VL-3

2.4K 157 45
                                    

3: küçük, zırlak, bok çuvalı

°°°
Tüm gürültü, karmaşa durmuştu. Herkes, ne diyor bu der gibi Hwiyoung'a bakarken Taeyang da ilk kez Hwiyoung'un suratına bakmıştı. "Oradan bakınca gerçekten aptala benziyor olmalıyım." Taeyang, elindeki kaşığı tabağın yanına koydu. "Ancak eski yalanların daha inandırıcıydı."

Ardından kaşığı tekrar eline alıp yemeğe devam ettiğinde Hwiyoung hırsla Inseong'u iteledi. "Sana bunun gereksiz olduğunu söylemiştim!" Hwiyoung elindeki zarfı Inseong'un eline tutuşturduktan sonra hızla yemekhaneyi terk ederken Inseong, Taeyang'ın karşısına oturdu. "Taeyang..."

Taeyang az önceki sakin halinin aksine öfkeyle baktı Inseong'un yüzüne. "Hwiyoung ile ayrıldığımızda benden onun adına özür dilemiştin hyung. Sana sadece beni onunla karşı karşıya getirme demiştim. Bu saçma şey de neyin nesi? Hakkımda 'Buna ne desem inanır, öyle bir aptal!' diye mi konuşuyorsunuz?"

"Benim böyle bir şey yapacağıma inanıyor musun? Inseong sakince konuştuğunda Taeyang öfkeli bir kahkaha attı. "Ne yani? Hwiyoung'un hamile olduğunu mu söylüyorsun?"

Inseong, Hwiyoung'un giderken eline sıkıştırdığı zarfı yavaşça Taeyang'a uzattı. "Bunu sana vermesi gereken Hwiyoung'du. Bana inan Taeyang, sadece bir kez konuş. Bunu benim anlatmam uygun olmaz."

Taeyang zarfın içindeki kan testi raporlarını es geçip küçük ultrason fotoğrafına baktı sadece. "Bu imkansız... İkimiz de erkeğiz."

"Bunu Hwiyoung ile konuş." Inseong ayağa kalkarken destek olmak ister gibi Taeyang'ın omuzlarına hafifçe vurdu. "Hwiyoung'un nerede olduğunu biliyorsun."

"Biliyorum." diye mırıldanıp ayaklandı Taeyang. Ardından Hwiyoung'u ilk defa gördüğü büyük ağacın oraya doğru gitmeye başladı.

Tahmin ettiği gibi Hwiyoung büyük ağacın oradaydı.

Yavaş adımlarla Hwiyoung'un yanına gidip sessizce yanına oturduğunda Hwiyoung'un bakışları kendisine çevrilmişti. "Abim konuşmuş olmalı, yoksa bir yalancının peşinden gelmezsin sen."

"Bana sana inanmadığım için trip atmaya hakkın olduğunu mu sanıyorsun?" Taeyang sinirle konuşmuştu. "O gün sana iddia için başlamanı bile önemsemediğimi ama beni sevip sevmediğini sorduğumda sevmiyorum dedin Hwiyoung. Ben... O ana kadar beni sevdiğini düşünmüştüm hep, duygularımı bilmene rağmen beni seviyormuş gibi davranman... Ben bunu hak etmemiştim."

Sessizlik oldu. Bu konu hakkında konuşmak gereksizdi. Konuşsalar da çözebilecekleri bir durum değildi.

Taeyang elindeki ultrason fotoğrafını uzattı Hwiyoung'a. "Inseong hyung, seninle konuşmam gerektiğini söyledi."

"Nasıl olduğunu bilmiyorum, neden olduğunu da. Sadece birkaç gündür rahatsızdım ve doktora gittim. Bana hamile olduğumu söylediler. Aslında tıbben mümkünmüş ama düşük bir ihtimal falan dediler, pek anlamadım. 6 haftalıkmış yani..." Taeyang, Hwiyoung'un sözünü kesti. "Ayrıldığımız geceki sevişmemizden. Hoş, sevişme iki kişinin birbirini sevmesiyle olur, senin için aldığın bir hazdı sadece."

"Şimdi konuşmamız gereken şey sevişme ya da haz olup olmadığı mı?"
Hwiyoung öfkeyle konuştuğunda Taeyang elindeki ultrason fotoğrafına bakmayı sürdürüyordu. "Bana biraz süre ver olur mu Hwiyoung? Bunun gerçek olduğunu hala idrak edemedim. Sadece gerçek olduğunu anlayacak kadar süre istiyorum senden."

Taeyang'ın sözleri üzerine Hwiyoung da sakince konuştu. "Senden sorumluluk almanı istemiyorum Taeyang. Eğer istemezsen bunu anlarım. Zırlak bir bok çuvalı doğurmak için can atmıyorum ben de. Hatta aldıracaktım ama abim bu-"

"Yani... Onu istemiyorsun." Taeyang, Hwiyoung'un sözlerini kesti. "Onu bana söylemeden aldırmayı düşündün."

"Onun içimde olması onu sevmemi sağlamıyor. Sanırım annelik içgüdüsü denilen şey sadece kadınlarda var." Hwiyoung acımasızca konuştuğunu fark edip konuyu değiştirdi. "Abim, senin sahip olabileceğin tek çocuğun bu olabileceğini söyledi. Bu yüzden eğer bu bebeğin doğmasını istersen doğuracağım, bir nevi özür gibi düşün, sana yaptıklarım için."

"Inseong hyung haklı, o sahip olabileceğim tek çocuk." Taeyang fotoğrafa bakarken gülümsemeye başlamıştı. "İstiyorum, o bebeğin doğmasını..."

°°°
Doğum günün kutlu olsun güzel gülüşlü adam

°°°Doğum günün kutlu olsun güzel gülüşlü adam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
V Love  |TaeHwi|Where stories live. Discover now