18

764 32 7
                                    

DANTE

"Precis efter att jag och Rosa hade gjort slut, för många år sedan alltså, så var jag helt jävla hjärtekrossad. Jag mådde rentutsagt skit, och tröstade mig själv med att ligga med främmande tjejer på fester. Jag är inte stolt över det, och jag vet att jag har legat med för många, men det var mitt sätt att komma över Rosa.

En av dessa många tjejer var Adrienne. Jag har vetat det, men inte varit säker om det var samma Adrienne som din syster. När jag såg ett familjefoto du hade framme i din lägenhet så tyckte jag att jag kände igen henne, men vågade inte berätta något då, eftersom jag inte var säker. Sedan när jag såg henne på riktigt första gången så förstod jag att det var samma tjej. Jag vet att jag borde ha berättat, men jag visste inte hur, eller när. Hur ska man berätta något sådant?"

Jag suckade djupt, försökte se hur Belle reagerade. Hon tittade bara in i väggen, höll inne ett andetag och petade på någon tråd som hängde från hennes strumpa.

"Jag vet hur fucked up det är. Jag vet att jag förstörde ditt förtroende för mig. Om du aldrig vill se mig igen efter det här så förstår jag dig. Jag vill aldrig förlora dig, men jag vet att det inte är jag som bestämmer efter detta"

Belle suckade tyst. "Var kommer the big witch Erika in i bilden då?"

"Orsaken till att Erika 'är' Julias mamma, är helt enkelt den att Adrienne dog, eller well, alla trodde hon hade dött, precis efter att hon hade fött Julia. Jag hade inte möjlighet att ta hand om Julia ensam, och hon behövde en mamma i sitt liv. Hon behövde få mer tid än jag kunde erbjuda henne då. Jag och Erika hade setts en tid och hon själv hade inte möjlighet att få barn, så hon tog gärna över rollen som vårdnadshavare till Julia", jag avbröt min förklaring när jag hörde en snyftning från Belle och jag såg hur ett par tårar slank ner längs med hennes kinder. "Älskling" viskade jag tyst och sträckte fram min hand för att torka hennes tårar, väl medveten om att hon troligtvis skulle knuffa bort den.

Men hon gjorde inte det. Hon lät mig torka hennes tårar, och kom själv närmare mig för att ligga i min famn. Jag ville fråga så mycket, vad hon tänkte på och hur hon kände sig, men egentligen visste jag redan svaren.

Jag visste att hon tänkte på hur hon skulle göra slut med mig nu.

_

btw om tider jag skrivit förut inte "går ihop" med det jag skrivit i detta kapitel så I am very sorry men jag kände att dehär på något sätt skulle "binda ihop" allting nu.

Blä de känns som om jag skriver så dåligt

ÄNGLASÅNG » dante lindhe (ELEV 2)Where stories live. Discover now