12• Seriøst problem & Bussemand

238 11 7
                                    

12 december.2018. Onsdag

Hvem fuck står frivilligt op klokken 5 om morgenen, en onsdag? Hvilken syg i hovedet skabning gør dog det?

Svar: Alma Thompson

En fuldstændig sindssyg person lige nu.

Seriøst, hvorfor er jeg dog stået så tidligt op? Hvorfor har jeg spildt den tid hvor jeg kunne ligge i min dejlige, varme seng med den store dyne over mig , med at stå udenfor den store bygning i bidende kulde, med hundrede par tøj på.

Hvorfor står jeg herude og venter på én enkelt person?

Nu siger jeg, at jeg burde være 'hjemme' i min seng ved Karina og Wilhelm, men nej. Det burde jeg ikke, jeg burde være i Amerika. Ikke i fucking Nordnorge! Hvad fuck er der egentlig galt med mit liv? Hvorfor kan jeg ikke bare få lidt held?

Fordi vi alle ikke har en pose festøv hvorend vi går. Vi har ikke en lille pose med glimmerstøv, som kan gøre mig ligeså heldig som Fætter Højben, fra Anders And?

Men jeg har ikke noget skide festøv eller regnbueglimmer, som en enhjørning ligeså fint har sørget for at ligge frem til heldige mennesker.

-

"Sad du fast i en kloak eller hva?"

"Haha. Grin du bare. Jeg havde et seriøst problem."

"Nå, ja. Undskyld, du blev næsten spist af en and."

"Hvor er du morsom."

"Ejj undskyld. Det var jo et seriøst problem. Du blev fanget i et cirkus, fordi de troede du var klovn."

"Shut up."

Han krydser utilfreds armene og skyder underlæben ud. Cute.

Ligenu står jeg udenfor i bidnende kulde, med Marcus Gunnarsen. Drengen, der så nydeligt lige skulle komme et kvarter senere end aftalt, så vi nu står herude, helt og aldeles alene.

I Norge. Klokken 5.37 om morgenen, en Onsdag. I bidende kulde som selv pingviner vil fryse i.

Og jeg som håbede jeg ville få mit livs bedste december.

-Nope, sådan gik det ikke til.

Vi har så nydeligt fået at vide, at vi skal møde op i skolens musiklokale præcis klokken 6:00. Hvad fuck sker der? Og så smarte som mig og Marcus er tænkte vi, at vi jo ligeså godt kunne komme i god tid, fordi vi behøvede da ikke den halvtimes ekstra søvn. Svar. Jo. Jo det gjorde vi.

-

5:59

De her lorte knager vil ikke have min jakke hængende på! Hvad fanden? Sådan noget tis! Jeg ender med at smide min jakke med en frustreret lyd "Jakke-spasser." Hører jeg Marcus mumle, jeg rækker ham en irriteret fuck finger og et smil brede sig på hans læber.

Hvordan kunne jeg ikke savne den dreng. Jeg havde måske bare brug for at være sur på nogle, jeg skulle ud med alle mine frustationer, på en eller anden måde og det blev Marcus.

Jeg banker på døren hvorefter jeg træder ind i musik lokalet. Før jeg overhovedet når at opfange noget har jeg en klam slimet mase hældt ned over mig "AARRGH, FUCK!"
Jeg skriger lige i dét det rammer mig, men ellers står jeg fuldstændig kold og frosset. Mine øjne ser rødt af raseri, hvem fuck har gjordt det her?!

Hældt grøn fucking slim udover mig.

"Fuck du ligner en bussemand!"

Martinus Gunnarsen. Du er død.

🎅🏻🎅🏻
Hohohoh og jeg et verdens værste til at opdatere, men der er sket det, at jeg har slået min arm, voldsomt meget. Jeg ved ikke endu hvad der er galt. KYS KYS, i får det rigtige afsnit idag! LOVER, og det til Torsdag, men fuck jeg er dårlig.

Let It Snow 2Where stories live. Discover now