boyXboy(история2)

1.8K 32 24
                                    

Здравейте лемурчета.
Как сте?
Живи ли сте , кислород дишате ли?
Идва училище - радост за някои , а за други не.

Прочетох бая коментари и лични съобщения , че искате да продължа с boyXboy.
Ами това е за вас♡
Не съм чела или гледала от мнооооого време неща с boyXboy , но се надявам да ви хареса :).

| неутрална гледна точка |

Беше слънчево и хладно време. Като цяло беше приятно да излезнеш и да има слънце , но и да не е жега. Но Рики вместо да се разкарва както повечето хора в момента правят , той влезна в една библиотека. Седна на едно столче и запълни масата с книги.
Рики е ученик , но днес не седи в библиотеката , за да учи , а за да чете книги. Ще се питате какви книги може да чете момче? С убийства  , ужаси , фантастика или комикси? Но не , той четеше любовни романи. В неговите любими романи имаше огромна любовна история с много драма и кавги , но винаги с хубав край. Можеше да е момче , но и той мечтаеше да изживее любовната си история по тозш фантастичен начин.
Рики не беше сигурен в неговата сексуална ориентация. Никога не бе имал гадже момиче или дори момче.
Не гледа порно или подобни неща , но романите , които чете са бая горещи. Различни са , с мъже и жени или с мъже и мъже. Но тези , които бяха с мъже и мъже са много по-рядко от другите. Рики се зачуди , защо толкова малко хора пишат за обратните? Може би защото повече хора са нормални или защото ги е срам да пишат за това? Или пък ги е страх да пишат за това , защото не всички хора приемат и имат добро мнение към хомосексуалните?

"Някой ден ще имам такава любовна история , че ще я напиша в книга и всички хора по целият свят ще я харесат!" - помисли си Рики.

Усмихна се и продължи да чете прекрасният роман.

Когато той се беше "надъхал" в любовната история на романа , който четеше , седна един висок тип , със сини очи и черна коса с татуировки , които излизаха от яката на ризата му. Явно беше бая татуиран , но дрехите прекриваха повечето татуси. В неговите ръце с мастило , имаше няколко книги , но всичките изглеждаха стари. Синеокият красавец избута всички книги на Рики на земята , за да побере неговите. Седна спокойно и отвори книгата си.

Рики погледна синеокият злобно и стана от стола си.

-Ти какво по....

Малко любов и смутWhere stories live. Discover now