12

3.7K 135 37
                                    

Ja ja idereen! Het eerste hoofdstuk waar Jake in voor komt. Hij vind het erg leuk om kennis met jullie te maken.
Voor nu, veel plezier met lezen💟

POV JAKE WHITEBLOOD

Wanneer Hugo begint over mijn drinkgedrag hang ik meteen op. Daar heb ik nu totaal geen zin in. Hij snapt het toch niet...

Hugo zeurt altijd maar door over dat hij te weinig gezien word in de pack en mee wilt beslissen. Maar in werkelijkheid moet hij daar blij mee zijn. Iedereen zeikt letterlijk de oren van je kop. Wanneer regel je dit even? Morgen komt Alpha Eregan plan je even een uurtje in? De zuid grens is doorgebroken door Rogue's, ga je daar even heen? Alleen maar gezeik dus!

Ik stop mijn telefoon weer in de achterzak van mijn broek.

"Hugo weer zeker" lacht Daniël. Ik knik lichtelijk geïrriteerd.

"Er zit een Rogue in de kelder van de west schuur ofzo" vertel ik de groep waarna ik nog een shotglaasje aan mijn lippen zet en mijn keel begint te branden. De jongens beginnen te lachen.

"Huh, we zouden Rogue's toch gewoon vermoorden" vraagt Jace verward.

"Ja maar Hugo niet, hij zei dat het dringend was ofzo" lach ik.

"Een Rogue? Dringend?" Schatert Liam uit. Ik haal lachend mijn schouders op. De rest begint ook keihard te lachen.

---

"We gaan over een kwartier sluiten, in verband me-" probeert de serveerster te zeggen voordat ik haar op mijn schoot trek. Ze legt haar hand verlangend op mijn borst. Haar wit blonde haar zit vast gebonden in een knot. Haar bruine ogen kijken in de mijne. Een enkele grijns is het geen wat ervoor zorgt dat ze zich helemaal aan me overgeeft.

Haar lippen bewegen over de mijne. Ik laat mijn hand vanaf haar gezicht naar haar heup glijden, het zorgt ervoor dat ze de kus onderbreekt. Haar ogen kijken me gulzig aan.

"Kom, we gaan wel naar het kantoor" hijgt ze zacht. Mijn vrienden gaan helemaal los met hun debiele gedrag.
Jace is zelf naar de bar gelopen om nog wat drank te pakken, Daniël springt zowat van tafel naar tafel, Liam gaat helemaal los op de muziek die maar zachtjes aanstaat en Clint zit zoals gebruikelijk rustig met een glaasje cola in zijn handen.

Hij is de altijd de enige die niet dronken is van de groep. Volgens hem geef ik een slecht voorbeeld aan de pack doordat ik drink, aangezien ik dus de Alpha ben. Wat hij zegt klopt wel, maar ik kan op geen enkel andere manier afleiding vinden. Mijn ouders zeggen altijd dat het komt doordat ik nog geen mate heb, dan vertel ik ze altijd dat mates onzin zijn en krijg ik een hele speech over mijn slechte gedrag. Blablabla...

"Kom je nog" glimlacht het meisje op mijn schoot terwijl ze een hand door mijn haar haalt.

Grijnzend knik ik waarna we de naar het zogenoemde kantoor vertrekken.

---

Het piepende geluid van de wekker op mijn telefoon klinkt hard in mijn oren. Kreunend zet ik het alarm uit en kijk met samengeknepen ogen naar het beeldscherm van mijn telefoon.
Nog een paar minuten...

"Jake, word wakker" hoor ik mijn moeder lichtelijk boos zeggen.

Ik open, voor de tweede keer op dezelfde ochtend, mijn ogen. De gordijnen zijn al opengeslagen waardoor er fel daglicht mijn kamer in schijnt.

"Wat doe je hier" mompel ik terwijl ik mezelf omhoog duw en rechtop zit. Vermoedelijk door de alcohol is mijn stem nog schorder dan normaal.
Mijn moeder staat naast mijn bed met haar handen in haar zij.

