Всичко започна заради него...(част7)

3.4K 59 16
                                    

*Може да видите песничката отгоре. Надявам се да ви излизат песните,които качвам.
Благодаря много,че четете книгата ми и приятно четене.*

| Гледна точка на Лина |

Събудих се и протегнах ръка , осетих нещо да лежи до мен . Махнах ръката си уплашено и погледнах.  ОМГ ТОВА БЕШЕ ШОН?!? Оу , да , забравих за вчера. *сега се сеща какво е станало вчера и снощи*
Загледах се към спящият красавец до мен , беше толкова секси , особено както е застанал . Виждаха се мусколите му 🤤. Толкова е...Нее , не Лина , стига бъди такава мръсница . Реших да пипна кожата му,защото просто не се сдържах да не го докосна . Погалих нежно лицето му. Продължих няколко минути да си играя с косата му и да галя лицето нежно и внимателно да не го събудя. Реших да легна да си полежа още. Легнах с гръб към него и седях така няколко минути . Усетих две мъжки ръце да докосват нежно кръста ми е да ме предърпват . Той ме гушна. Знаеше,че не спя и прошепна до ухото ми :
-Добро утро красавице~.
Направо цялата настръхнах. Ах мисля,че леко се възбудих,сетих се за вчерашната случка ,когато бях върху неговото надървено мъжество.
-Д-добро утро Шон.-казах притеснено.
Той явно видя,че се бях зачервила . Придърпа ме колкото се може повече към него . Телата ни се докосваха. Сложи главата си до вратът ми и го целуна. Наистина цялата потрепнах и настръхнах . Направо не знаех какво да направя и да кажа. Гушна ме с едната ръка ,а другата все още беше отдолу под мен-на кръста ми.
-Ш-шон? Ка-акво правиш?
-Мм, нищо . Гушкам една красива мадама~
Аааа мамка му как да реагирам. Цялата се зачервих, направо не знам.... Той пак целуна вратът ми и леко го захапа,а аз  издадох лек стон. Подяволите беше без да искам . Не можах да го сдържа.
-Опа, съжалявам Лина~
Каза спокойно той. Съвсем не съжаляваше. Ах ти .
-Съвсем не съжаляваш Шон.
-Така е ,права си~
Все още продължаваше да говори така спокойно с мъжественият му глас ~.
Седяхме гушнати и мълчахме . Никой не казваше нищо , ах беше неловко.
Усетих,как той помирисва косата ми и се изчервих.
-Шон! Не ме души ,все още съм с вчерашните дрехи.
-Ухаеш прекрасно Лина. Харесва ми шампоана ти .
-Б-б-благодаря!-отвърнах много притеснено.
Той ме гушеше и гушеше. Толкова много ме притискаше постоянно към него. Че усетих...пак онова на дупето си. Не мисля,че беше възбуден,а твърде надарен...Аааа мамка му ,защо това ми харесва...Лина какво става с теб и със съзнанието ти? Превръщам се в мръсница...Не,че е нещо лошо...,май? Не знам , не знам,не знам - не спрях да си повтарям ,докато мислите ми не бяха прекъснати от сладура зад мен.
-Лина.
-Д-да Шон?
-Нищо,проверявам дали си заспала Лина .
-Н-не , не спя .
-Значи ти харесва така да лежим,а Лина?
Мълчание . Беше ме твърде срам,за отговоря.  Разбира се,че отговора беше ,,ПОДЯВОЛИТЕ ДА, МНОГО МИ ХАРЕСВА" , но се сдържах да изикам това и просто не казах нищо. Усетих как той се разшава и в един момент беше над мен. Аз лежах по гръб вече гледайки право в момчето отгоре над мен.
-Ш-ш-шон?
-Лина ...
Той се наведе и ме целуна по челото, започна да целува вратът ми отиваше към гърдите ми . Откопча суичъра , който беше негов и целуна отгоре гърдата ми и ме погледна с неговата первезна усмивка...Личеше си ,че усмивата е первезна....
-Шон , какво правиш?!? -казах притеснено аз,а той ме целуна по лицето,адски близо до устните.
-Шшш, не казвай нищо Лина.
Аз само кимнах , защото не знаех какво да кажа. Той гледаше тялото под него за няколко секунди. После погледна лицето ми и се усмихна. Легна така върху мен,че да не ми тежи-почти хич не беше легнал де и ме прегърна. Просна се до мен и гледаше тавана. Аз го погледнах и легнах на гърдите му. Не знам,защо толкова исках. А той ме погледна очудено , после се усмихна и сложи ръката си върху мен и ми галеше по косата. Беше толкова приятно...

Малко любов и смутWhere stories live. Discover now