•49•

2.4K 66 12
                                    

❤️786,787 💬8689

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❤️786,787 💬8689

alepasq7 one month👶💙
👥 lucashernandez21

alepasq7 one month👶💙👥 lucashernandez21

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


(...)
Nakon mjesec dana tačno od Martinovog rođenja uspjeli smo se dogovoriti sa svima i naći pogodan termin kako bi svi bili prisutni na zabavi.
Martin jako brzo raste i stalno se smije, što mi je puno olakšavajuće nego da plače. Trudim se svom svojom snagom da ga učinim što sretnijim i da ovu beskonačnu ljubav osjeti.

"Dođi maleni, dođi!", već čujem Lucasa u njegovoj sobi pa stanem na minutu. Često se osami sa njim i nešto mu priča i ne znam kako uspjeva ali svaki put mu se nasmije. Kao da ga sve razumije.

"Da završimo nešto prije nego što tvoja mama dođe!", govori uzimajući ga u naručje.

"Danas te ja sređujem!", kaže dok stojim pored vrata zbunjeno.

Ne znam šta misli pod ovim sređivanjem, ali počinjem da se brinem za sina.

"Dao sam ga izraditi samo za tebe! Gledaj nemoj da misliš kako ja tebe obilježavam ovim, itako svi znaju da si moj. Osim toga isti si ja!", govori mu dok pokušavam da suzdržim smijeh.

"Nakon što te obučem u ovaj dres i šorc, mama neće imati vremena da ti promijeni. Žao mi je što se onoliko mučila ono malog odjelca za tebe, ali šta mogu. U ovome ćeš biti još slađi.",kaže pa provirim malo da vidim šta mu je spremio.

Položio ga je na mjesto gdje ga inače presvlačimo i otvorio kutiju, sa pretpostavljam svojim dresom. Izgledao je tako slatko i neodoljivo pored Martina trudeći se da ovo sakrije od mene.

"Vidiš ovo ćeš morati stalno da nosiš.", kaže i pokaže mu dres dok on maše rukicama i nogicama.

"Pojest ću te koliko si sladak!", kaže pa ga poljubi. "To si na mamu i ona je mnogo slatka!", kaže pa uđem u sobu ali me ne vidi jer je okrenut leđima.

• D O    L U D I L A • |l.hernandez|Where stories live. Discover now