Мяуууууууууу уе

2.6K 32 5
                                    

Приятно четене.

| гледната точка на Лиза |

Бях заспала в прегръдките му,след,като излезнахме от банята.
Събудих се и видях,че е на телефона си и се подсмихва.

-Хей скъпи.
-Оу,здравей мила. Станала си.
-Да , току-що,а ти какво си правиш?
-Нищо,чета вицове..
-Добре.-сгуших се във вратът му.-Ким,защо не се настаниш тук? Имаш дрехи и постоянно си тук. Просто си вземи и другите дрехи и вещи и ела да живеем заедно завинаги. Искаш ли?
-Звучи супер,но апартамента ти е много мъничък за двама.
-Знам ама...
-Моят е малко по-голям и има хубава гледка,защо не дойдеш ти да живееш пре мен?
-С-сигурен ли си?
-Да,още днес да ти преместим нещаща,искаш ли?
-Н-не знам...Никога не съм се местила,от когато съм тук. Не съм ходила дори в мъжка стая...
-Е така или иначе щяхме да живеем тук,какъв е проблема да е у нас?
-Ами...Не знам, не съм стъпвала дори за една вечер,да спя в мъжки дом...или в стаята,както ти казах.
-Спокойно скъпа.-той ме вдигна и лежах върху него. Зави ни и ми галеше по челото.-Общевам ти,че ще ти бъде много приятно и ще ти хареса.
-Д-добре...Но ако нещо се притесня или не ми хареса ще се върна,става ли?
-Добре,но ако ти хареса и живееш тук повече от месец и си доволна,идваш завинаги и забравяме този апартамент. Съгласна ли си мила?
-Д-да..
Целуна ме и аз задълбочих целувката в нещо повече от нежна. Сега беше груба и страстна. Той ме хвана за дупето и го мачкаше. Повдигаше ме леко и гърдите ми се отъркваха в него. Това ми харесваше,а на него 110% още повече.
-Ким,да стягаме багажа?
-Защо първо да не се поцелуваме?
-Ами доб...-прекъсна ме.
-После да оправим багажа ти,да отидем на разходка,да хапнем навън и да дойдем вкъщи?
-Звучи приятно.
-Мхм..устните ти са приятни на допир.-тогава разбихме сладките си устни в сладко гореща целувка.
Не можехме да спрем страстните и горещи целувки,само,когато се отделяхме за въздух,за по няколко секунди и пак продължавахме. Той седна и аз бях в скута му. Държеше ме за дупето ми и го стиска силно. Изстенах в целувката ни и той се усмихна. Започна да целува звучно вратът ми ,да оставя мокри следи,но не и смучки. Ухапа много приятно мястно за мен,на вратът ми и просто изстенах.
-Май ти харесва тук,а?-засмука мястото и аз се разтапях в ръцете му от удоволствие,а той остави голяма синя смучка.
Бях се възбудила бая. Свалих тениската му и го бутнах. Той се изненада. Махнах моята тениска и останах по сутиен. Започнах да го целувам страстно по хубавите устни,продължих надолу по вратът и засмуках няколко места,на които оставих и смучки. Засмуках още едно място и той тихо изпъшка. Явно това е неговото място,усмихнах се первезно. Започнах да смуча там и да хапя. Доставях му очевидно голямо удоволствие. Отидох надолу. Ухапах едното му зърно и той ме погледна леко лошо,засмях се,продължих надолу с целувки и стигнах до боксерките му,хванах го за члена и боксерките му още повече отесняха. Свалих ги и изкочи голямото му мъжество. Облизах главичката и на него бая му хареса.
-Палавницо~.
Започнах да ближа цялата му главичка и държах члена му с двете си ръце. Ръцете ми бяха малки,а неговият беше голям...Това ми харесва бая.
Лапнах малка част от дължината му. Продължих така, докато той не натисна главата ми и аз почти поех целият. Започна да я натиска и ми се насълзиха очите. Изкара го от устата ми и се усмихна,след като се закашлях.
-Май не можеш да го поемаш ,а?-каза с первезно дрезгавия си глас.
-Не,не мога...
-А дали ще можеш..-застана над мен. Махна сутиена ми и започна да маха и долното ми бельо,но се спря.-Когато си готова мила.-усмихнах се.
Започна да целува зърната ми и сложи ръката си в гащичките ми. Започна да гали ,,котето" ми и аз да ,,мъркам". Вкара единят си пръст и изстенах бая силно.
-Ох колко си тясна..Харесва ми.-изчервих се.-Някога пипала ли си се,дори с пръсти?
-Н-не...~аххх~.-той се изненада и се усмихна.
Започна да забива два пръста вътре в мен и да хапе зърното ми,а аз стенех бая силно. Сабу гащичките ми и се наведе. Започна да ме облизва,а аз зарових пръстите си в косата му. Започнах да се,,гърча" от удовоствие,заради неговото палаво езиче,което го мърдаше много добре. Беше страхотно...Ако продължава така...ще...
-Ким,ще СВЪРША!
Тогава той започна да лиже клитора ми и вкара пръст в мен. Започна да прави всичко много бързо и аз получих оргазъм. Просто..едвам дишах. Толкова приятно ми беше,че бях готова и за повече...
Ким започна да облизва соковете ми и да вкарва езика си вътре. Защо продължава,май иска пак да свърша?
-Ким~Ким...~Ахх давай~.-изстенах аз и той застана над мен. Започна да ме целува и разтвори устните на нежността ми и с друг пръст влезна там. Ох това е уникално приятно,просто уникално. Продължи да влиза и излиза от мен с пръст. Наистина ми доставяше огромно удовоствие,не само,защото съм толкова тясна,а защото се справяше и то много добре.
-Мила защо не пробваме нещо?
-Д-добре...?
-Не се притеснявай.
Той ме вдигна,занесе ме под душа и ме надупи. Пусна водата и взе душа и сложи да пръска точно на нежността ми...Това ми харесваше и стенех в банята. Тогава той отърка надървеният си...в мен. Отъркваше го,но не го вкара. Наистина ме обича и държи на думата си,че когато съм готова,тогава. Усетих още нещо влажно там. Той започна да ме ближе,докато бях в тази поза. Премести душа и го сложи отдолу под мен,а той зад мен. Разтвори нежността ми и пръскаше към клитора ми и ме ближеше. Ще свърша...охх не издържам.
-Ким!!~...-свърших пак.
Тогава той се усмихна и махна душа. Облиза ме и после ме вдигна. С ръката си ме миеше и от време на време вкарваше малко от пръста си в мен,което ме караше да се облягам на него и да стена.

