Onderzoek

387 7 0
                                    

"De eerste die StoryBrooke binnen zal komen is ten aller tijden Peter. Hij is degene die vliegt. Mara houdt hem vast dus ze zal met hem zijn, ja, maar hij komt als eerste binnen. Dat zal betekenen dat hij enkel word getroffen door de spreuk en dan.." "Is Pan vervloekt." zegt Rumple. "Hij zou niet meer weten wie hij is." zegt hij erachter aan. "Precies. Pan zou geen gevaar meer voor ons zijn en Mara kan weer hier bij ons leven. In StoryBrooke." legt Regina verder uit. "Maar hoe moet het dan tussen Mara en Peter?" vraagt Henry. Hij heeft een hekel aan Pan, maar hij wilt Mara der liefde niet verpesten. "Mara houdt haar geliefde vriendje. Alleen zou hij niemand meer kwaad kunnen doen. Dat is toch een win win situatie." vindt Regina. Hook is in ieder geval vastbesloten. "Laten we het doen."

-------------------------------------

"Bedankt Peter." zegt Mara als ze weer terug komen in Neverland. "Je zegt dat elke keer weer, je weet dat het niet hoeft." antwoord Peter. "Ja wel. Ik wil je gewoon laten weten dat dit veel voor me betekent. Ik zou het dus elke keer weer zeggen." vindt Mara. Peter slaat zijn arm om Mara heen. "Nou, graag gedaan dan." zegt hij vervolgens. Mara krijgt een glimlach op der gezicht. Peter grijpt deze kans en drukt zijn lippen snel op die van Mara. "Wauw." zegt Mara als ze elkaar weer loslaten.

Peter begint te lachen. "Je bent gek." zegt hij lachend. "Gek op jou." Antwoord Mara. Peter geeft Mara snel nog een kus op der voorhoofd. "Ik ben zo terug." zegt hij vervolgens, terwijl hij naar Felix toe loopt om te checken hoe het was terwijl hij weg was. Als Peter niet in Neverland is, heeft Felix de leiding. Hij is de enige die hij echt voor 100% kan vertrouwen.

"En?" vraagt Peter als hij bij Felix aan komt. "Helemaal niets." antwoord Felix. "Ook niets meer van die meiden?" vraagt Peter vervolgens. Felix schudt zijn hoofd. "Nee, zoals ik al zei: helemaal niets." herhaalt Felix weer. Peter knikt tevreden. "We moeten Neverland wel in de gaten houden. Het kan zijn dat die meiden terug komen, aangezien 1 van hen het niet heeft overleeft." legt Peter uit. "Ik dacht dat die meiden geen probleem waren?" vraagt Felix dan.

"Dat zijn ze ook niet, maar daarom moeten we het wel in de gaten houden. Als ze weer terug zijn, hebben we weer een leuk spelletje te spelen." lacht Peter. "Spelletje?" vraagt Felix. "Vang de chick'en'." antwoord Peter. Felix begint te lachen. "Ik kan niet wachten op dat spelletje." lacht hij. Peter knikt instemmend. "Daarom, blijf Neverland in de gaten houden." zegt Peter nog. "Je kan op mij rekenen." antwoord Felix. Peter knikt. "Ja, ja dat weet ik."

Twee weken later is het nog steeds rustig in Neverland. Alles ging verder zoals het altijd gaat. Elke avond feesten de lost boys, Peter leert Mara nog steeds de fijne trucjes van vechten en natuurlijk zijn ze ook nog steeds bezig met magie. Mara word er steeds beter en steeds sterker in. Het is zo geweldig. Nu zit Mara in haar tent. Met een diepe zucht pakt ze haar boekje weer tevoorschijn. Tot nu toe heeft ze elke nacht last gehad van die nachtmerrie. Het is toch niet normaal dat je telkens dezelfde nachtmerrie hebt?

Mara vind dat ze op onderzoek uit moet gaan. Ze wou het negeren, maar dat gaat gewoon niet. Ze heeft er slapeloze nachten van. Nee, ze besluit op zoek te gaan naar de plek waar die mensen vermoord werden. Ze kent Neverland op haar duim, dus ze hoeft er enkel heen te gaan. Dan kan ze daar op onderzoek uit gaan. Mara staat op en loopt naar buiten. "Peter, ik ga even een rondje maken goed?" vraagt Mara vervolgens. "Ja, is goed. Kijk wel uit!" roept Peter haar nog na. "Doe ik!" roept Mara terug.

Als Mara aan komt op de plek, lijkt het erop alsof hier nooit iets is gebeurd. Toch gaat ze op onderzoek uit. Ze kijkt in alle gaatjes en hoekjes. Ze zoekt tussen de struiken en bij de bomen. Ze heeft geen idee waar ze naar opzoek is, maar toch geeft ze niet op. Ze kijkt naar de grond. Naar alle aarde. Zo op het blote oog is er niets te zien, maar Mara gaat op haar knieën zitten en begint met graven. Ze graaft op de plekken waar de mensen vermoord zijn. Niet veel later, ziet ze iets glinsteren. Mara graaft snel verder en voor ze het weet houdt ze een zilveren ketting in de lucht. Op het hangertje staat een hartje. Je kan het hartje openen. Als ze het open maakt ziet ze twee foto's aan de binnenkant. 1 van de vrouw en 1 van de man.

I Am His, His Lost Girl -- Peter Pan (Compleet) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu