Всичко започна заради него....(част11)

3.5K 47 12
                                    


Здравейте сладури ❤Благодаря ви много за вотването,коментарите и за четенето. Надявам се наистина да ви харесва тази книга ❤
Приятно четене ❤

| гледна точка на Лина |

-Разбра ли Лина? Твърде много се притесняваш,просто се отпуси с~ъ~к~р~о~в~и~щ~е~.
Цялата почервинях след тези думи. Все още имах леки сълзи , такава изненада не всеки ден ти правят,а и повечето хора не правят такива изненади.
-Ш-шон,сега се сетих нещо.-седнах на леглото.
-Да мила сладка Лина~?
-А-ами нали каза,че не сме правили секс,а тогава , защо,като се събудих ме болеше кръста...?
-Оу,ами нали беше пияна.
-Да?
-Отивах да платя сметката , а ти стана и започна да отиваш към колата и се удари в един шкаф  на ресторанта,където държат вилиците и другите работи. За това те болеше.
-Оу , ъъ добре,успокоително е .
-Хаха ~. Настани се сладурче,а аз ей сега идвам.-каза той ,като взе якето и чантата ми и ги закачи.
Седях и го чаках на масата. Аз съм лигла и взех едно ледче и го сложих в устата си. Започнах да го лигавя и да... Когато се бях оплезила и ледчето беше там,Шон дойде и го взе най-нахално от езика ми.
-Ама,че нахално си го взе :<...
Той се наведе и започнахме да се целуваме с език,като си подавахме ледчето един на друг , докато не остана нищо. Той се отдръпна и имаше лига. Дойде и ме целуна без език. Ох беше приятно.
-Е Лина, да вечеряме.
-Да~.
Докато ядохме той пусна романтична музика. Почервинях. Мисля,че през цялото време докато ядохме,бях червена. Той знаеше това,личеше си. Когато се наядохме и остана малко вино от едната бутилка ,той каза:
-Лина изправи се.
-Ъм добре?
Тогава той ме дръпна и седнах в скута му. Започнахми да си целуваме с език и да обарва дупето ми. Отделяхме се единствено за въздух.
-Лина може ли за малко телефона ти?
-Оу,да.
-Къде е?
-В чантата ми.
-Ще го донеса.
-Добре ~.
Когато Шон вече отиде за телефонът ми се сетих,че имах още една останала кутийка презервативи в чаната. Бях купила 3 кутий и 2 ги оставих вкъщи,а тази я забравих. Бързо станах и отидох към чантата ми. О боже.... Видях го как държи телефона ми,а с другата ръка презервативите...
-Ъъ.....Шон , мога да обясна..
Тогава той дойде до мен. Вдигна ме и бях на рамото му. Започна да гали дупето ми. Остави нещо на масичката и ме хвърли на леглото.
-Шон....?
Започна да маха вратовръзката си,а след това ризата и костюма. Облиза се и се наведе над мен,а аз лежах в леглото от рози. Започнахме да се целуваме. Тогава аз започнах да откопчавам колана и ципа на дънките му. Събувах ги и той ми помогна,защото бях в легнало положение и ми беше по-трудно. Събухме ги и остана по черните си боксерки,които бяха твърде много утеснели.
-Шон~
Той ме дръпна и започна на маха внимателно роклята ми. Останах по червено бельо,което беше от прашки,сутиен и жартиери. Той махна сутиена ми после. Започна да целува вратът ми , отиваше към гърдите ми ,а след тях надолу по коремът ми. Стигна нежната зона и махна прашките ми със зъби. Останахме чисто голи. Тогава той отвори кутията с презервативи и взе един,подаде ми го, аз да го сложа. Махнах боксерките му..... Еха какво изкочи пред лицето ми. :| ..... Еха. Облизах го по главичката и Шон леко изстена,явно му е бая приятно. Започнах да ближа главичката му и той сложи ръка на главата ми. Шон ме натисна и лапнах колкото можах и се задавих ,а той продължи да натиска и да ме управлява . Беше вкусен...Мм..Няколко минути лапах пенисът му и усетих нещо в устата ми. Май беше свършил. Оплезих се и той свърши и на устата ми и малко по брадичката . Усмихна се мазно и каза заповядайки:
-Гълтай!
Паслушах го и глътнах,а после се облизах. Неговата дяволско-первезна усмивка още беше на лицето му.
