1

5.4K 150 31
                                    

Mee schreeuwend met de muziek zitten mijn vrienden en ik in de overvolle auto.
Aan het stuur zit Josh, hij is de enige met een rijbewijs dus het moest wel.
Naast hem zit Noah, ze zijn beste vrienden en zitten al de hele weg heel dom te doen. Achterin zit ik met Mason en Harper, verder zit de hele kofferbak vol gestouwd met spullen.

"Doe de muziek harder!" Schreeuw Harper plots super hyper. Noah zet de muziek erg hard, Shawn Mendes' stem klinkt nu luid door de auto.
Een luide lach verlaat mijn mond.

Ik zit in het midden achterin dus ik kan de weg goed zien vanaf hier, iets in me vertrouwd het namelijk niet als Josh aan het stuur zit.

---

Er word hard aan mijn schouder geschud waardoor ik geirriteerd mijn ogen open. Op nog geen vijf centimeter zie ik Noah's gezicht. Zijn iets wat grote neus, ogen zo groen als een grasveld in de lente en zijn haar dat altijd perfect zit.

"Kom slaapkop, we zijn er" fluistert hij waarna hij een kus op mijn lippen plaatst. Onze kus word onderbroken door Josh die geirriteerd de toeter in drukt van de auto. Ik slaak een geirriteerde zucht waarna ik de auto verlaat.

Soms baal ik er echt van dat Noah niet mijn soulmate is. Ik hou echt heel veel van hem en we zijn nu al anderhalf jaar samen. Ik wil gewoon dat als ik mijn mate tegen zou komen hem gewoon kon afwijzen. Bovendien vind ik het idee van mates sowieso stom, mensen hebben het niet en dat gaat gewoon prima. Waarom moeten weerwolven dan zo iets raars hebben als zielsverwanten.
Als je je mate hebt gevonden kan je er letterlijk niet meer vanaf en zit je voor eeuwig aan elkaar geplakt. Als je een Alfa als mate hebt is het nog erger, die hebben al die wolf gevoelens maar dan wel een miljoen keer erger!

"Leuk hè" glimlacht Harper terwijl ik nu al humeurig om me heen kijk.

Het is letterlijk een bos, we gaan camperen. Wat leuk, voel mijn sarcasme. Ik haat camperen, dit weten mijn vrienden heel goed. Maar dit is het idee van Mason, waarschijnlijk een weddenschap tussen hem en Noah en bovendien zodat hij en Harper gewoon samen in een mini tent kunnen gaan liggen...

"Gast" mompelt Josh terwijl hij op de grond neer knielt alsof er een zwaard door zijn rug word gestoken.

"Het is leuk toch?" Grijnst Mason naar me. Een enkele seconde went zijn blik af naar Noah die een grote glimlach op zijn gezicht heeft
Ik zei het, hij deed het expres!

Snel keer ik me naar Noah. Een geirriteerde blik is het enige wat hij krijgt voor ik me in zijn armen stort. Noah plaatst meerdere kusjes op mijn gezicht, hij is zo geweldig.

"Als je wilt dat ik dichter tegen je aan moet liggen had je dat kunnen zeggen" mompel ik tegen zijn lippen aan. Ik voel zijn mondhoeken omhoog krullen door wat ik zei.

Zijn helder groene ogen kijken recht in de mijne voordat hij een kus op mijn voorhoofd plaatst en met Mason de tenten gaat opzetten.

Gelukkig ben ik daar nog vanaf gekomen, als ik ook nog de tent had op moeten zetten gaat het helemaal fout en zou ik huilend dagen lang terug naar huis lopen.

In gedachtes verzonken been ik naar Harper toe. Ze zit op de stam van een omgevallen boom, starend naar het stille bos. Haar ponny bedekt haar fel blauwe ogen, haar jurkje heeft een licht oranje kleur wat haar ogen feller laat lijken. Een armbandje van madeliefjes siert haar pols.

"En? Wat vind jij" klinkt Harpers stem plots en trekt me uit mijn gedachten.

"Wel oke? Hoezo"

"Nou aangezien dit jij een mega haat hebt voor weerwo" begint ze.

Plots snuif ik de geur op van een wolf, als in een weerwolf, beter gezegd een Alfa. Mijn wolf neemt de leiding, mijn hele lichaam begint te tintelen en het lijkt alsof mijn hoofd uit elkaar spat. Ik voel mijn hoektanden groeien en de nagels aan mijn handen kijken wel in de puberteit te zitten.

Hoe kon ik dit vergeten? Hoe kon ik zo dom zijn?

Hoe kon ik vergeten dat dit het gebied is waar zich een van de grootste pack's van het land bevind...

En bovendien, de meest beruchte en gevaarlijke Alfa.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden, laat het even weten ;)

Het volgende hoofdstuk word wat spannender!

Xxx-Donna ♥

Found Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu