Поп музика и момичето в сърцето ми

1.5K 23 10
                                    

Приятно четене на петата ми глава за днес-10 март-денят на прошката ,качвам 5 глава. Надявам се, да сте happy.

| гледната точка на Адам |

Както всяка вечер , си лежах на телефона в инстаграм. Няма какво да правя. Така си почивам,а утре имам концерт в 17:30.
Междо другото аз съм Адам. На 20 години съм,нямам си приятелка. Цветът на косата ми е рус,а очите са ми зелени.

Прическата ми е малко,като на k-popърите ,но нямам проблем с това

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Прическата ми е малко,като на k-popърите ,но нямам проблем с това. Отива ми,а и харесвам k-popа,макар го слушам рядко.
Висок съм 1.91,знам ,бая съм висок. Имам широки рамене и мусколесто тяло,не пракалено мусколесто,но достатъчно,за да подлудявам женските сърца.
Аз съм певец на поп,от 15 годишен,но чак,когато станах на 18 станах известен. Сега правя големи концерти,на които идват над един милион човека.
Имам си и банда,един китарист и един барабанист. С тях сме приятели още от началното училище. Когато бяхме малки,аз пеех , Вик свирише на китара,която беше играчка,а Найден тропаше на няколко кофи с пръчки. Ставаше супер и събирахме другите деца да слушат.
Беше забавно детство с тях двамата.
От тогава сме най-добри приятели. Те са имали приятелки,но не сериозни,както и аз.
Не съм срещнал истинската любов,нито вярвам в такава. Не гледам романтични филми,нито чета подобни неща. Гледам само крименалета,хумор,фантастика и някой път други жанрове,но не и романтичи.
Преди да бъда известен и ,като правих в YouTube клипчета на песните ни,бях хлътнал по едно момиче. Направихме нова песен и тя разбра,че пиша и пея песни. Сметна го за сладко и излизахме почти година. С групата нямахме никакъв успех точно в тази година,никакви гледания и известнот,нямахме достатъчно пари,за да покажем песните си по телевизийте и къде ли не.
Един ден отидох до домът й с букет,за да я изненадам и я видях с друго момче. От тогава не съм си харесвал истински момиче.
Е станахме известни и тя ми се беше молила да се съберем,но отказах. Разбрах,че ми е изневерявала с двама и то не веднъж.
Както и да е,според мен няма истинска любов. Светът е просто пари,секс,алкохол.
Оставих телефонът си да се зарежда. Изкъпах се и си сложих боксерки. Легнах в леглото си и заспах веднага. Бях бая изморен от денят и исках почивка,особенно за утрешният концерт.

5та глава за днед! 5та! Уеу!!!

Другите глави ще бъдат по-дълги!

Благадаря за внаманието! ❤❤❤ благодаря❤❤❤

Малко любов и смутWhere stories live. Discover now