屮 двенадцать 屮

2.1K 209 140
                                    

Bölüme başlamadan önce bir şeyi belirtmek istiyorum.

Şimdi, Jungkook ve Viktor'un bedeni birbirine bağlı olduğu için biri ne hissederse diğeri de onu hissediyor. Fakat şöyle bir durum var, Viktor'un bedeni ve acı eşiği Jungkook'un bedenine bakıldığında daha yüksek. Yani Viktor daha dayanıklı, bilmiyorum bu bölüme kadar bunu gösterebildim mi. Çünkü baya bu konu hakkında ip uçları vermiştim. Mesela ilk bölümlerde Jungkook'un elinin yandığı kısımda Viktor bunu daha hafif karşılamıştı. Tabii ikisinin de canı acıyor ama demek istediğimi anladınız. 

Ha önemli bir konu daha. Birine bir şey olduğunda diğerine de oluyor ama saniyelik de olsa bir zaman farkı var. Hatta bazen saniyeler oluyor. Bunu unutmayın.

Beklediğiniz gibi bu tam smut değil. Smut var ama sonuna kadar gitmiyorlar. Neden diye sorarsanız son an değişiklik diyelim. Hikayenin gidişatı ve olayların sabit kalabilmesi için böyle olması gerekti. O yüzden okudukları hoşuna gitmeyen olursa şimdiden üzgünüm. 

Smut yazabilen biri değilim o yüzden bazı kısımlar belki çok tuhafınıza gider. Aklınızda bulunsun.

...

Jungkook, suyu ayarlamayı başardığında yüzünü kaldırıp saçlarını geriye doğru taradı ve suyun bütün gerginliğini alması için umut etti. 

Fakat işe yaramıyordu.

Arkasında bir hareketlilik hissettiğinde çenesini sıkıp sakinleşmeye çalıştı. Anlık olarak durumu kurtarmak adına aklına gelen ilk şeyi söylemişti ve söylediği şeyin sorumluluklarını daha yeni yeni kavrıyordu. O an utanmamış ve Tanrı bilir bu tür konuları konuşmakta bile gergin olan kendisinin bir anda tüm gerginliği uçuvermişti. Fakat, iş ilerleyip birlikte çıplak bir şekilde duşa girdiklerinde o tüm utanç ve gerginlik üstüne birden çöküvermişti. 

Kendisine ne kadar içinden 'sakin ol' dese de işe yaramıyordu çünkü çıplaktı, sevdiğini yeni kavradığı kişi de çıplaktı ve ikisi şu an aralarında en fazla elli santim olacak şekilde birbirine yakın duruyordu. İlk kez sevdiği biriyle bu durumdaydı, rahatlayamıyordu!

"Um..." Dudağının içini dişleyip, çok hareket etmemeye özen göstererek yerinde kıpırdandı. Arkasında olduğunu biliyordu, hissediyordu ama Viktor duşa girdiklerinden beri tek kelime etmemişti. Gerginliği ortam sessiz oldukça yoğunlaşıyordu. "Valeri seni sinirlendiren veya heyecanlandıran şeylerden uzak durmanı söylemişti doğru hatırlıyorsam. Şey, diyorum ki acaba ikimiz buraya girmekle hata mı ettik? Heyecanlanabilirsin, ne olacağı belli değil sonuçta değil mi? Biliyorsun, birbirini seven iki kişi, şey..." Arkasında duyduğu kıkırtı saçmaladığını anlamasını sağlarken durdu ve kendisine içinden sövdü. Bu kadar belli etmek zorunda mıydı?

Belinin iki tarafında soğuk eller hissettiğinde vücudunu dikleştirdi. Eller tutuşunu hafifçe sertleştirdi ve geriye doğru adımlamasını sağladı. Sırtı sert göğse yaslandığında Viktor'un kafasını boyun girintisinde hissetti. Viktor, Jungkook'un kulağının altındaki yeri öpüp dudaklarını yukarıya doğru çıkardı ve eğlendiği belli olan sesiyle fısıldadı. "Birbirini seven iki kişi ne? Devam et."

"Ne demek istediğimi biliyorsun."

Viktor dudaklarını büzüp omuzlarını silkti. "Üzgünüm, bilmiyorum."

Jungkook, Viktor'a istediğini söylemediği müddetçe onu rahat bırakmayacağını biliyordu. "Birbirini seven iki kişi," dedi kalbinin atışları hızlanırken. "...Bu tür durumlarda kendini kaybedebilir. O sırada kalp atışları yükselir ve bir süre sonra beyin fonksiyonların doğru çalışmayabilir. Kendini kaybetmeni istemiyorum."

Cursed Doll 屮JiKookWhere stories live. Discover now