VL-16

1.9K 125 21
                                    

16: öp beni

°°°
Hwiyoung eve annesiyle birlikte girdiğinde kanepede uyuyakalmış iki abisini görmeyi beklemiyordu. Annesi merakla Youngbin ile Inseong'a bakarken mırıldanmıştı. "Bu aptallar neden yatakta uyumamış?"

Hwiyoung omuzlarını silkmişti. "Bilmem, uyandırayım mı?"

"Bırak uyusunlar." dedi annesi mutfağa doğru giderken. "Sen benimle gel, kahvaltı hazırlayalım."

Onlar kahvaltı hazırlamayı bitirdiğinde salondaki ikili de uyanmıştı. Uykulu gözlerle mutfağa giren ikiliye karşı Hwiyoung gülümsedi. "Tam zamanında uyandınız, çok acıkmıştım."

İkili şaşkınca masaya geçerken annesi merakla sormuştu. "Evdeki tüm yataklar boşken niye koltukta uyudunuz?"

"Youngbin yüzünden." Inseong huysuzca söylendi. "Ona Hwiyoung'un yatağında yatmasını söyledim ama Hwiyoung'un sabah döndüğünde kendi yatağında yatmak isteyebileceğini söyledi. Benim yatağımda yat, ben annemin yatağında yatarım dedim, sabahleyin annen nerede uyuyacak dedi. Koltukta uyurum dedi, ben de olmaz öyle şey diye tartışırken ikimiz de koltukta uyumuşuz."

"Aslında... Haklı. Yani dün evde yoktuk ama bugün uyuma planı nasıl olacak?" Hwiyoung merakla sorduğunda annesi hızla cevap verdi. "Senin yatağında Youngbin yatacak, Inseong kendi yatağında yatmaya devam edecek. Misafir odasını da senin odan yapacağız ama mobilyalar gelene kadar Taeyang'da kalırsın."

"Anne, misafir odası tek kişi için fazla büyük değil mi? Abimler o odada kalsa daha iyi olmaz mı?" Hwiyoung'un sözlerini başka bir fikir sunarak kesti Youngbin. "Hem Inseong ile Hwiyoung bu zamana kadar beraberdi, araya girmek istemiyorum."

"Hwiyoung sen olmasan da oda değiştirecekti. Bebeği doğduğunda ailenin uyku düzeni biraz bozulacak. Hwiyoung'un ayrı bir odada olması bunu en az seviyeye indirecek. Ayrıca misafir odası bebeğin eşyaları geldiğinde sana dar bile gelecek Hwiyoung." Annesi kısa bir açıklama yaptıktan sonra kendisine bakan üç çift göze bakarak gülümsedi. "Kahvaltınızı güzelce yapın. Misafir odasındaki eşyaları depoya kaldıracaksınız." Şaşkınca kendisine bakan Hwiyoung'a döndü. "Sen ağır kaldıramayacağın için senin yerine Taeyang gelsin."

"Aslında..." diye mırıldandı Hwiyoung. "Taeyang ile başka bir işim var."

°°°

Taeyang soluk soluğa eve girmişti. Kanepede rahatça oturup kucağına aldığı kuruyemiş tabağından cevizleri ayıklayan Hwiyoung'un yanına gitti hızlıca. "Hwiyoung, sen acil deyince hemen geldim, sorun ne?"

Hwiyoung elini Taeyang'a uzatarak kendisinin koltuktan kalkmasına yardım etmesini istedi. Ayağa kalktıktan sonra koltuğa Taeyang'ı oturttu. Taeyang'ın bir bacağını koltuğa uzatırken diğer bacağını aşağıda bırakmıştı. Taeyang'ın araladığı bacakları arasına yerleşip sırtını Taeyang'ın göğsüne yaslandıktan sonra bilgisayarını kucağına alıp konuşmaya başladı. "Bebeğimize eşya bakmamız lazım. Burada hoşumuza gidenleri de mağazaya gidip kontrol ettikten sonra alırız."

Taeyang, bulundukları pozisyonu inceledi kısa bir süre. "Tamam da bu pozisyonda mı?" Hwiyoung kafasını hafifçe arkaya çevirerek Taeyang ile göz göze geldi. "Diğer görev de misafir odasındaki eşyaları depoya kaldırmak." Taeyang, nefes nefese kalmış Inseong ve Youngbin'e baktı. Ardından Hwiyoung'un kenara koyduğu kuruyemiş kasesini eline aldı. "Ceviz?"

Hwiyoung ağzını açarak Taeyang'ın eline aldığı cevizi ağzına koyması için bekledi. Taeyang cevizi ağzına koyduktan sonra da gülümseyerek bilgisayar ekranına geri döndü. "Beşiklerden başlayalım bence."

V Love  |TaeHwi|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin