Тартора...

3.1K 50 9
                                    

Моля ви , виждате песента отгоре заедно с клипа де. 😂😂😂 Съжалявам ако на някой не му е смешен или приятен клипа и думите в него ❤ ,а ако ви харесва и ви е смешно-се радвам 😁❤😁
My d❤ck is big ! -Фк аз нямам пенис ;(
( dick-пенис , за хората,които не знаят.)
Приятно четене❤

Както винаги си седях на чина. Чудейки се , защо всички момичета от класът ми и не само , са налетяли на Никалъс . Той е в моят клас,а аз съм в 11а. А и междо другота аз съм Никол.
-Ник~Днес пак си много сладък~.-извика една.
-Благодаря.-отвърна с усмивка ,,Ник"
Не спряха да му правят комплименти,да му се усмихват,да му дават подаръци,да му се натискат и мазнят. Какво му има толкова? Да мусколест,висок със сини очи и черна коса е. Хубав е ама пф. А аз съм ниска ,с червена коса и сини очи. Всеки ми казва на ,,дребен дръпни се", ,,съжалявам много си дребна и не те видах" , ,,7 и 8 клас децата са по-високи от теб",е да си го начукат🖕🏻🙄🖕🏻.
Започнахме час по математика. Попринцип ми върви с околу 5 математиката ,някой път 6. Обаче този час изобщо не ми се караше сега и се бях задраскала в тетрадката си. Рисувах пандички,бяха станали много сладки-едно голямо дърво и върху него 3 малки пандички ,едната държаща банбук.
Докато си драсках някой ми взе тетрадката. Беше някакъв тъпанар наиме Дан. Оф този идиот.
-Дай ми тетрадката!
-Ооо ,виж какви рисунки рисува детето от 8 клас.
-Дай ми я!
Започнах да подскачам околу него да ми даде тетрадката , но той не искаше.
-Дан , сядай си на мястото и дай на Никол тетрадката.-каза строго г-жата .
Той ме погледна и направи това,което каза г-жата.
-Никол,защото си драскаше в час ,вместо да слушаш и да пишеш ,ще решиш една от новите задачи.-каза г-жата.
Мамка му , този час ги взимаме тези задачи,а и един път не съм погледнала.
Отидох пред дъската.  Огледах задачите и взех маркера. Гледах на г-жата решаването и започнах да решавам,малко бавно ,ама какво да се прави. Реших я и г-жата се изненада. Обърнах се и буквално всички момчета са бяха втренчили в мен. Седнах си на мястото.

