Final

14.5K 537 111
                                    

Selamun Aleykum canlarim.
Aslinda kurgu biraz daha devam edebilirdi ama o kadar yogunum ki bölüm atmayı bırak kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum.Bu sefer bölüm atamayinca üzülüyorum ve geç attığım için siz okurken olaylarda kopukluk oluyor.Bu nedenle kurguyu final yapmaya karar verdim.
İyi kötü sohbet etmişligimiz vardir çoğunuzla.Kalbinizi kıracak birşey söylediysem affola.Bu kurgu benim için fazlaca kıymetli
sonuçta ilk göz ağrım o yüzden final bölümünü yazmak benim için bir hayli zor oldu.Hanımdan ağaya benle birlikte eşlik eden,beni yalnız bırakmayan ve destekleyen herkese teşekkür ederim.Yeni kurgularda görüşmek üzere.Seviliyorsunuz....❤🌼🍃

****(Bölümü okumaya başlamadan önce sizden şarkı indirmenizi rica edeceğim.
*Seksendört-Ölürüm Hasretinle
*Taner olgun-Dallarimi kırdılar
*Ölünce sevemezsem seni
Bu şarkıları indirip bölümü okurken dinlerseniz güzel olur.Bu şarkılarda azad ve berfinin sonunun size bir armaginidir.Allaha emanetsiniz)

İYİ OKUMALAR❤

5 yıl sonra

Azad"diye seslenen annesine sevecen bir biçimde döndü.

Buyur sultanim"diyerek yanağına sulu bir öpücük kondurmustu.

Annesi sahte bir kızgınlıkla bakıp"Azadddd"diye söylendi.

Buyur dedim ya sultanim"diye gür bir kahkaha attı azad.Annesiyle uğraşmak hoşuna gidiyordu.

Kendisine seslenen aselle koşar adım merdivenlere tırmandı.

Aygül hanımin mutluluğu gözlerine yansımış koşarak giden oğlunu bir süre izlemişti.

Zor olmuştu azadin kendini kabul etmesi olayları sindirmesi ama olmuştu işte.Oğlu onu affetmis yaşadıklarını duyunca anne diye bağrına basmıştı.Tabi bunda berfinin payı büyüktü.Oğlu çok şanslı bir adamdi.Çünkü gelini gönlü yüce bir insandı.

Oğlunun mutluluğu yaşlanmaya yüz tutmuş kadını fazlaca mutlu ediyordu.Ömrü hayatında o kadar büyük acılar çekmişti ki korkuyordu.Rüyadan uyanıp eski cehennemine dönmekten korkuyordu.

***

Ama babacim"diyerek son noktayı koymuştu asel.

Geçen beş yılda minikler dünyaya gelmiş ve buyumuslerdi.

Berfinin doğuma alındığı o süreç azad içinde fazlaca sancılı geçmişti.Karısının çığlıklarını duydukça onunda canından can gitmişti.

Isim konusunda biraz sıkıntı çekmişlerdi.Iki isim arasında kalmışlardı ikisinde de.Sonuç olarak iki tarafında gönlü olması adina iki isim koymaya karar vermişlerdi.

Oğullarına"Agir Arel"koymuşlardı.Agir berfinin ölen agabeyiydi.Arel ismide berfinin birgün oğlum olursa koymak isterim dediği bir isimdi.

Kızlarının adını ise "Elif Asel"koymuslardi.Elif ismi azadin istediği isimdi.Berfinse azadin ağabeyinin ismini koymayı teklifi üzerine o da azadin ölen ablasının adını koymak istemişti.


Töre yüzünden can veren asel ve agirin isimleri yigenlerinde can bulmuştu.Elif asel tıpkı halası gibi nazlı bir kızdı.Güzelliğini annesinden alsa da huyları aynı halasiydi.Yani azad çok benzetiyordu ablasina.

Agir arelse yakışıklılığı babasından alsa da o da huy olarak tıpkı dayısı gibiydi.Dediğini ne uğurda olursa olsun yapıyordu.

Isim konusunda herkes kendince sevinmişti.Özellikle azad ve berfinin babalari.Ikiside toprağa verdikleri evlatlarının ismini yeniden doya doya söylerken duaları da birdi."Isimleri benzedi sonları benzemesin".

Hanımdan Ağa(Tamamlandı)        Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin