24• slikstok mord & heldig

197 10 0
                                    

24 december. 2018. Mandag.

Mandage sutter altid røv. Det er en ting vi alle kan blive enige om. En ting, som står selvskrevet i mandagsloven, at mandag skal og vil altid være ugens værste dag.

Men der står dog også en anden ting i mandagsloven, at de eneste mandage, som kan accepteres. Er de mandage, som falder på min fødselsdag eller jul. Reglerne er meget strikse omkring det.

"Den dér, den er helt klart til mig!" Oliver peger glad på en stor gave under træet. Oliver er gået i 'jeg er 4 år igen' mode. Hans øjne skinner som 371 julelys og han løber rundt, klapper i hænderne, mens han glad forklarer, hvad vi skal lave.

Oliver elsker julen mere end Kate og det er umuligt. I må ikke sige det til Kate. Hun stikker mig med en julestjerne og begraver mig med en slikstok.

Så please ik sig noget. Det er den værste død af dem alle. Helt seriøst.

-

"Nu' det jul igen, nu' det jul igen."

Jeg løber rundt i et hus, som de sidste 24 dage har været mit hjem, med den største glæde boblende i kroppen. Jeg elsker de her mennesker. De forstår virkelig, at gøre mig til den gladeste person i Norge. Lige nu. De er helt igennem fantastiske.

Jeg ville for alt i verden ikke herop til at starte med, men de her mennesker har taget imod mig med åbne arme og budt mig velkommen. Med den største glæde har de passet på mig og det er jeg så taknemmelig for.

Derfor er det selvfølglig trist, at jeg imorgen ville skulle vinke farvel til dem i lufthavnen. Velvidende jeg nok ikke kommer til at se dem igen før om lang tid, når Johan finder sig en sød pige, som måske er blevet bestukket, men det snakker vi ikke om, for at gifte sig med ham. Så ses vi.

Træet, gaverne, maden, lysene og menneskerne. Det her er fantastisk.

De er fantastiske.

Jeg er måske lidt heldig alligevel?

🎅🏻🎅🏻
Afsnit imorgen også. Imorgen får i den helt store takketale. Glæd jer.

Jeg ønsker jer alle, den dejligste jul af dem alle. Samt nogle fantastiske gaver. For det har jeg ik fået.

Tusinde kram fra mig.

Let It Snow 2Where stories live. Discover now