| след часът |

-О, Николче. Яко клинче.-каза тъпнара Дан.
Да , днес бях с клин , който е много по мен,но нямах друго какво да облека. Бях със спортни дрехи. Суичър ,който беше закопчан и черен,а под него бял потник ,черен клин с отсрани много тънки бели две линий.
-Махай се нещастник.-отговорих аз.
-Ооо така ли ще си говорим Николче?
-Не ме наричай така.
-Ела да седнеш до мен днес. Може и върху мен да седнеш.
-Разкарай се бе.
Всички в стаята ни гледаха ,включително Никалъс и неговата групичка.
-Ооо, на недостъпна ли те правиш.-каза той,като погали кракът ми.
Ударих ръката му.
-Не ме пипай тъпанар.
-Абе ей минион такъв! Я не ми се прави,че ще видиш ти.
-Ще видя , к'во ще видя на теб?!
-Внимавай момиченце,ще ме принудиш да те задърпам в тоалетните.
-И к'во, ще си покажеш малката чурка,която разсте навътре ли. Ако даже имаш такава.
-ООООО ХАХАХАХА!-извикаха и започнаха да се смеят другите от класът-Затапен от дребосъка на класът!
-Цц кучка.-изпъфка Дан и се махна.
Днес прекарвах часовете в пълна скука. Беше дошъл последният час. Най накрая! Имахме физическо. Не съм много добра по волейбол,но се опитвам попринцип. Седнах на пейката. Момчетата и някои от кифлите в класът бяха на полето и остана едно свободно място при момчетата. Г-жата викаше някои от седналите момчета да играе ,но единя си беше ударил ръката,другият не искал,а третият пък го болял корема. Г-жата погледна мен и аз нея.
-Никол ела да играеш.
-Пф . Добре.
Отидох при момчетата. Застанах от дясно отпред. Играхме от лявата страна. Беше адски неудобно с този спорен екип,защото беше много прилепнал,а попринцип ходя с широки дрехи,но майка ми я нямаше миналата седмица и се прибра вчера и нямах изпрани дрехи. Мога да си пера сама дрехите попринцип,но майка ми си беше взела нова пералня и не ми дава да я пипам , за да ,,не я разваля".
Никалъс беше точно зад мен. Дан и Петър до него,а отпред до мен Илев(фамилия) и Майк.
Започнахме играта. Топката така и не дойде при мен. Сменихме позициите и бях отзад. Така се чуствам по-конфортно. Бих сервиз и вкарах точка. Онези кифли не можеха да спасят моите сервизи ,защото падат много опред или твърде отзад и те докато се мръднат , топката е влезнала. Момчетата започнаха да викат,защото вече вкарах 6та точка . Започнаха да викат ,,Браво дребосък" и подобни. Зарадвах се. Днес се старя бая по волейбол. Топката отиде в тяхното поле и я спасиха. Подаваха си топката околу 2/3 минути и дойде при мен. Оцелих я и отиде до Никалъс,който беше до мен. Той вкара точка и пак трябваше да бия сервиз.
Така часът си минаваше и бях много малко отпред.
Урочасах се ,сега пак съм отпред и то посредата. Усещам как погледите на момчетата са в моят задник. Не съм най-хубавата с най-хубавият задник,но това са момчета. Видят ли нещо,,хубаво" и женско...да...
Видях,че Никалъс не гледаше . Успокоих се малко. След,като се преместиха позицийте и трябваше да се обърна видях Никалъс гледащ право в задните ми части. Еха... Веднага се обърна. Явно гледа без аз да знам,но го видях. Ебаси и неудобното. Оф г-жо...,защо аз трябваше да играя днес.
Беше станало много жега и всички се съблякоха освен аз.
-Никол , махни този суичър, ще припаднеш от жега.-каза г-жата.
Днес нещо не я харесвам особено.
Махнах си горнището и го хвърлих на пейката,отидох пак да играя. Да  и всички трябва сега да ме оглеждат. Ъх... Не мисля,че тялото ми е най-хубавото ама е спортно. Имам големи гърди и дупе,което е бая тренирано. Краката ми не са отпуснати ,но не са и достатъчно стегнати.
Дан ме спъна и паднах върху Никалъс. Дан е тъп и без да иска ме спъна,защото и той не знае къде гледа...е знае. Никалъс беше на земята,а аз с гръб от него,седяща в скута му.
-Ох...Тъпанар такъв.-извиках.
Всички ни гледаха. Погледнах надолу и осъзнах,че съм в скута му,а той си седи най-спокойно. Ах~. Усетих как ми ръби нещо. Побързах да се изправя ,но го усетих...Никалъс....беше му станал....да. Изчервих се.
-Извинявай Никалъс.-казах неудобно.
-Няма проблем дребо.
Многа ясно,че няма да има проблем , щом чак се надърви.
ЗВЪНЕЦА БИ!СПАСЕНА СЪМ. Бързо отидох и си взех горнището. Сложих си го,а Дан започна да се ,,закача".
-Ники~Ела да си поиграем.
-Не мерси.
-Не може само на Никалъс да се отъркваш де~.
-Не съм се отъркала ,а и ти ме бутна!-извиках го.
-Ее , не може ли някой и върху мен да те бутне.
-Не,разкарай се.
-Хайди де Николче ~.
Побързах и излезнах от физкултурния салон. Дан се махна и отиде при групата на тартора или по-точно водача Никалъс,който водеше група с околу 6 до 10 момчета и момичетата им се нахвърляха. Противно.
Стигнах до къщата ми.
-Прибрах се .
-Добре мила , има храна в кухнята. Сипи си,че аз излизам.
-Къде отиваш мамо?
-На среща !
-Ох пак ли?
-Абе тихо госпожичке!
-Хаха,добре. Късмет с Джордан.
-Мерси мила , приятно хапване.
Мама излезна,а аз я изпратих. Отидох и си сипах от нейното пиле фрикасе с картофено пюре и седнах на дивана в хола да ям. Ох забравих да си сипя нещо за пиене. Видях,че има кола и веднага си сипах. Много обичам кола ❤. Седнах пак и си пуснах телевизора. Нахраних се и почистих. Качих се в стаята и започнах да чета от книгата си.

Надявам се да ви е харесала тази нова историйка,която ще има и други части,но ще продължа и другите  две историйки в книгата ми.
Благодаря за четенето и вниманието ❤. Надявам се да не сте разочаровани ,че е главата е точно 1376 думи,а не над 2000.
По-дълги или по-къси глави искате?
Пак благодаря за четенето❤


Малко любов и смутWhere stories live. Discover now