22(herschreven)

3.2K 106 34
                                    

Ik zak hopeloos neer met mijn rug tegen de deur, waarna ik mijn hoofd begraaf in mijn handen.

Mijn knieën worden nat door de tranen. Ik kan het niet helpen. Ik denk aan Noah die waarschijnlijk gewoon naar dat andere meisje gaat nu ik weg ben en aan mijn broer die in het weekend thuis zal komen en zich realiseert dat ik er niet ben. Hoe stom ben je dan wel niet? Ik kan het niet eens uitmaken met iemand die me al maanden bedriegt. Misschien al zelfs wel langer, of al sinds het begin van onze relatie.

POV JAKE

Ik zak weer neer op op de stoel aan de eettafel. Ik haat het dat ik door Hugo nu aan mijn mate vast zit. Als hij nog niet met zijn domme hoofd zich wilde bewijzen...
Wetend dat het verkeerd is om Amara op te laten sluiten in haar kamer begeef ik me naar de woonkamer, waar ik Marlin tegenkom. Ze schenkt me een boze blik. What the hell?

"Zozo, super verlaat ochtendhumeur?" merk ik op.

"Rot op Jake" mompelt ze zachtjes terwijl ze naar haar telefoon scherm staart. Wie denkt ze wel niet dat ze is?

"Rot zelf op, het is mijn huis" spreek ik haar toe. Marlin gooit haar telefoon naast zich neer op de bank en beent naar me toe. Ze gaat intimiderend voor me staan met haar handen in haar zij.

"Waar was je de hele dag? Ik heb de hele dag Jace geholpen te herstellen en jij zit alleen maar te geilen op een random chick" schreeuwt ze bijna. Dit is genoeg! Zo mag ze niet over Amara praten, mijn Amara.

"Hou je bek over haar" sis ik nadat ik haar met een ruk naar me toe trek. Ze kijkt me angstig aan. Ik laat mijn ogen gloeien. Ze probeert weg te kijken, ik laat het echter niet toe. Haar wolf piept vol pijn. Lekker voor haar. Ik heb haar volledig in mijn macht.

"S-sorry het spijt me" piept ze zacht. Waarna ik haar los laat en ze me boos aankijkt. Ik kook van woede. Hoewel ik haar nog wil aanspreken op haar gedrag, ga ik snel naar buiten. Voordat er straks doden gaan vallen...
M

ijn lichaam tintelt enkel seconden voor ik ben veranderd naar wolf. Ik verlies de controle totaal. Mijn gedachten lijken letterlijk uit te schakelen. Alles word donker.

---

"Oh mijn god! Het is de Alpha" piept de stem van een klein meisje enthousiast.

"Alpha Whiteblood?" Vraagt een jongetje hyper.

"Ja, wie anders!" Spreekt weer een ander kindje, van rond de vijf jaar oud.

"Ga weg snotneuzen! hij vermoord jullie zo. Met maar één vinger" beveelt een andere stem. Langzaam knipper ik met mijn ogen. Mijn zicht word meteen scherper. Een gekantelde boerderij word zichtbaar. In de verte een kippenhok met een open deur, daar naast staat een grote stal, daar weer schuin voor een groot oud huis.

"Hij is wakker" klinkt het kleine meisje weer opgewonden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hij is wakker" klinkt het kleine meisje weer opgewonden. Ik kijk haar richting op. Ze heeft blond los haar, een te grote jurk en een grote glimlach op haar gezicht. Naast haar staat een jongetje van ongeveer even oud, ook met blond haar, naast hem staat een jongetje van ongeveer tien. Ze zitten onder de modder en hun kleding is oud en vies. De drie worden weg geduwd door een jongen van rond de vijftien. Hij kijkt me boos aan. De mouwen van zijn rode geruiten bloes zijn opgerold en zijn blauwe broek heeft scheuren, niet zoals bij een ripped jeans, maar gescheurd door gebrek aan een ander paar.

"Door hem hebben mama en papa geen eten" informeert hij de kinderen. Het meisje kijkt direct een stuk minder blij en kijkt de jongen bijna huilend aan. De anderen draaien zich om en lopen weg. Ik duw mezelf van de grond af en en wereld draait weer recht. Ik val echter wel bijna neer doordat mijn spieren pijn doen bij elke beweging.
Nu word me pas duidelijk waar ik ben, in een van de verre uithoeken van mijn terratorium. Waar alle omega's wonen. Ik ben heel ver weg van huis, heel ver weg van Amara. Ik moet zo snel mogelijk terug!


Ik wil op mijn horloge kijken maar mijn pols in leeg, what the fuck?

"Jammer jongen, maar je horloge is nu van mij" verteld ze vijftien jarige jongen me, met mijn horloge rond zijn pols.

"Fuck off Omega" sis ik naar hem en doe een poging met het grijpen van mijn horloge. De jongen trekt snel weg, waardoor ik mis.

"Geef terug, nu" beveel ik hem en laat mijn ogen oplichten. Hij schud zijn hoofd terwijl hij zich omdraait en wegloopt.

"Je hebt mij niet in je greep hoor, jij bent het niet waart om een Alpha te zijn" ik sta versteld van wat ik nu te horen krijg. De jongen loopt de landweg af richting de boerderij. De kindjes lopen al een stuk verder. Ik staar ongelovig naar het gebeuren. Hij moet een flinke dosis Wolfsbane hebben...

Ik sprint op hem af en draai hem ruw om aan zijn schouders. Hij kijkt me ongeïnteresseerd aan.

"Ik verban je uit de pack hoor" dreig ik.

"Oh nee, wat erg!" Piept hij nep dramatisch. Oke, dat werkt dus niet. Net wanneer ik wat wil zeggen gaat het joch weer door.

"Dan ben ik wel vrij om een mate te hebben. Ik heb echt medelijden het je mate, als je die niet meteen zou vermoorden. Jij bent te verscrikkelijk voor ook naar elke vorm van liefde" ik negeer zijn opmerking volledig. Er komt toch niets zinnigs uit hem.

"Waar zijn we nu precies" vraag ik geïrriteerd aan hem. Een grijns verschijnt op zijn gezicht.

"Zeg ik niet" grijnst hij geniepig waarna hij weer om wilt draaien en weg wilt lopen. Maar ik grijp hem meteen vast, met een hand aan de kraag van zijn bloes en trek hem mijn richting op. Plots is er angst te zien op zijn gezicht.

"Zeg op"

Hij vertelt me waar we zijn. Ik knik goedkeurend. Ik kan bijna zijn angst voelen groeien wanneer ik mijn klauwen laat verschijnen. Hij heeft  veel regels overschreden en nog erger me tegengehouden om naar mijn mate te gaan. Dus laat ik mijn vlijmscherpe nagel vanaf zijn schouder tot aan zijn pols naar beneden glijden. Een luide schreeuw verlaat zijn mond. Ik verander in mijn wolf en ren weg.

Hij zal niet dood gaan, denk ik.

Dit keer heb ik wel controle over mijn wolf en ren ik bij bewustzijn richting mijn villa. Op weg naar mijn mate.

Ik heb de hele middag zitten leren voor de toetsweek van volgende week. *Applaus*

Ik weet niet of ik tijd ga hebben om te schrijven, maar ik zal het proberen. Maar verwacht niet een heel lang hoofdstuk ofzo!😅

Oh ja,
IK GA WOENSDAG NAAR SPIDERMAN FAR FROM HOME!!!
😀😭😍
ik ga echt dood dan, whahaha.

Xxx-Donna ♥

Found Where stories live. Discover now