15 - Fly styrt & Røst Teaterbistro

211 10 1
                                    

15 december. 2018. Lørdag.


"Fucking tudse!"

Han har været her i ikke engang et døgn og nu må han gerne gå. Joke, han skal ikke gå. Aldrig faktisk. Han skal blive hos mig, blive både dag og nat. Blive for at kunne give mig de varmeste og tryggeste kram i verden. Fuck hvor har jeg savnet ham.

"Du kan sev være en grøn slimet ting." Svarer han grinende, jeg bliver straks mindet om den 'prank' Martinus lavede og minder mig på at jeg ikke har fået dræbt den dreng endu. Han hældte grønt fucking æggelugtende snask ude over mig.

"Jorden kalder Alma.Jorden kalder Alma."

Jeg blinker et par gange og kigger med store øjne på den søde dreng overfor mig.

"Nu styrtede flyet ned og døede på grund af dig." Siger han alvorligt

Et smil spreder sig på mine læber.

"Nu fik vi aldrig oplevet Mars."

Han lænder sig ind over sengen og kigger mig alvorligt i øjnene før vi begge bryder ud i et latterligt dumt grineflip. 

"Hvorfor er dit hår egentlig grønt?" Spørger Tay grinende. Jeg sender ham en irriteret fuckfinger. Han hentyder til det grønne skær, som jeg lige vil hilse og sige er utrolig kraftigt. Martinus har pyttet et eller andet hårfarve noget i, som ikke har kunne kom ud med de 9 bade jeg har været i. Noget siger mig det er permanent. Jeg kan ikke lide den tanke. 

Men denne her tanke kan jeg godt lide: Martinus Gunnarsen, som dør en smertefuld død.

-

"Hvad skulle det være?" Spørger tjeneren, som skal betjene vores bord. Jeg sender Tay et lille smil. Tænk at han har gjordt alt det her. Gjordt alt det her shit. 

"Den tre rettersmenu tak," Siger jeg på det norsk jeg nu kan. Eller som jeg sad i bilen og øvede mig på. Taylor kigger spøjst på mig, men smiler så mærkeligt "Norsk er fandme mærkeligt." siger han smilende "Helt enig"

Taylor overraskede mig med en 4 og 48 timer lang køretur til Trondheim, men det gjorde ikke så meget for tiden flyver afsted i hans selskab. Medmindre han har lektier for, så er han en pruttende bæver.

Jeg kan seriøst græde ligenu. Min kæreste, Taylor Miller er kommet helt til Norge. Fucking Norge for min skyld. For hans skøre kærestes skyld har han taget et fly og fløjet i jeg ved ikke hvor mange timer.Bare for at se mig! Mig!

Han havde bestilt bord på Røst TeaterBistro. Som i øvrigt er utrolig smuk.

Han har booket værelse på Radisson Blu Royal Garden Hotel. Lidt for langt navn, i know. Ligesom hvis en hund hed Victor Sebastian Junior king. Slet ikke fordi jeg har overvejet at kalde en hund det, nej pfftt. Aldrig. 

Jeg smiler. Det her skal nok blive godt. 

Ihvertfald indtil mandag morgen.


--

Jeg stresser, min arm gør ondt ad helvede til og jeg er træt. Fucking fedt. Jeg lyder som en person med enormt meget overskud ik og's?

- De sidste mange kapitler er overhovedet ik rettet. #stresset #Doven


Let It Snow 2Where stories live. Discover now