Einde Discussie

1.1K 14 9
                                    

Welkom bij deel 2 van mijn Peter Pan fan fiction! Deel 1 nog niet gelezen? Ik raadt aan deze eerst te lezen, als je alles goed wilt begrijpen. Hopelijk vinden jullie het een leuk verhaal!
Veel lees plezier !!

------------------------------------------------------

"Nee, alsjeblieft!" huilt een vrouw. Ze ligt op het gras, midden in het bos. Ze houdt haar handen stevig over een dekentje. "Alsjeblieft, spaar ons! Mijn vrouw en dochtertje, spaar ons!" roept een man luidt, die richting zijn vrouw kruipt. 1 arm houdt hij om zijn vrouw en de andere stevig om het dekentje, een dekentje met een pasgeboren baby erin. De man kijkt om zich heen. Ze waren met meer mensen. Allemaal gedood door 1 persoon. Angstig kijkt hij zijn vrouw aan. "En waarom zou ik jullie sparen? Jullie zijn indringers." zegt een jongen. "We wisten het niet!" huilt de vrouw. "Onzin!" roept de jongen, terwijl hij dichter naar het gezin toe loopt.

De vrouw trekt haar armen dichter tegen haar baby aan. De jongen loopt naar de baby toe. Hij wilt haar vermoorden.. maar.. maar iets houdt hem tegen. Hij kijkt de baby in haar ogen en blijft even staren. Dan draait hij zich om. "Alsjeblieft! Laat ons gaan! Wij zullen weggaan en nooit meer terug komen!" roept de man plots. "NEE!" roept de jongen. Hij draait zich snel om en met 1 beweging is zijn schaduw daar. De schaduw rukt de schaduw van de man eraf en vermoordt hem. Gelijk daarna is de vrouw aan de beurt. De vrouw gilt hard. Ze houdt haar baby stevig vast, maar dan wordt haar grip minder. Steeds minder. Totdat de baby van haar schoot af rolt.. en de vrouw dood neervalt.

Mara schrikt wakker en zit gelijk rechtop in haar bed. Ze neemt diep adem. Angstig kijkt ze naast zich in bed. Ze ziet Peter naast haar slapen. "Waarom zou ik dat dromen?" vraagt ze zichzelf angstig af. "Waarom zou ik dromen dat Peter iemand zou vermoorden.. zoals dat.." Ze veegt een traan weg van haar wang. "Darling?" vraagt Peter, terwijl hij ook rechtop gaat zitten. "Gaat alles goed?" vraagt hij vervolgens. "Sorry, ik wou je niet wakker maken." zegt Mara dan.

Peter slaat zijn armen om haar heen. "Geen probleem." zegt hij. "Gaat het wel?" vraagt hij dan weer. Mara knikt. "Gewoon een slechte droom." legt Mara uit. "Wil je erover praten?" vraagt Peter. Mara schudt haar hoofd. "Nee." antwoord ze. Peter knikt. "Goed, probeer dan weer wat te slapen." Terwijl hij gaat liggen, trekt hij Mara zachtjes met zich mee. Mara laat zich zakken, met haar hoofd op Peter's borstkas. Peter houdt haar stevig vast, terwijl hij haar een kus geeft op haar voorhoofd.

"Goed, jongens! Let's go!" roept Peter luidt. Het is alweer de volgende dag en alle lost boys beginnen te juichen en rennen allemaal het bos in. Peter wil erachter aan gaan, maar wordt tegen gehouden door Mara. "Peter, laat mij ook gaan." zegt Mara dan. Peter draait zich lachend om. "Goeie." zegt hij. Mara slaat haar armen over elkaar heen. "Oh, je meent het." valt Peter dan op. Hij loopt naar Mara toe. "Je weet dat ik dat niet wil." zegt hij. "Het is gevaarlijk." Mara zucht. "Wat wil je dan dat ik doe? De rest van me leven op 1 plek blijven? Alleen maar op het kamp?" vraagt Mara. Peter knikt. "Hier is het tenminste veilig." vindt hij. Mara kan haar oren niet geloven.

"Waarom leer je me dan vechten?" vraagt Mara. "Dat is voor noodgevallen!" roept Peter luidt. "Oké, en waarom leer je me magie?" vraagt Mara. "Omdat ik wist dat je het in je had. Het zou zonde zijn om niet te weten hoe je ermee om kan gaan." legt Peter uit. "Ik ben sterk, Pan! Dat weet je!" roept Mara luidt. "Je weet dat ik het niet leuk vind als je me 'Pan' noemt. Dat voelt zo afstandelijk." waarschuwt hij haar. "Misschien was dat wel mijn bedoeling." daagt Mara uit. Peter schudt zijn hoofd. "Het antwoord is nee en daar blijft het bij." zegt Peter.

"Maar Peter.." "Ben jij bereid om iemand te vermoorden als dat moet?" vraagt hij dan. Mara kijkt weg. "Want dat doen indringers wel bij jou als dat moet. Als mensen in gevaar zijn doen ze rare dingen. Dingen waar ze spijt van zullen krijgen. Dingen die ik niet wil riskeren. Jij blijft hier!" roept Peter luidt. "Ik hoef niemand te vermoorden om te kunnen vechten! Ik kan voor mezelf zorgen!" roept Mara dan weer. "Je blijft gewoon hier! Einde discussie!" roept Peter. Nu is hij klaar met deze discussie. Hij draait zich om en rent weg. Op weg naar de verloren jongens. Op weg naar de indringers. Op weg naar het gevecht.

I Am His, His Lost Girl -- Peter Pan (Compleet) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum