VL-11

2K 131 54
                                    

11: pink or blue

°°°

Hwiyoung'un Hamileliğinin 4. Ayı

"Bahisleri açıyorum." Dawon ortaya 100lük bir banknot koydu. "Bence erkek."

Jaeyoon da 100lük koyarken konuştu. "Bence de erkek."

Inseong da Jaeyoon'u onayladı. "Bence de erkek, ama bunun üzerinden kumar çevirmeye karşıyım."

Jaeyoon suratını buruşturdu. "Inseong ile aynı fikirde olmak mı?" Dawon'a döndü. "Oyum kız olmasından yana."

"Bilimsel hesaplamalarıma göre..." Rowoon da ortaya bir 100lük attı. "Kesinlikle erkek."

"Bilimsel hesaplama?" Zuho kahkaha attı. "Çarpım tablosunu bilmiyorsun salak."

"Ya bak şimdi, XY ve XY birleşirse %50 XY, %25 XX, %25 de YY oluyor ki YY olmayacağını diliyorum." Rowoon konuşurken Zuho cüzdanından bir 100lük çıkarmıştı. "Ben emin olamıyorum ya." Zuho elindeki 100lüğü nereye koyacağını düşünürken Dawon, Zuho'nun elindeki 100lüğü çekip önündeki desteye atmıştı. "Zuho, travesti olacak diyooooor."

Hwiyoung'un annesi sinirle lafa dalmıştı. "Salak salak konuşmayın." Ortaya 100lük attı. "Çünkü o bir kız olacak. Erkek bebek, hamileye güzellik katar derler. Hwiyoung'u görüyorsunuz."

"Anne!" Hwiyoung ağlamaklı bir şekilde konuştuğunda Chani, Hwiyoung'un sırtını sıvazlayarak onu sakinleştirmeye çalışmıştı. "Hâlâ yakışıklısın, merak etme."

"Bence de kız olacak." demişti Youngbin de ortaya bir 100lük atarken Hwiyoung gözlerini kısarak Youngbin'e baktı. "Sana fikrini soran olmadı."

"Aslında... Bence de kız." demişti Taeyang ortaya para atıp atmamak konusunda tereddütlüyken.

"Sana da fikrini sormadım." Hwiyoung ellerini kendini iyice belli eden göbeğine koydu. "Kız diyenlerin fikrini almıyorum. Çünkü o bir erkek olacak."

"Erkek bebeğe hamile olanın karnı daha belirgindir, kız bebeğe hamile olanın da poposu çıkık olur. Taeyang, Hwiyoung'un poposuna bak, ne düşünüyorsun?" Annesi konuştuğunda Youngbin kaşlarını çatmıştı. "Bunu benim yanımda sorman ne kadar mantıklı?"

"Tamam, sen bak o zaman." Hwiyoung'un annesi umursamazca konuştuğunda Youngbin hayretle dudaklarını araladı. "Are you serious?"

"Off, ben bakarım." Dawon ayağa kalkıp Hwiyoung'un poposuna baktı. "Eh, biraz çıkık duruyor."

Chani şaşkınca konuştu. "Popo çıkıksa kız mı oluyor? Neden? O zaman ben de kız diyorum." Chani desteye 100lük atarken Hwiyoung'un annesi omuzlarını silkti. "Nedeni şu ki eski insanlar poposu çıkıksa kız bebek, karnının yuvarlağı daha belirginse erkek bebek olur demiş. Bilimsel bir açıklaması yok."

"Sanki kız bebeğe hamile kalanın çirkinleşmesinin bilimsel açıklaması varmış gibi..." Hwiyoung, gözlerini devirerek konuştuğunda annesi şaşkınca bakmıştı Hwiyoung'a. "Tabiki var, nasıl bilmezsin."

"Kız bebek annesinin güzelliğinden aldığı için anne çirkinleşir." Annesinin sözlerine karşı alaycı bir şekilde güldü. "Ben bir anne değilim, yani bu teori bir saçmalık. Ayrıca sen bana hamileyken de güzel değilmişsin."

Annesi şaşkınlıkla gözlerini irileştirdi. "Birincisi, senin baban olacak şerefsiz ben sana hamileyken evi terk edip gittiği için dertten çirkinleştim ben. İkincisi senin kadar da çirkin değildim!"

"Anne!" Inseong olaya müdahale ettiğinde annesi bir çocuk gibi işaret parmağıyla Hwiyoung'u gösterdi. "O başlattı!"

"İlk sen dedin Hwiyoung çirkinleşti diye!" Hwiyoung'un dediklerine karşı cevap vermek için annesi ağzını aralamıştı ki Inseong tekrar araya girdi. "Anne! Bak, anne diyorum. Nerede görülmüş oğlunun annesine uslu dur dediği? Lütfen, Hwiyoung'a cevap verme. Hamile işte, hormonları tavan. Hem sen Hwiyoung'a hamileyken gayet güzeldin." Inseong annesinin yanaklarını öptüğünde annesi biraz da olsa yumuşamıştı. Dawon bunu fırsat bilerek iddia konusunu toparladı.

V Love  |TaeHwi|Donde viven las historias. Descúbrelo ahora