"Alpha Eregan wilt je spreken, je hebt dertig minuten om je klaar te maken"

"Ugh, waarom nu weer?" Zucht ik.

"Geen idee, iets met het Rogue probleem. Of zo iets"

"Oh wauw, oke" wat wilt die gast nou weer? Die Alpha Eregan is echt fucking irritant. Het liefst zou ik hem afmaken. Zijn hele pack, stuk voor stuk.

Zijn pack bestaat uit enkel witte wolven. Mijn pack uit enkel gitzwarte wolven.

We zijn eigenlijk al rivalen sinds de Moonero pack is uitgestorven, ongeveer zeven jaar geleden. De Moonero pack was de sterkste pack van het land.

Ze hadden het plan om te hervormen. Omega, Rogue, Bèta, noem maar op, iedereen zou gelijk zijn. 'We zijn immers allemaal weerwolven met dezelfde rechten' zeiden ze altijd. De Moonero's hadden een bijeenkomst georganiseerd met de belangrijkste pack's van de wereld, in hun pack huis.
Daar ging echter alles fout. Één van de pack's was het er niet mee eens en wilde alles hetzelfde laten. Die pack heeft die volgende nacht gelijk hun pack uitgemoord. Één voor één.

"Het komt wel goed lieverd" verteld moeder me nog voordat ze mijn villa verlaat.

---

Ik knoop mijn witte blouse wat haastig dicht, de bovenste knoopjes laat ik open. Wanneer ik langs de keuken loop pak ik snel een appel uit het mandje dat op het kookeiland staat.

Wanneer ik plaats neem in mijn kantoor is het negen uur, 's ochtends. Dit is dus het geen wat ik haat aan Alpha zijn...

Even snel check ik mijn mailbox en beantwoord wat mailtjes. Een luide zucht verlaat mijn mond wanneer ik zie dat ik al over enkele minuten in Shadowfalls moet staan. Een klein rustig dorpje op de rand van Eregan en mijn territorium.

Zodra ik buiten aankom verander ik, de deur valt nog achter me dicht waarna ik weg ren. Mijn wolf neemt het gelukkig van me over, ik heb geen energie vandaag. Ook al is het pas twaalf over negen...

De takken kraken door mijn poten. De wind waait door mijn gitzwarte vacht.
Het licht van de laag staande zon schijnt door de bomen.

Ik geef een knikje opzij wanneer ik Jace naast me hoor rennen. Jace is mijn Bèta. Aan de linker zijde rent Clint, mijn Gamma.

We transformeren nog terug voor we in het dorp zijn, aangezien er meeren deels mensen wonen.

"Als die Eregan ook echt maar een ding doet sla ik hem kapot" sist Jace terwijl we naar hem al in de verte zien staan. We hebben afgesproken aan de bosrand, als het dan uit de hand zou lopen hoeven we niet uit te kijken voor de mensen.

Ik weet zeker dat Eregan heeft gehoord wat Jace zei. Zijn Gamma, Bèta en hij nemen een vecht positie aan. Daar gaan we weer...

Zijn witte haar is naar achteren gekamd met zowat een hele pot gel. De zon weerkaatst bijna op zijn witte huid. Als ik niet beter zou weten, zou ik denken dat het een vampier is.

Aan zijn rechter zijde staat zijn Bèta. Je jongen lijkt pas net zestien en heeft exact hetzelfde witte haar.
Aan zijn linker zijde zijn Gamma. Een jongen die ooit is ontsnapt uit de west-schuur, nadat Bryce hem bijna had vermoord.

Ennn? Wat vinden jullie van Jake?
Laat het even weten!!!

Dit hoofdstuk is bijna 2 keer zo lang als normaal, applaus voor mij ;)
Wat vinden jullie fijner, vaker korte hoofdstukken of 1/2 keer in de week een lang hoofdstuk???

Stemmen zou lief zijn 💞

Xxx- Donna 💟💛💚💙

Found Where stories live. Discover now