sjutton

602 30 62
                                    



2 månader senare

Klackarna slår mot den blöta trottoaren och lämnar ett ekande ljud bakom sig. Jag vinglar till och slår mig ner på trottoarkanten, medveten om att inget av det här kommer gå.

"Liv?" hörs en röst ropa och jag suckar. Axel ropar igen och svänger in på trottoaren jag sitter på men stannar till. Ännu en suck hörs men den kommer från hans mun den här gången, och han går fram till mig och slår sig ner bredvid mig.

"Hur är det egentligen med dig?"

Va i helvete svarar jag där? Jag vet ju inte ens själv.


"Ingen jävla aning. Alltså allting rasade när jag slutade se Dante. Jag trodde aldrig att han hade en så stor påverkan på mig."

Axel skakar på huvudet och placerar den ena armen runt mina axlar.

"Du, ska inte vi åka tillbaka till Florens, bara du och jag? Det är min plikt som din bästa vän att berätta för dig när du tappar det helt, och du har tappat det helt nu. Efter det där men framförallt efter att du blev påkörd. Jag tror att både du och jag kan behöva det."

"Är du seriös?"

"Ja."

Han drar ur sin mobil ur bakfickan och låser upp den. Några knapptryck senare visar han upp två bokade biljetter på ett flyg som lyfter till Florens om tre dagar.


.
förlåt för att jag inte har skrivit, igen, haft en vän över den här veckan som jag sällan träffar så det är därför.

kontot innansex , som jag, tappatallmintro & dramaqueendeluxe har tillsammans, har en prolog uppe till en bok vi ska skriva tillsammans så om ni vill kan ni kika in där. 💓

vi hörs snart, jag lovar den här gången hahahh.

inferno : hov1Onde as histórias ganham vida. Descobre agora