14• Mobbeoffer & Gammel gråhåret dame

207 11 4
                                    

14 december. 2018. Fredag.

Idag er dagen jeg har set frem til i 6 måneder. I seks måneder har jeg glædet mig til denne dag uendelig meget. Jeg har glædet mig til at vågne op til en dejlig dag med min allerbedste halvdel, ved min side, men skal det ske??

Kommer jeg til det? Nej.

Fordi mit liv elsker at mobbe mig. Jeg er et mobbeoffer, et mobbeoffer for mit eget liv. Mobbet af ens eget liv. Så bliver det heller ikke mere trist.

Så ved man ens liv ikke er godt, at det ikke er et heldigt liv, men hvem havde også forventet det? Jeg er sguda verdens mest uheldige barn, som ikke er et barn meget længere. Heldigvis.

*Irriterende lys dame stemme*

Vi er forpligtet til at beholde dig indtil du fylder de valgte 17 år. Denne regel træder i kraft ved alle børns aflevering.

Fuck off siger jeg bare.

-

Jeg spiste morgenmad uden st registrere noget, uden at svare eller høre de andre. Jeg traskede sløvt til skole, uden at snakke eller række tungen ud, for at fange de faldende snefnug. Jeg sad i timen uden at række hånden op eller koncentrere mig, men hvad fuck nytter det os?

Og lige nu sidde jeg i musik lokalet uden at røre et eneste instrument eller synge ingen mikrofon.

Jeg magter intet. Jeg er fulstændig tabt. Jeg ligner sikkert en gammel gråhåret kone, som lige har tabt i Bingo og kun manglede et talt, for at vinde.

Men fuck hvor er jeg ligeglad. Livet er bare så uretfærdigt. Jeg ønskede så meget han var her.

Taylor er personen, som kan fremkalde alle følelserne i mig. Han kan gøre mig mere ked af det end nogensinde. Få mig til at græde tonsvis af tårer. Han kan også gøre mig så vred, at det fuldstændig rabler for mig og jeg overvejer at drukne ham i alt det kakao vi har derhjemme. Vi havde engang en vase. Den har vi ikke længere kan jeg bare sige.

Men han kan også gøre mig glad, hvilket han gør enormt tit faktisk hver eneste dag. Han kan gøre mig glad bare ved at kigge på mig, med de flotteste øjne. Du nogensinde vil komme til at se, men han kan også gøre mig glad ja faktisk lykkelig, bare ved at dykke op i mine tanker.

Han kan også gøre mig nervøs, jaulox, flov, varm og så kan han gøre mig fuldstændig tom. Vi er hele følelses registret igennem, men sådan er det at elske et andet menneske.

Derfor gør det også fandens ondt, at han ikke er her. 

"Jeg troede aldrig jeg ville komme til at de dig mere trist end da vi så Tøser og Hund."

Døren er gået op,

Fuck, hvor jeg elsker den dreng.


--

Jeg er verdens værste opdatere, men min arm er fucked og Wattpad sletter alle mine ting, så lets fucking party.

Jeg er pissed.meget.

Let It Snow 2Where stories live. Discover now