23• Julesmåkager & Gnom-fodring

212 6 3
                                    

23 december. 2018. Søndag. Lillejuleaften

Den sidste røde kugle, hænger nu fint på det grønne grantræ, som fylder hele Karina og Wilhelms stue. Man kan næsten ikke trække vejret derinde. Måske en overdrivelse, men det er et monstertræ. Man frygter lidt, at det vil komme med alt sit julepynt og alle den stikkende dræber nåle og prikke en ihjel.

Min julepynt hjælper dog en del på det. Oliver gad ikke hjælpe. Nisserøvhul. Han sidder på sit værelse og grubler over et eller andet shit. Jeg gider ikke gå ind til ham. Han er sur idag. Så alle i huset er blevet enige om, at vi ikke nærmer os ham. Så bryder han ud i tusinde julestjerner og springer alle nisserne i luften.

Karina og Wilhelm er utrolig søde. De gør alt hvad de kan får at få mig til at få der godt. De er skønne. Helt bestemt. Bare ikke mine forældre. Mine rigtig forældre. Og gudskelov for det. Dem vil jeg ikke se igen. Før om lang lang lang lang lang lang tid

Karina kommer ind "Hvor er blevet flot. Det er du da god til." Hun klapper begejstret i hænderne "Oh. Og der er julesmåkager i køkkenet." Hun smiler et udspekuleret smil. Hvis det er hvad jeg tror det er. Så kan hun godt glemme det! Ah ah. Niksen, det gør jeg ikke.

"Og du tabte. Det er din tur til at fordre gnomen."

-

Med lydløse skridt. Bevæger jeg mig usikkert hen til døren. Døren, som huser den såkaldte gnom. Ham som jeg åbenbart, imod min største vilje skal fodre med småkager. Fuck mit liv.

"Gno- Oliver." Skynder jeg mig at sige. Goal keeper redning.

Jeg banker stille på og der går ikke mindre end et halvt sekund så er døren revet op og en prustende Oliver møder mig. Jeg er på spanden, ret meget. Han hiver utaknemmeligt tallerkenen ud af hænderne på mig og smækker døren i med et brag.

Sure, irriterende gnom "Hvis dine små hjernesceller kan bære det, så kan man prøve med et tak?" Fnyser jeg fornærmet. Jeg er provokerende. I know. Jeg hører hans trampende skridt. Men før han kan når at åbne døren og råbe mig lige op i fjæset, at jeg skal skride af helvedes til, ellers dræber han mig med en grydeske er jeg væk. Løbet min vej.

Fantastisk familie.

🎅🏻🎅🏻
Kort. I know. Jeg lover i vil elske 24. Afsnit. Og måske kommer der et 25. Også. Så får i to bonus afsnit. Et i starten og et til slut.

I love youuu alllll!🎄🎄
Glædelig lillejuleaften.
#ikrettet

Let It Snow 2Where stories live. Discover now