20• Ferie & En 'venlig' fyr

187 9 0
                                    

20 december. 2018. Torsdag.

"Og glædelig juleferie til jer!"

Hurtigt er alle oppe af stolene og stormene på vej ud i det hvide vejr. Inklusiv mig. Selvom det ikke har været normal skolegang for mig. Langtfra, så elsker jeg ferie. At kunne sove til jeg ved ikke hvad og bare ligge i sin seng hele dagen.

Det er livet. Det er ligesådan, at livet skal være. Ihvertfald i ferien.

Johan og Bastian kommer op på siden af mig og ligger armene omkring mig "Ferie ferie feriiie." Jubler de i kor. Vi går sammen ud af døren, mens vi glade vinker farvel til skolen, som de skal tilbage til om lidt over en uge, men ikke mig. Nej. Ikke mig.

-

Den årlige julefest afholdes selvfølglig også i år. Julefesten som hele årgangen er inviteret til. Den julefest som Oliver insistere på, at jeg tager med til. Så selvfølglig gør jeg det. Oliver er god nok. Når først han stopper med alle de hormonforstyrrelser.

Jeg har ikke mange dage tilbage i Norge. Hvilket jeg selvfølgelig er glad for, men det betyder også, lidt dage med mine venner. Så vi nyder tiden. Så selvfølgelig skal jeg med til fest.

Det kan godt være jeg tager med, men kjole. Det gider jeg ikke i år. I år kører vi ripped jeans og en rød silketop.

-

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

-

Musikken brager ud af huset, som er total dækket af sne. Marcus og Martinus' hus.

Folk er allerede total stive, men det gør egentlig ikke noget. For det har de lov til. De har lov til at leve det liv de er blevet tildelt. Det liv, som umuligt kan være ligeså uheldigt som mit.

Vi fejrer juleferie og fire dage til jul, men jeg tror også, at vi holder fest fordi vi hylder den ungdom vi lever i og har. Den ungdom, som på et tidspunkt vil forsvinde og så vil vores største problem ikke længere være hvilke sko man mon skal tage på i skole. Nej. For så vil ungdommen være ovre.

Vi fester fordi vil hylder og fejre at vi lever i nuet. Som unge.

- og det er fedt.

-

Nogle shots senere er det hele lidt sjovere. Ikke så jeg er stang stiv, men det hele er lidt sjovere og lidt mere festligt.

Mit hovede hviler i mine hænder og jeg smiler over hele femøren. Jeg ved ikke hvorfor. Som sagt er det hele bare lidt sjovere. En eller anden sød fyr er ved at lave mig en drink. Jeg burde nok genkende ham, men jeg er faktisk lidt ligeglad. Det eneste jeg ved er, ar han kyssede mig før han tilbød at lage mig en drink.

Meget venligt.

Han står med rykken til så jeg kan ikke se hans ansigt. Men han er meget venlig. Han laver da en drink. Jeg kan ikke se hvad han kommer i, men er også lidt ligeglad. Han er jo bare dejlig venlig.

Jeg griner stille da han drejer rundt med drinken i hånden. Han er sjov.

Han rækker mig glasset og jeg tager imod. Jeg fører det op til læberne og når lige at åbne munden og få noget af det ind i munden, samt smage på det før glasset bliver revet ud af hånden på mig, men det er for sent. Jeg har allerede fået en slurk i munden og det er allerede begyndt at bruse i kroppen.

Mine øjne opfanger svage glimt og mine øre svage lyde af slag, men min krop er slap.

Og før jeg ved af det er jeg blevet svøbt ind i en dyne på et værelse.

🎅🏻🎅🏻
Uha. Uha. Uha.
Jeg skynder mig. Jeg vil ikke skuffe jer. Tusind, nej millioner gange tak for 2. Pladsen i #marcusogmartinus. I er fandme for vilde!

Let It Snow 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora