屮 два 屮

3K 318 164
                                    

Jungkook bugün sattığı onuncu eşyanın üzerini çizerken duvarda asılı olan saate baktı. Vardiyasının bitmesine beş dakika gibi bir süre kalmıştı, dükkanda yapması gereken birkaç işlemden sonra eve gidebilirdi.

Hafta içi olmasına rağmen beklediğinden daha fazla müşteri gelmişti. Buranın kulaktan kulağa giden bir ünü olduğunu biliyordu ama bulundukları yerin insanları, pek ilgilenmezdi böyle şeylerle. O yüzden birden fazla müşteri gelmeye başladığında şaşırmış ve bütün o müşterilerle uğraşırken yorulmuştu.

İç çekip kahverengi defterin sayfalarında bakışlarını gezdirdi. Lanetli oldukları için normal fiyatlardan bir miktar yüksekti değerleri. Tabi bu değerler eşyanın ününe, boyutuna, lanetine ve tehlikesine göre değişiyordu.

Mesela dükkandaki en ucuz eşya lanetli bir kar küresiydi. En pahalısı ise yarım milyon değerindeki Kızıl Tablo'ydu. Jungkook'un bakışları tablonun bulunduğu tarafa çevrilirken neden bu kadar pahalı olduğunu anlayamamıştı. Korkutucu veya tehlikeli de görünmüyordu, normal bir tablodan hiçbir farkı yoktu.

Bakışlarını tablodan çekip etrafta dolaştırırken iki koridoru ayıran noktada duraksadı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bakışlarını tablodan çekip etrafta dolaştırırken iki koridoru ayıran noktada duraksadı. Sol taraftaki koridora göre sağ taraftaki daha karanlık ve boğucu bir havaya sahipti. Lanetli eşyaların bulunduğu yerde boğucu bir hava olması gayet normaldi fakat daha Jimin'in bulunduğu koridora bile girmeden etrafı saran havanın ağırlığını bütün vücudunuzda hissedebiliyordunuz.

İçi huzursuz bir hisle dolmaya başladığında dudaklarının içini dişleyip önüne döndü. Aklına gelen şeyin merakıyla önündeki defterin sayfalarını karıştırıp Jimin'in isminin yazılı olduğu yeri bulmaya çalıştı. Aynı yerlere birkaç kez bakmasına rağmen aradığını bulamayınca defterin her sayfasına teker teker baktı. En son defterin en arkasına geldiğinde Rusça yazılmış kelimelerle karşılaştı.

Ailesinin zoruyla öğrenmeye başladığı kiril alfabesinden hatırladığı kadarıyla yazanları anlamaya çalıştı.

Проклятый Жимин : Нет цены. Запрещено продавать для безопасности человека.

Hafızasında hatırlamaya çalıştığı bilgiler yardımıyla yazıların 'Lanetli Jimin : Fiyatı yok. İnsan güvenliği için satmak yasaktır.' gibi bir şey yazıyordu. Devamında da yazan birçok şey vardı fakat onları maalesef ki çevirememişti. Sonuçta en son kiril alfabesini on beş yaşında görmüştü, o zamandan bu yana bir şeyler hatırlaması bile ezberinin ne kadar iyi olduğunu gösteriyordu.

Jungkookn'un bakışları Jimin'in bulunduğu koridora kayarken düşündü. Eğer denildiği kadar tehlikeliyse lanetli objelerin satıldığı bir dükkanda değil, satılması yasak olan lanetli objelerin sergilendiği bir müzede olmalı veya yok edilmeliydi. Basit bir dükkanda korumasız bir şekilde durması ifade edilen tehlikeyi ciddiye almamaktı. Biri oraya gitmemesi gerektiğini bilmeden gider ve kutuya isteyerek ya da istemeyerek dokunursa ne olurdu? Eğer o kişi Jimin'in laneti yüzünden ölürse bunun sorumluluğunu kim üstlenirdi?

Cursed Doll 屮JiKookWhere stories live. Discover now