Леле г-це...(част4-1)

3.7K 60 5
                                    

Благодаря за четенето,
за вотването,
за коментарите.
Благодаря ви много❤
Приятно четене сладури❤
Честит Св. Валентин на хората,които ще го празнуват ,а на другите , да сме живи и здрави 😀😀😀❤❤❤Вино да има ,щастие да има.😘😘😘Приятно прекарване🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷

| гледна точка на Рос |

Беше станало 6:30 сутринта и аз се събудих. Не беше била аларма ,а просто изведнъж се събудих. Видях г-цата да спи върху гърдите ми и ръката й да ме е прегърнала. Изглежда много сладко.
Започнах да я галя по главата и да я милвам ,не знам,защо. Но е сутрин и тя все още спи и все още е толкова красива , не знам как.
Трябва да я събудя,за да отиде да се оправи за училище .
-Г-це ставайте .-казах тихо,за да не я стресна. Побутнах я леко и продължих да й казвам да става . След мъчение да я накарам тя се събуди.
-Добро  утро Роси~.
-Добро утро г-це.
Целунах я по челото и тя се усмихна. Легна в скута ми , изобщо не й се ставаше.
-Ставайте ,на училище сме днес г-це.
-Ама не ми се ходи.
-Вие Сте на работа,няма как да не ходите.
-Пф...
Тя стана и я болеше бая кръста. Започна да облича голото си тяло,а аз отидох зад нея и допрях мъжеството си до все още голото й дупе и започнах да й целувам вратът . На нея бая й харесваше и аз продължих. Целувах вратът й докато не стигнах до устните,целунах и тях и запалих една цигара. Г-цата започна да си облича . Не след дълго се облече.
Отидохме до вратата и я изпратих,като я целунах. Легнах на леглото си с цигарата. Седах малко там и станах ,изпуших цигарата и легнах да спя.
Стана 7:20 и се събудих.  Започнах да се стягам за даскало. Обух си черни скъсани дънки,червена тениска и суичър,който е черен. Измих си зъбите и отидох до тоалетна. След тоалетната си направих сандвич с шунка,кашквал,краставички,марула и питка със сусам. Изядох го,взех си раницата и тръгнах към училище. След 10 минути пристигнах. Влезнах в класната стая и легнах на чина. Спеше ми се бая , но какво да се прави.
Изкарах три часа и отидох в голямо междучасие.  С Кен отидохме да си вземем закуски . Взех си пица с чеснов сос и кетчуп , също си взех и енергийна напитка . Взех и две понички,защото с парче пица е невъзможно да се наям,не,че и поничките ще ме заситят . Отидохме в класната стая и започнахме да ядем. Не след дълго започна часът с г-цата. Тя влезна все така секси с нейните къси ,прилепнали дрехи по нея. Всички я дзяпаха. Тя гледаше към мен. Докато другите писаха , както и аз ,тя обикаляше покрай чиновете и нарочно се забавяше най-много при мен. Постоянно ми правише намици с маркера . Всеедно е мъжеството ми и ще го изяде и други подобни . Не спря да се облизва и да ме дзяпа.
Цял ден г-цата ме гледа и ми прави намици ,или ми те натиска,или изпуска точно пред мен нещо - уж безъда иска .

Много съжалявам за кратката глава ❤ Благодаря за четенето . Пак пиша късно главата , ама то и за това съм изморена и не мога да седя ,да напиша още.❤ Съжалявам много. Благодаря пак за чететенето и вниманието ❤

Една снимчица за извинение , но от сърце ❤😀🍷

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Една снимчица за извинение , но от сърце ❤😀🍷

Малко любов и смутWhere stories live. Discover now