25• 'Storebror & Klovne Gris

213 11 2
                                    

25 december.2018. Tirsdag

"jeg vil ikke se på dig okay?" Hvisker jeg og tørrer mine øjne i ærmerne. Han smiler et lille smil og ligger sine hænder på min kinder, for derefter at række umodent tunge af mig. Så selvfølgelig griner jeg.

Han hvisker stille:"Det behøver du heller ikke. Jeg er din 'storebror'"

Jeg ryster grinende på hovedet. Nej, det er han ikke, men forhelvede jeg ville ønske det "Så siger vi det." Jeg krammer ham tæt ind til mig. Jeg vil savne Johan frygtelig meget.

Han trækker sig fra krammet og kigger på mig med sine bamseøjne.

"Lov mig en ting. Send mig lige et billede af hollywood skiltet okay?"

Jeg nikker.

Han nikker smilende og laver en gestus til noget bag mig. Jeg vender mig om og ser halvdelen af den syngende popduo. Marcus uden Martinus.

Jeg slår armene omkring ham. Hvisker, at jeg vil komme til at savne ham af helvedes til "Men husk, 'im only one flight away. " Cliche. Meget.

-

Jeg kigger mig over skulderen en sidste gang. Jeg ved ikke hvorfor jeg hele tiden leder efter ham. Jeg håber nok bare, at han dukker op lige i sidste sekund. Marcus gav mig ordren, om at skaffe mig selv en hamster. Spørg ikke.

Mine øjne glider en sidste gang over den travle lufthavn og alle de fantastiske personer, som står og vinker med tårerfyldte øjne.

Men han er der ikke. Så jeg sukker en gang, vinker til dem og vender ryggen til, før jeg begynder at gå. Det skal nok gå. Det gjorde det sidste gang.

"Går du bare uden farvel?"

Jeg smider min kuffert og vender mig om. Jeg kaster mig i armene på ham "Det kunne jeg aldrig finde på." Smiler jeg. Han trækker mig grinende tættere på.

"Din klovne gris." Jeg griner, før jeg trækker mig. Vi er venner. Ikke mere. Jeg har Taylor og han har Naja. Eller Zara?

Mit smil bliver mindre. "Farvel Martinus." Svarer jeg. Før jeg vender rundt og går, men selvfølgelig vil han være cliche og tage fat om mit håndled for at holde mig tilbage. Han står 2,5 centimeter fra mig. Måske. Jeg kan da også bare lige hente et målebånd og måle korrekt.

Mit fly afgår om 45 minutter. "Jeg er virkelig ked af, at jeg har været en større idiot end verdenen, -"

"Universet." retter jeg.

"Ja. Universet. Men forhelvede Alma Thompson, du gør mig blødere end gelé. Du hader mig sikkert og det forstår jeg godt. Du har en kæreste og alt det, men jeg beder bare om en fukcing ting. En ting, at du tilgiver mig. For Alma, du er speciel."

Åh Martinus Gunnarsen.

"Det her betyder ingenting." Siger jeg før jeg ligger mine læber på hans.

Glædelig fucking jul, Martinus Gunnarsen.

🎅🏻🎅🏻
Først af alt andet.

Min nye bogs første 'prolog ting' udkommer d. 1 januar.

JEG ELSKER JER AF HELVEDES TIL. I BETYDER ALT FOR MIG. Hvor jeg dog elsker, at i gider læse mine historier. Nu er vi nået til slutningen af min anden Julekalender. Nok også den sidste. Men selvom jeg har været bag ud i de sidste par mange afsnit. Så har i hængt i, i har stemt og kommenteret, set dem og været søde.
Julekalendre er stressende, men hvor har det været skønt. Jeg håber i følger ligså meget med i min nye bog, som denne her og ikke mindst 1'eren og GCDE.

Jeg skal nok opdatere når den kommer op.

Let It Snow 2Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon