17- Mens & Fuckfingre

231 10 1
                                    

17 december. 2018. Mandag.

"Smil nu lidt."

-Fuckfinger

"Sig glædelig jul!"

- Fuckfinger

"Giv mig et Alma-smil!"

- Fuckfinger.

Det er mandag. Fucking mandag, og de fire irriterende børn foran mig, vil have mig til at smile og være glad. Fuck dem. F ordet vil blive brugt en del idag.

Det er jo fucking mandag.

-

Ikke nok med, at Taylor tog hjem i morges og livet sluttet røv så har jeg min fucking mens idag. Seriøst kan det blive mere træls?

Mit underliv er ved at dræbe mig og jeg mangler Taylor. Selvom der var noget, som ikke var som det plejer med Taylor igår. Som om han ikke var tilstede?

Hvis ikke det var fordi jeg har kendt Taylor i otte måneder så ville jeg heller ikke kunne se noget forkert, men det har jeg og noget var ikke som det plejede?

Men det er stadigvæk tis, at han ikke er her. Jeg var lige blevet så glad for, at han lå ved min side når jeg vågnede og når faldt i søvn.

Jeg går hen ad gangen, ser den velkendte skikkelse ved mit skab. Idag er mit humør sådan: enten kommer jeg til at springe som en bombe eller så er jeg pisse ligeglad med alt.

Mine fødder fører mig træt hen til mit skab, som så fint bliver spærret af en forvokset blæksprutte, men det er blevet normalt. Siden d. 11 hvor jeg første gang var ved at mase ham ind i hans ejet skab. Så har han bare stået der.

Det er næsten ikke irriterende længere, men det er også kun næsten. Og lige om 2 sekunder kommer jeg til at tage det så frygtelig meget tilbage.

"Er du blevet kørt over af en bus?" spørger han grinende med et kækt smil.

-Fuckfinger.

"Eller angrebet af en bæver?" spørger han så sjov som han ikke er.

-Fuckfinger

"Din mens druknede dig måske bare i blod?

Hvordan fuck kunne han vide det? Har han udspioneret mig?

"Stop med at se sådan på mig! Det er sguda tydeligt du har mens. Det er indlysende. " Ikke engang Daniella lagde mærke til det og hun er en pige. Og jeg som troede han ikke kunne blive mere kikset.

Jeg sender ham et mistroisk blik. Han er stadig en idiot. En stor en.

"Har du da været så heldig at have det? Din tøs." Spurgte jeg mens jeg lagde panden mod det blå skab, ved siden af mit. Martinus' skab.

"167 gange"

"heldigt for dig."

"Meget."

Jeg udbryder et langt irriteret støn. Jeg hader fucking det her. Alt er træls.

"Dæmp dig lidt hvalros."

-Fuckfinger

🎅🏻🎅🏻
Jeg føler mig ekstremt dum. Jeg prøver at nå det. Meget endda! #Mens. Wuhuuu. Lets party together.
#ikrettet

Let It Snow 2Where stories live. Discover now