2

1.2K 53 15
                                    

DANTE

Ett litet leende var placerat på smått uppsvullna läppar när den blonda varelsen intill mig slog upp sina blåa ögon för att möta ännu en ny dag. "Godmorgon", Rosas lite hesa morgonröst tog plats i rummet och jag svarade med en liknande fras. "Sovit gott?" frågade jag sedan och hon nickade innan hon lät sin smala kropp omfamna min. "Alltid med dig" svarade hon sedan innan hon steg upp och drog undan de gråa gardinerna som hade täckt solljuset från att blända oss. Noggrant granskade jag henne där hon stod i ett par gråa Calvin Klein-trosor och en stor vit tisha. Hon var vacker, absolut, men fortfarande kunde jag inte undgå tankarna att det för lite över ett år sedan var någon annan som hade hennes plats, någon som jag hoppades på att spendera min framtid med.

Rosa lät sina fylliga läppar möta mina i en kyss och som vant besvarade jag den. Jag fördjupade kyssen och lät hennes kropp tryckas emot min när mina händer löst masserade hennes rumpa. "Morning sex, huh?" skrattade hon lågt och även jag skrattade ett tyst, kort skratt innan jag lät mina händer dra av de klädesplaggen som täckte hennes kropp, för att sedan utföra det hon precis föreslagit, morning sex.

Lite senare drog jag med killarna till studion, vi satsade fullt ut på musiken nu och spenderade största delen av dagarna åt musik i någon form, antingen skrev vi musik eller spelade in, eller någon liknande. Jag klev in i studion med ett litet sugmärke på halsen och killarna suckade irriterat åt det när de märkte det. "Kan du sluta försöka lura dig själv att du inte saknar Belle, genom att vara med Rosa? Ingen av oss tror på det och vi vet att du inte heller gör det" muttrade Axel surt och jag himlade med ögonen. "Sköt du din business så sköter jag min".

Jag suckade, men slog mig ner i soffan och vi började diskutera utsläppningsdatum för nästa sång. "Hörni killar, vad sägs om att dra ut idag? Dom har någon slags happening på Slow Elixir Bar, så vi drar dit ikväll, right?", det var Noels förslag och för en gångs skull sa till och med han något fiffigt. "Ja, vad fan, vi drar" svarade Ludwig och vi andra nickade. "Men..." började jag och fick ett par blickar mot mig. "Rosa följer med" avslutade jag sedan och hörde några irriterade suckar samt Noels röst som sade att jag på riktigt är genuint dum i huvudet.

Några timmar senare hade vi tagit oss till baren och drack öl efter öl. Rosa hade betett sig konstigt hela tiden och jag bara väntade på ett tillfälle att be henne dra hem. Hon var jobbig, och inte alls samma person som jag tyckte om för flera år sedan när vi var tillsammans då. "Kom, vi drar ut på en cigg" sade hon snabbt. "Du röker ju inte?" undrade jag och hon såg irriterat på mig. "Kom, vi drar på en cigg" svarade hon bestämt, och jag nickade fundersamt. De andra killarna följde med och vi styrde stegen till rökhörnan utanför baren. Väl utanför tog vi alla varsin cigg och efter någon minut bad Rosa plötsligt mig att hålla om henne, vilket jag nästan lite ofrivilligt gjorde.

När jag hörde en bekant röst, som lät som Zoes, Belles bästa väns, som ropade på Belle, så svängde jag mig tvärt om. Och där stod hon. Hon utbytte någon blick med Zoe, som sedan sade att hon skulle på toa och att hon hämtar in henne snart. "Mirabelle?" mumlade jag försiktigt, jag hörde Rosas irriterade suck bakom mig, och förstod att hon ville ut, och ville att jag skulle hålla om henne, för att hon på något sätt visste vem Belle var och ville göra henne svartsjuk.

Sekunden efter det fick jag ögonkontakt med Belle. Världens finaste Belle. Hennes bruna ögon mötte mina, och det kändes som om jag smalt i hennes blick som glass smälter i solen. Hennes ögon var glansiga av tårarna som ville rinna ner längs med hennes kinder, och jag tror hon såg precis samma sak på mina ögon. Jag kände en tår slingra ner för min kind, och skulle precis försöka gå fram till henne innan det hördes en hög smäll och Belle föll på marken.

"What the fuck håller du på med?!" skrek Ludwig argt åt Rosa, som blåste på sin knytnäve efter slaget hon riktat mot Belle.

Försiktigt ställde Belle sig upp, och tog inte i min utsträckta hand när jag erbjöd henne hjälp upp. "Dante..." viskade hon tyst, skakade på huvudet och sprang in till baren igen, och när jag försökte springa efter henne så var hon redan långt borta.

Jag letade igenom hela stället, men hon var inte där. Hon var borta.

ÄNGLASÅNG » dante lindhe (ELEV 2)Where stories live. Discover now