19. A vacsora második fele

737 24 1
                                    

--------Nem tudtam nem észrevenni, hogy élvezi a helyzetet.-----

Nagyon jól éreztem magam, és egyszer sem gondoltam a konyhában történtekre. Ezt a varázst csak egy valami törhette meg...

Mendes...

Minden erőmmel azon voltam, hogy ne gondoljak a konyhai csókra, erre természetesen keresztbe tett nekem. Egyik pillanatról a másikra valami meleget éreztem a combomon. Gyorsan lenéztem, majd észrevettem Shawn kezét a lábamon. Ő beszélgetett Nashal valamiről, még csak rám sem pillantott.

- Szóval szerinted? - kérdezte Camila.

- Hát egyértelműen neked volt igazad! - próbáltam vissza rázódni a beszélgetésbe Milával. - És mi volt még ezen az őrült turnén?- kérdeztem.

A lány belekezdett egy történetbe, amit alapesetben valószínűleg élveztem volna, de nem úgy, hogy Shawn keze közben a combomon kalandozik. Miközben hallgattam a történetet egy durva buliról, én próbáltam észrevétlenül letolni a kezét a lábamról.

Először látszólag váratlanul érte az akcióm, úgyhogy sikerrel jártam és folytattam a beszélgetést.

Ám megint éreztem a kezének melegét a lábaimon, de ezúttal már simogatott is. Mivel szoknyában voltam, könnyen az anyag alá csúsztatta a kezét. Így már a bőrömön éreztem azt. Ez olyan reakciót váltott ki belőlem, amilyet pont nem szerettem volna.

- Nekem is voltak hasonló élményeim,még amikor... - egy alig hallható nyögéssel elakadt a szavam - szóval táborokból és hasonlókból, meg persze gimiből - fejeztem be a mondatot, az elakadást pedig egy köhögéssel fedtem el.

Minden erőmmel azon voltam, hogy ignoráljam a mellettem ülőt. Ami a legőrjítőbb volt, hogy ő úgy beszélgetett, mintha semmi sem történne.

Kicsit megnyugodtam, amikor láttam, hogy Camila egy nagyobb lélegzetvételű történetbe fogott, így nem kellett válaszolgatnom.

Shawn most teljesen átnyúlt rajtam, a combom külső oldalán felfelé haladva elérte a fenekemet. Imádkoztam, hogy Robék ne vegyék észre az asztal másik végéből a történéseket. A meleg tenyere most a bugyim anyaga és a bőröm közé csusszant. Majd hüvelykujját még mindig az anyag alatt tartva kezdte el beljebb húzni. A többi ujja pedig ezzel párhuzamosan haladt bentebb a combomon.

Mikor már veszélyesen sokáig haladt, nem bírtam tovább; gyorsan felpattantam a székemről. Mire ő eleresztett egy alig észrevehető kacajt. Mindenki felém fordult a hirtelen mozdulatom miatt.

Hála a sok éves improvizációs gyakorlatoknak, kapcsolt az agyam.

- Camila! Ha a krém tovább marad a hűtőben össze fog esni!

- Jézusom, tényleg! - pattant fel, majd kiszaladt a konyhába. - Ha tönkremegy a puding, akkor mindenkit megölök! - hallottuk a kiáltását a konyhából.

- Megnézem, hogy sikerült-e megmentenie - ezzel elhagytam a helységet.

Éppen sürögve-forogva vette ki a pudingot a hűtőből és spanyolul beszélt. Egyszerűen képtelen voltam kivenni az előadás módjából, hogy most káromkodik, vagy egy imát mormol el.

- Még épp időben!

Ezek szerint az utóbbi.

Gyorsan segítettem neki poharakba önteni, meggyet és csokit tenni rá.

- Nagyon bírlak - szólalt meg egyszerre csak a semmiből.

- Én is téged, még egy popsztár, aki nem olyan beképzelt, mint azt elsőre gondolná az embert.

Lights on (S.M.)Where stories live. Discover now