elva

711 30 55
                                    



ett & ett halvt år tidigare

Porten slår igen bakom mig och jag tar det första klivet upp för trappan. Stegen ekar i hela byggnaden och är tillsammans med mina andetag det enda jag kan höra. Utanför de stora fönsterna kan jag inte se någonting, för det är mörkare än vad det någonsin har varit tidigare utomhus. Jag tar mig till rummet Axel älskade när han var här, för jag saknar honom mer än allt just nu. Allting här är så konstigt, inget blev som jag tänkte mig. Försiktigt öppnar jag upp fönstret på glänt och böjer mig ut. Den varma luften slår emot mig. Under mig ligger hela Florens och jag blundar. Här är allting lugnt liksom, det här är anledningen till att jag kom hit från första början.

Vart fuck gick det fel?

Eller den frågan blir svår att svara på - jag kommer inte ihåg så mycket från min första tid här.

Bilder börjar spelas upp inne i mitt huvud och jag ser den där bilen som förstörde allt den där kvällen för två månader sedan, bilen som har gjort att minnet av alla bra grejer jag har varit med om här är borta.

Plötsligt känns det som hela jag dras bakåt och fönstret slår igen med en smäll. Steg ekar i trappan men ingen kommer. Ljudet från skorna som slår emot golvet blir högre och högre, som om personen är precis utanför dörren, men ingenting händer. Stegen avtar och jag håller andan för att försöka hitta andra ljud, men ingenting hörs. Skrämt slår jag upp dörren och jag börjar springa nerför trapporna. Vid ett våningsplan stannar jag dock till.

Min blick landar på ett gammalt skåp som står intill en vägg, och utan att tänka går jag fram till det och slår sönder glaset med min hand. Blod börjar rinna ner för mina knogar men det är som att jag har tappat allt, för det enda jag gör är att stå med min skakande hand tryckt mot masken framför mig.


.

måste bara fråga, förstår ni vart Liv är och hela grejen?

kanske är det bra om ni inte gör det, jag hoppas inte jag har råkat förstöra hela boken nu (om jag har gjort det för er skriv till mig privat, jag älskar den här staden och stället hon är på i det här kapitlet).

//runawaymedmig

inferno : hov1Where stories live. Discover now