke jeg har specielt meget lyst. Det var lidt skummelt.

"De stirrer fandme igen!" Hvisker Sander irriteret hen over det runde blå bord i kantinen og rigtig nok, pattebørnene sidder med øjne som er ved at poppe ud af hovedet. De ligner lidt blobfisk? Kender i dem? Hvis ikke, advarer jeg stærkt mod at søge på den på nettet. Den er decideret ækel, ikke noget kønt syn.

Der findes faktisk sammenligninger med den og Donald Trump. I skulle næsten se dem, de er virkelig ens, kunne næsten ikke kende forskel, men så er i jo også nødt til at se på blobfisken og Donald Trump!

Bare glem hvad jeg sagde.

"Hvis i bliver ved med at stirre popper jeres øjne fandme snart ud!" Jeg råber så højt jeg kan og på nul komma fem er kantinen i latter.

-

Jeg når lige at grine i næsten 30 sekunder før Marcus Gunnarsen står foran mig.

"Vi skal snakke." Hvisker han.

Jeg ryster på hovedet "Nej, nej Marcus det skal vi ikke." Han skyder underlæben ud "Please, Almaaaaa." Gud hvorfor er den dreng så fandens nuttet? Alle de følelser som jeg enormt gerne vil pakke væk i en kasse for så bagefter at køre kassen over med en damptromle og fodre til en hval. Det kaldes venskab, men hans nuttethed gør det fandme svært. Helt ærligt Gud, kunne du ikke have puttet lidt mindre nuttethedspulver i hans gryde, bare en deciliter mindre? Måske to?

"Du har 3 minutter."

Han hiver mig straks op og trækker mig ud på gangen.

Jeg stopper brat op da vi står foran mit skab og jeg kan se der er hængt noget op på det. Der har han fandme bare ikke gjort! Jeg vil jo ikke tilgive ham, men hvorfor skal han så være så irriterende god til at undskylde, mit hjerte smelter jo være end en isbjerg.

Hans nervøse vejrtrækning ville kunne høres på Grønland ikke, at det er en stor forandring fra jer, men dog.
Og som jeg stod og prøvede at holde alle de fandens ting ude, som gerne ville ind indså jeg noget. Noget jeg burde have gjordt for lang tid siden.

Noget dumt.

Jeg gider ikke engang læse det, for når jeg ser på ham stå med et undskyldende smil på læben og et nervøst udtryk i øjnene, så kan jeg ikke andet.

"Jeg hader dig virkelig, og dine irriterende gode undskyldninger!"

🎅🏻🎅🏻
Så er vi endelig med igen, jeg er kommet ned efter at være lige ved at smadre min computer, men vi prøver at lave alle afsnittene igen, vi prøver.
Wish me luck. Hold da op det går stærkt med december.
TAK FOR ALT STØTTEN!
- De sidste par afsnit er ikke rettet

Let It Snow 2Where stories live. Discover now