15

976 32 43
                                    

BELLE

Vår resa började sakta leda mot sitt slut. Efter många skratt, mycket kärlek, utflykter, god mat och mycket sex så återvände vi glada och belåtna hem till Sverige. Den här resan fick mig på riktigt att förstå hur mycket jag behövde Dante. Hur beroende jag var av honom i mitt liv.

Adrienne mötte oss på flygplatsen och jag var glad över att hon och Dante fick träffas. Hon körde hem Dante först och sedan kom hon hem till mig. Även Zoe kom över, jag hade ju trots allt ganska stora nyheter att berätta.

Efter att jag hade packat upp och samlat ihop smutstvätten så satte vi oss i vardagsrummet med varsitt glas vin i handen. "Så. Berätta. Vad gav Dante för julklapp?" var direkt Adriennes fråga och jag skrattade lite. "Well. Basically ett hus" svarade jag och Zoe satte vinet i halsen, Adrienne bara stirrade med stora ögon. "Va?!" Utbrast de båda efter några sekunder och jag skrattade tyst. "Vi ska flytta till ett hus ihop" förklarade jag. Zoe blev överlycklig, kramade mig och yttrade en miljon gratulationer och "jag älskar dig". Men Adrienne bara satt ner. Hon blev inte glad, hon sa inte grattis. Hon bara satt tyst, innan hon klunkade i sig resten av vinet och gick ut ur lägenheten.

"Vad fan var hennes problem?" frågade Zoe irriterat och jag ryckte sorgset på axlarna samtidigt som jag släppte ut en stor suck. Jag gick ut på balkongen, tände en cigg och ringde till Dante. "Hej älskling", hans röst skapade direkt ett leende på mina läppar. "Hej babe. Länge sen" svarade jag och han skrattade lite. "Allt okej? Du låter lite deppig" undrade han sedan och jag suckade tyst, förklarade situationen med Adrienne. "Hon kommer tillbaka. Det kom säkert bara som en chock för henne" tröstade han mig med och jag suckade tyst, hoppeligen var det så.

"Vill du att jag ska komma över?" Undrade han och jag log lite. "Nej, du behöver inte. Zoe är här och vi ska säkert dra ut idag" svarade jag och han nickade lite. "Jag kan hämta dig efteråt" var hans svar och jag såg lite fundersamt på honom. "Är du säker på att du orkar vaka?", "Absolut".

Jag och Zoe stod och dansade framför spegeln i min hall, drack lite vin och gjorde oss klara för utgång. Jag hade en svart klänning, matchande med ett par kängor och en läderjacka. Mitt hår låg ganska ofixerat längs med axlarna och mitt smink var ganska naturligt, jag hade inte lust för något så värst extra.

Zoe däremot, hon hade en knallröd kjol med en väldigt U-ringad spetsbody, tillsammans med ett par klackar. Enligt henne så var hon inte påväg ensam hem ikväll.

Vi tog oss till en klubb i stan, vi dansade, sjöng och drack. Ganska mycket.

När klockan närmade sig två på natten och alkoholen hade stigit i mitt blod så hade även ilskan mot Adrienne stigit. Så, som man alltid gör när man är full och arg så ringde jag ju såklart till henne. "Är allt okej?" var det första hon frågade och jag suckade irriterat. "Nej, allt är inte okej" muttrade jag och fick som svar ett "vad är det som är fel?".

"Ja, det undrar jag också. Varför blev du så jävla sur idag?" nästintill skrek jag och hon suckade. "Det finns saker om Dante som du inte vet, och jag skulle vilja att du får reda på allt innan du flyttar ihop med honom" svarade hon lugnt och ilskan ökade inom mig. "Vadå saker jag inte vet? Och hur i helvete skulle jag kunna få reda på saker om du stormar ut ur huset så där? Är det liksom ditt sätt att förklara saker?", nu skrek jag och jag hörde Adrienne sucka.

"Det finns något du inte vet om Dantes dotter"

_

idag fyller jag 18 hihi

förlåt för bajskapitel btw men har haft de på hälft jättelänge så nu ville ja ba lägga ut de

ÄNGLASÅNG » dante lindhe (ELEV 2)Where stories live. Discover now