В един бар тази вечер....

16.4K 164 23
                                    

Имаше красиво момиче,което работеше в един бар. Тя беше на 17г. и всяка вечер ходеше там,за да работи и да изкарва пари за нейната квартира.
Една вечер дойде неен стар приятел от детството
-Хей Крис-Каза тя с веселе усмивка
-Хей...Ема, как я караш?
-Ами работя както виждаш,за квартирата ми и за училище😀
-Мхм , от кога не сме се виждали
Ема и Крис си говореха цяла вечер. Барът беше празен и само той беше клиент в тези няколко часа.
Ема свърши работното си време и се прибра , не след дълго в 23:46 чу звънецът й да звъни. Тя отиде и отвори вратата и кой да види....
-Хей ъм...Крис?Здравей?
-Ема...ами днес дойдох в градът и няма къди да спя и реших да те попитам дали може да остана при теб днес...обаче ми беше неловко и не посмях и те последвах до тук....и да...
-Оу...ами добре има място в моята стая...ще ти дам чершафи и възглавница с юрган да спиш на земята...😅няма къде другате
-Наистина ли?!? Ох много ти благодаря ,спокойно и на земята с възглавница ми е добре, щом има къде да спя тази вечер 😁😀.
Те влезнаха в апартамента и Ема приготви  ,,леглото" на Крис на земята ,за да спи там.
-Благодаря много Ема ^^
-Няма защо, все пак си стар мой приялтел 😁
-Хъх...ами да...
Ема отиде в банята и сложи нейната сладка пижамка , която беше розова с ягодки(беше потник и къси панталони)Крис беше по тениска и къси панталони. Те легнаха да спят,защото и двамата бяха уморени.
| часът беше 1.36 вечерта |
Крис легна до Ема и се зави до нея,неговото мъжество беше на дупето й, обаче тя спеше дълбоко. Той я прегърна,помириса косата й и я оглеждаше. Гледаше големите й гърди през потника и беше леко възбуден.
|На сутринта|
-АААААА???(изкрищя тя след , като видя Крис да спи плътно до нея,натиснал тялото си в нейното.Той не се събуди , спеше дълбоко. Тя се обърна и го гледаше
>В нейните мисли<
[ Ах , Крис винаги съм те харесвала...Толкова добре се почуствах след,като те видях отново...3г. не се бяхме виждали и ти се появи от нищото и сега спиш в моето легло...Искам...искам да го докосна...Искам да докосна тялото му...]
Крис отвори очи и видя Ема и нейните гърди колко близо бяха до него. Той я погледна и погледите им се засрещтанаха . Те се изчервиха леко и той забеляза,че тя не спира да го гледа и в един момент той беше над нея.
-К-к-к-крис?-каза леко притеснено тя.
Шшш...-каза той докато се наведе и я целуна нежно.
Тя не се отдръпна и той забеляза това. На нея даже й хареса и искаше още целувки от него. Той започна да я дарява с целувки по цялото  й лице. Той целуна устата й и нахално вкара езика си в нейната уста...Те се мляскаха възбуждащо за самите  тях . Той докато я целуваше с език протегна една ръка надолу и хвана голамата гърда на Ема и започна да я мачка грубо и възбуждащо. На нея й харесваше и тихо стенеше.Той започна да я целува надолу и целуваше нейните гърди, погледна я и й свали потника. Тя отдолу нямаше нищо. Той започна да смуче едното й зърно ,а другата гърда я мачкаше възбужзащо . Тя пъшкаше тихо и беше червена от срам. Той спря и махна тениската си. Те се целуваха грубо с език и той хапеше нейните устни докато бавно ръката му отиваше надолу под гащичките й.
>В неговият ум<
[ Тя няма гадже и дори там се е обръспала...Обичам жени,които се подържат....Желая я...желая да я изчукам и да загуби девствеността си от мен]
-Ахх~- изпъшка тя докато Крис вкарваше двата си пръста в нейната нежна...
Тя не спираше да пъшка , а той да вкара и изкарва пръстите си . Той изкара неговите пръсти от там и ги облиза. Тя се зачерви. Той целуваше нейното слабо тяло и стигна малко по-нагоре от нежната й вагина. Той събу късите панталонки и ги хвърли. Събу и неговите. И двамата бяха само по долното си бельо , за сега. Той хваща гърдите й започна да ги смуче и да оставя сини и големи смучки по тях. Целуваше вратът й и оставяше и там смучки. До след няколко минути цялото й тяло беше в неговите възбуждащи смучки. Той махна боксерките си и показа големият си чеп на Ема. Тя наистина беше зашаметена колко е надарен той.  Той отдръпна гащичките й и тя усети неговата главичка на вагината й.
-Моля те внимавай Крис..- каза тя леко уплашена
-Спокойно красавице,ще ти хареса.-Каза нахално Крис.
Той вкара бавно гланичката си в нея и тя изпъшка. Той започна да я чука само с главичката на пениса си , но тя искаше още и изкрищя:
АХххх~ Още,още~
Той вкара целият си пенис и скъса нейната девствена ципа. Потече лека кръв ,но никой не го интересуваше и той я обърна надолу и хвана косата й и започна да я тлашка и да пляска нейното меко дупе и да я ебе. Той ставаше все по-груб с всяко едно негово вкарване. Нея я болеше, но колкото я болеше , толкова й харесваше. Той свърши в нея и тя също. Потече бяла течност от нея и те легнаха на леглото й , и двамата бяха изморени и потни. Той я сгуши в него и тя го гледаше влюбено. И двамата заспаха изморени . Когато се събудиха тя пи разни хапчета да не забременее и почисти  докато той беше в банята и се къпеше.
( Това беше първата история , надявач се да ви е харесала >//////< -Леко смут )

Малко любов и смутWhere stories live. Discover now