-Лина слагай презерватива.
Послушах го пак, отворих го . Ъх беше много лепкаво и погледнах огнусено и той се засмя.
-За първи път пипаш кондом нали?
-Д-да.
-Тогава ще ти помогна сладур ❤.
Той ми показа как да го сложа и много внимателно ми помогна.
-Б-благодаря. -бях притеснена. Щяхме да правим секс...Връзката ни е от скоро,но мисля,че с него бях готова и няма да ми зареже след това... Шон не е такъв,а и явно ме обича ,щом е изхабил цял ден и толкова пари,за да пригови това.
-Лина ,отпусни се , ще боли по-малко ако се отпуснеш.
-Д-добре.
Той внимателно ме постави да легна. Хвана ръката ми и ме целуна по челото,после по устните. Наведе се и ме облиза там. Започна да ближе,а аз да стена. След не знам околу 1/2минути дойде пак над мен и започна да вкарва два пръста в мен. Ах , беше приятно. Изкара пръстите си и погали нежната ми точка с главичката си. Галеше я ,а аз стенех.
-Лина , мила,готова ли си?
-Д-да...
Тогава той вкара леко главичката си ,а аз изстенах силно и стиснах ръката му. Той държеше едната ми ръка,а другата му беше до главата ми. Започна да вкарва и изкарва главичката си внимателно. Наистина се стараеше да не ме нарани,но пак болеше,особенно с тази негова голяма дължина и дебелина. Вкара малко повече от главичката си. Заболя ме и извиках. Тогава стисках силно ръката му,а с другата чершафа. Той започна да вкарва половината си пенис,но внимателно и бавно. Болеше ме.
-Ох колко си тясна Лина....
Засрамих се бая...Сигурно и на него му е малко трудно,щом съм толкова,,тясна" както каза той. Вкара внимателно и бавно целият си пенис. Ох мамка му как извиках. Той го държеше там , може би,за да свикна с големината му. Изкара го внимателно и по кондома имаше кръв. Тогава той го смени,а аз се бях притеснила и леко ме болеше.
-Лина успокой се , това е нормално скъпа.
Аз само кимнах и се облегнах пак на леглото,защото бях повдигнала леко главата си. Той започна да го вкарва до средата с малко по-бърза бързина от бавно. Болеше ме,но той така внимаваше,че започа да ми става приятно.
-Аххх~дааа!ШОНН ДАА АХХХ!АХХ,АХХХ,АХХххх~~~
Стенех и стенех , тогава той започна да вкарва целият си пениса със средна бързина ,а аз стисках ръката му и чаршафа. Той ме чукаше така ,не по-грубо , сигурно за това ми беше станало приятно и вече не усещах само болка,но и удоволствие. Ох как стенех силно. Тогава той си наведе и започнахме да се целуваме. Така и трябваше,защото не се знае колко много хора вече са ме чули...
Ох толкова приятно беше.
-Шшшон щщще свърша , ахх!-казах,като се отделих от него.
-И аз....
Тогава той започна по-бързо да ме чука,а аз изстенах бая силно,леко ме заболя,но свикнах и стана приятно. Мисля,че свърших...Той продължи няколко секунди и го извади. Махна презерватива и свърши на коремът ми и чак изпръска до гърдите ми. Той се усмихна и легна до мен. Аз дишах много тежко и леко стенех ,а той също дишаше тежко. Сложи главата ми на гърдите му.
-Много ли болеше Лина?
-В началото много...
-А после?
-Стана приятно,защото беше много внимателен.-казах това и го гушнах. Тогава лежахме така и той ме галеше по главата. Вдигна ме,като булка и ме занесе на някъде.
-Къде отиваме Шон?
-Да те измия,че цялата си в моята бяла сем.....-прекъснах го.
-ЗНАМ!-извиках и се засмяхме.
Той ме сложи във ваната и ме изми,като малко бебе,а аз започнах да се хиля.
-Какво е смешното Лина?
-Всеедно съм някое малко бебенце, Шон.
-Ама ти си.
-Не , не съм.
-О да , си.
-Не.
-Си.
-Не.
-Си.
-Не съм!
-Си , си.
-Не ,не съм!
-Ти си моето малко сладко бебенце Лина.
Почервенях и млъкнах,а той се оплезе.
Уви ме в кърпа и ме остави на леглото. Легна до мен и ни зави,а аз,като коала се сгуших в него,а той се усмихна. Галеше ме по главата докато не заспах.

Малко любов и смутWhere stories live. Discover now