Всичко започна заради него...

4.5K 60 8
                                    

Една вечер, както всяка Лина се разхождаше из парка. Тя за пореден път беше тъжна заради гаджето си,който постоянно я напрягаше психически. Той рядко искаха да се виждат и постоянно й пишеше груби и обидни неща . Тя беше нисичка и дребна  , слаба с хубаво оформено тяло и средни гърди.
Лина вървеше из парка в тъмната вечер , която нямаше нито една звезда на небето. Тя легна на една пейка и започна да гледа тъмното небе и да си мисли , защо постоянно трябва да страда и да е сама. Защо гаджето й е такова , нейното първо гадже.  Тя постоянно му правеше подаръци,слушаше го и каквото той кажеше става . Правиха первезни неща,които тя не искаше,но все още беше девствена.  Тя беше на 18 години и ходеше все още на училище. Рядко ходеше. Беше прекалено отчаяна , за да ходи и там.
Беше заспала на пейката и беше станало 5:30 сутринта. Тя се събуди и видя часът  , беше се уплашила как е спала толкова време на тази пейка в парка ,без нищо да е станало или някой да я безпокоял. Лина стана и потегли към домът си . Изкъпа се и се и си легна. Спа до 12:50 и , като се събуди имаше 15 съобщения от гаджето си и се зарадва . Помисли си ,че той се е притеснил за нея и с радост взе телефона си да прочете какво пише, но.....изведнъж очите й се насълзиха. Съобщенията,който той бе написал бяха , като ,,Къде си ма мързел";,,Защо не пишеш , с друг ли си?";,,Спиш ли,пор" и други обидни неща,че е била изневерявала и е била  тъп пор,който спял до късно.
|гледна точка на Лина|
Като прочетох тези съобщения съвсем не се зарадвах,даже бая се натъжих . Реших да му напиша:

*Лина😜* 
Съжалявам мили....Беше ми много лошо и за това спах до късно. Май се разболявам.
 

                                                  *Анджело*
                          Тая пък. Кво да направя,че се разболяваш, отиди и си купи нещо да пиеш и пиши по-рано . Помислих ,че се чифосваш с някви .

*Лина😜*
Ти си ми първото гадже...Нали знаеш? И те обичам много и все още съм девствена!

 
                                              *Анджело*
                       Да , да добре . Все едно , просто ми е скучно  и няма кво да праа. Аре се видим девственицо и да не си вече девственица.

*Лина😜*
Мило...все още не съм готова,но ако искаш може да се видим. 😘😘😘

*Анджело*
Скука,аре чао . Ще звънна на момчетата да излезнем , тъпанарка.

*Лина😜*
Ама...ама Анджело?!?
Обичам те нали знаеш това..?
Ехо?
Анджело???
Мили , не ми се сърди моля те....
Ще правим нещо друго?!?
Ехо?
Не искаш ли?
            

                                        *Seen*

|Неутрална гледна точка |

Лина започна да плаче. Облече се с черни  дрехи , захлупи качулка и излезна.  Отиде до близкият магазин и се накупи какви ли не боклуци

Ще има продължание. Хихи ;)

Малко любов и смутWhere stories live. Discover now