2. Tök jó fej vagy

1.2K 37 8
                                    


-- Ezek rendes srácok, mi bajunk lehet? --

 Szóval itt van Shawn Mendes. Oké, végül is nem is nagy szám. Mármint az, hogy itt van. Végül is ő is csak ember. Elég rossz lehet, hogy mindenki lohol utána. Bár ebben a clubban nem keltett nagy feltűnést. Gondolom, ide nem engednek be akármilyen őrült rajongót.

Pár koktél után leültünk a bárpulthoz, majd elkezdtünk beszélgetni. Igazából mindenről. Éppen azon vitatkoztunk, hogy a Trónok harcában ki lenne a legalkalmasabb a trónra.

- Tyrion? Te normális vagy? Mikor ott van Jon, aki az igazi trónörökös és mellesleg nagyon jó... szívű - förmedt rám Rob.

- Oh, ugyan, csak azért mondod, mert dögös - vágtam vissza.

- Na, ezt kikérem magamnak - felelte színpadiasan.

Egymással szembe ültünk és láttam, ahogy egy férfi leült Rob háta mögött és a kezével kettőt mutat, jelezvén, hogy még kér két italt.

- Tyrion okos, igazságos és jószívű, pontosan a trónra való! Jonnak szerintem pont elég az Észak királya cím.

- És mi van Daenerysszel? - szólalt meg valaki.

- Ugyan már - vágtuk rá egyszerre, pedig nem is tudtuk, hogy kitől származik a hang.

Felkaptuk a fejünket, majd láttuk, hogy a férfiről származik aki Robnak háttal ült. Ő is felé fordult, mint én.

- Mi ez a nagy elutasítás? - kérdezte nevetve.

- Daenerys túlságosan forró fejű, de egyébként sem fogja megélni a finálét szerintem - magyaráztam.

- Hát, ahogy gondoljátok, bár szerintem Jon is valóban jó lenne a trónra. De még az is lehet, hogy meglepődünk és valaki olyan lesz, akire nem is számítunk- ekkor elé tették a két sört, de nem ment el, hanem teljes testét felénk fordította.

- Kire gondolsz? - kérdezett Rob.

- Mondjuk Arya, még az is lehet, hogy Sansa. De azt is el tudom képzelni, hogy megosztják a trónt és többen uralkodnak majd.

Erről aztán még beszéltünk pár percet. Nagyon örültem, hogy Rob elrángatott, élveztem az egész estét. Éppen felsoroltam a lehető összes érvet, amiért Sansa az egyik legjobb női karakterré fejlődött, de valamiért csak nem akartak hinni nekem. Szóval, amikor ezt ecseteltem egy másik srác érkezett, nem teljesen láttam az arcát, de aztán felismertem. Shawn jött a fiúhoz, akivel beszéltünk. Ő észrevette.

- Oh, Shawn! Bocs, hogy nem vittem a piát, de egy érdekes beszélgetésben van épp részem. Had mutassalak be a hölgynek aki Tyriont akarja látni a trónon és Sansa fan - rám mutatott.

- Summer - egészítettem ki, hiszen még ő sem tudta a mi nevünket. 

Shawn rám nézett és mosolygott, gondolom attól, hogy a barátja mindenkivel képes egy pillanat alatt beszélgetésbe elegyedni.

- Illetve az úrnak aki inkább Jon párti - itt Robra mutatott.

- Rob - segítette ki.

- És mi van Daenerysszel? - kérdezte értetlenül Shawn, mire nevetni kezdtünk, hiszen pont ugyanúgy kérdezte, mint ahogyan a barátja pár perce.

- Ezt már túltárgyaltuk - feleltem.

- Jah, elég jó érveik vannak - bólintott ránk elismerően a srác - Amúgy Nash vagyok - szóval Nash a neve.

Lights on (S.M.)Where stories live. Discover now