-Добре,готова си. Вече може да стегнем багажа ти спокойно.-оплези се.
-Ат ти гадинке сладка!
-Хихи.
Спряхме водата и се облякохме.
Той беше със сиви дънки,които бяха скъсани,с черна тениска,а аз бях със много светло сиви дънки,които също бяха скъсани и реших да си отиваме и си сложих черен потник.
-Мм така сме сладки,а Лиза~?
-Да.
-Хайде да ти оправим багажа и да излезнем.
-Добре,но първо ме цункай.-той ме целуна.
Извадихме 3 големи куфара и няколко сака,заедно с раница и чантата ми.
-Ще бъде трудно...-каза той с притеснение в очите.
Засмях се.
-Е ,да започваме.
-Д...да...
-Хихи,успокой се.
-Д...да....Ще свършим след 5години.
-Шш,щом си ме купил,ще търпиш.
-Ах ти сладурче.-подгонихме се из апартамента и накрая се изморихме да се гоним. Той започна да изважда дрехи от гардероба ми ,а аз да ги сгъвам и подреждам.

Надявам се да ви е харесала главата. Ако ви се чете още,имам нова книга и може да я погледнете.❤
Благодаря за всички вотвания,коментори и последователи❤
Благодаря и за вниманието❤

                 Стремя се тази история да е макс 600 думи ама сега са 1256 думи. Дано да нямате проблем,че е толкова дълга,след като казах,че ще е до 600 макс.

Малко любов и смутWhere stories live. Discover now