VL-1

4.4K 177 46
                                    

1: profesyonel fikrime göre

°°°
"Profesyonel fikrime göre..." Hwiyoung kaç gündür rahatça hareket etmesini engelleyen mide bulantılarının ve baş dönmelerinin sebebini öğrenmek için doktora gelmişti. Ama doktorun yüzündeki ifade çok da rahatlatmıyordu onu açıkçası. "Profesyonel fikrime göre, bence hamilesin."

Hwiyoung neşeli bir kahkaha attı. "Benim profesyonel fikrimi soracak olursanız... Bence mesleği bırakın, çünkü bir erkek olduğumu bile ayırt edemiyorsunuz."

"Valla ya..." Doktor, mırıltıya benzer bir şekilde konuşmuştu. "Bakın bu kan değerleriniz. Şu değerlerin yükse-"

"Doktor bey, test sonuçları karışmıştır, cidden hiç düşünmediniz mi?" Hwiyoung, doktorun sözünü kestiğinde doktor 'Çünkü bir tek sen akıllısın, ben boşuna okudum, değil mi?' der gibi bakmıştı. "Bu sizden aldığımız 3.kan örneği Hwiyoung Bey. Az önce 'Deştiniz beni, iliğimi kuruttunuz!' diye olay çıkarmıştınız ya hani."

Hwiyoung, hemşireye serumu taktıkları direkle saldırmaya çalıştığını çok net hatırlıyordu. Doktora döndü korkuyla. "Acaba... Henüz keşfedilmemiş bir kanser türü olabilir mi?"

Kafasına yediği sert hamleyle refleks olarak kafasını ovalamaya başladı. "Salak salak konuşma!"

"Abi!" Hwiyoung, Inseong'a bağırdı. "Bu, hamile kalmamdan daha olası!"

"Aslında tıbben bu mü-" Hwiyoung öfkeli bakışlarını Inseong'dan doktora çevirdi. "Sıçtığımın tıbbını kendine sakla tamam mı? İyiki devlet hastanesine geldik, para vermiyoruz diye böyle de yapılmaz ki!" Hwiyoung yattığı yerden doğrulmaya çalışırken Inseong onu geri oturttu. "Hwi... Taeyang ile sevişmiş miydin?"

"SEVİŞMİŞ OLSAM NOLUR Kİ? ERKEĞİM BEN!" Hwiyoung sinirle bağırdığında doktor araya girme gereksinimi hissetti. "Ultrasonda bakmamızı ister misiniz?"

Hwiyoung reddedecekken Inseong onu susturup kabul etmişti. "Evet, lütfen ultrasondan bakıp emin olalım."

Doktor önde giderken Hwiyoung da yanında yürüyen abisine homurdanıyordu. "Boşuna gidiyoruz, cidden bunun olacağına inanıyor musun?"

"En son ne zaman sevişmiştiniz?" Inseong, Hwiyoung'u umursamadan kafasındaki hesabı yapmaya devam ediyordu.

"Ayrıldığımız gün işte." Hwiyoung cevap verdikten sonra duraksadı. "Cidden buna inanıyor musun?"

"Kendini siktirdikten sonra nasıl senden ayrılmasını sağladın, cidden çok merak ediyorum." Inseong öfke ile konuşurken Hwiyoung ayıplar gibi abisine baktı.

"Çok ayıp, öyle siktirmek falan..." Inseong, Hwiyoung'un kafasına bir tane daha vurdu. "Sorun benim üslubum mu şimdi geri zekalı?"

Hwiyoung kafasını ovalarken bir yandan da abisinin sorusunu cevaplıyordu. "İşte... Çok ateşli bir sevişme oldu, sonra 'Seninle seviştikçe gay olasım geliyor.' dedim. 'Zaten gay değil misin?' diye sorunca da iddia yüzünden onunla çıktığımı söyledim. Haliyle ayrıldı benden."

"Sana kaç kez, insanların duygularıyla oynamamanı söyledim, sen ne yaptın kalplerini ben kırmasam başkası kıracak dedin, devam ettin. Hamilesin şimdi!" Inseong homurdana homurdana yürürken Hwiyoung öfkeyle soludu. "Abi, ben bir erkeğim. Hamile olma ihtimalim yok!"

"Doktor neden böyle bir şey söylesin ki?" Inseong öfkeyle konuştuğunda Hwiyoung da bağırmıştı. "NE BİLEYİM NEDEN BÖYLE ŞEY SÖYLEDİ? MANYAKTIR BELKİ!"

"Inseong ve Hwiyoung Bey." Doktor öksürerek ikilinin dikkatini kendi üzerine çekti. "Ben arkadaşıma sorunu anlatırken burada bekleyin lütfen." Doktor içeri girerken Inseong tek boş koltuğa Hwiyoung'u oturttu. "Hamilesin sen, ayakta bekleme." Kendi dediğine kıkırdarken Hwiyoung homurdandı. "Beni, önünde yarım dünya taşıyan şu insanlara benzettiğine cidden inanamıyorum!"

Hwiyoung konuşurken yanındaki hamile kadınların öfkeli bakışlarına maruz kaldığının farkında değildi. "Hwiyoung Bey, gelebilirsiniz." Doktor içeriden seslenince Hwiyoung hızla ayağa kalktı. "Bu saçmalık fazla uzadı zaten." diye mırıldana mırıldana odaya girdi.

Ultrasonun başındaki doktor keyifli bir sesle Hwiyoung'a yapması gerekenleri anlatırken bir yandan da Hwiyoung'un bu yatağa uzanan ilk erkek olmasından dolayı duyduğu heyecanı dile döküyordu.

"Aslında hamilelik olayı çok düşük bir ihtimalde olsa erkeklerde de mümkün. Size uzun uzun anlatmak isterdim ama anlatsam da anlamazsınız zaten. Yine de-" Hwiyoung doktorun sözünü kesti. "Hamile değilim, içimde birisi yaşasa hissederdim herhalde."

"Ama... Ultrason görüntüleri öyle göstermiyor. Ölçülerine bakarsak 6 haftalık olmalı." Doktorun dediği üzerine Hwiyoung korkuyla abisine döndü. "Taeyang ile ayrılalı 6 hafta mı olmuştu?"

°°°
Aslında mpreg yazmayı sevmiyorum. Ancak SF9 kurguları çok az ve olabildiğince farklı kurgu çeşitleri yazmak istiyorum SF9 için.

Bu yüzden böyle bir kurguya başladım.

Bölümler en az 500 kelime olacak şekilde kısa olacak. Kısa ve komedi tarzı.

Lütfen destekleyin 😇

V Love  |TaeHwi|Where stories live. Discover now