屮 четырнадцать 屮

1.5K 176 55
                                    

20K OLDUK 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 HEPSİ SİZİN SAYENİZDE!!!!TEŞEKKÜR EDERİM!

2 ay gibi bir sürede bölümü yazdığım için üzgünüm ama yurtdışı, yeni ev, temizlik falan derken yazma isteğim yoktu. :(((

YORUM VE OYLARI LÜTFEN UNUTMAYIN BENİM TEK MOTİVASYONUM SİZLERSİNİZ!!!!

Kontrol etmedim hatalarım varsa özür dilerim :((

...

Saçlarındaki fazla suyu elindeki havlu yardımıyla azaltmaya çalışıp, banyonun açık kapısından odasına doğru bir bakış attı. Derin bir nefes alıp elindeki havluyu lavabonun kenarına koydu ve ellerini mermerin kenarına dayayıp aynadan kendisine baktı. Yüzünde fiziksel bir şey değişmemiş gibi görünse de, gözlerinin altındaki kızarıklıkları kendisi fark edebiliyordu.

Kafasını kaldırıp burnunun içine baktı. Kanamanın kendisinden kaynaklı olmadığını anladığı an işleri daha da karıştırmamak adına bir şey dememişti ama içindeki his bir türlü gitmiyordu. His kendisinden değil, Viktor'dan geliyordu. Kendisini aç hissetmenin yanında delirecek gibi hissediyordu. Bu hisler yakınlaşmalarından sonra ortaya çıkmıştı ve kendini suçlu hissetmekten alıkoyamıyordu çünkü ilk başta birlikte duşa girmelerini teklif eden kendisiydi.

İçindeki suç duygusu gittikçe arttığında avuç içlerini mermere birkaç kez sertçe vurup kendi kendine mırıldandı. "Salak, salak, salak!"

"Jungkook? İyi misin?"

Kapının yanından gelen ses bir an için durup mantıklı düşünmesi için zaman verirken, derin bir nefes alıp sakinleşmeye çalıştı. Yeterince kendine geldiğini düşündüğünde kafasını çevirip Viktor'a baktı. Yüzündeki kanın çekildiğini gördüğünde yan gözle aynadan kendine bakıp aynı durumda olup olmadığına baktı. Aynı şekilde kendi yüzündeki kanın da çekildiğini fark ettiğinde hafifçe öksürdü ve gülümsemeye çalıştı. "Beni merak etme. Asıl sen nasıl hissediyorsun?"

Viktor, "Garip." diye cevap verdiğinde Jungkook'un yüzündeki gülümseme yavaşça soldu. Viktor'un yüzü buruşup aniden öksürmeye başladığında kendi karnını tuttu. Karnında bir şeylerin kaynadığını hissediyordu. Umursamadan Viktor'a doğru yaklaşmaya çalıştığı sırada, Viktor aniden dizlerinin üzerine çöktü ve öksürükle beraber ağzına gelen kanlar yere sıçradı.

"Viktor!"

Jungkook kendi ağzına gelen kanları zar zor yutup yere çöktü ve Viktor'un yüzüne ellerinin arasına almaya çalıştı. Viktor onu sertçe kendisinden uzağa ittirdiğinde Jungkook, Viktor'un bir anlık değişen bakışlarını yakaladı. İçindeki şeytanın kontrolü ele geçirmemesi için elinden geldiği kadar uğraşıyordu ama gücü her geçen saniye azalıyordu.

"Vikt- !"

Jungkook en sonunda ağzına gelen kanı yere kusmaya başladığında, her şey birkaç saniye içerisinde dönmeye ve en sonunda ise kararmaya başladı.

...

"Jungkook!"

Sesin nereden geldiğini anlayamıyordu. Kimin ona seslendiğini seçmekte zorluk çekiyordu ve nerede olduğunu bilmiyordu.

"Jungkook!"

Sesin tınısı ona bir yerden tanıdık geliyordu. Fazlasıyla tanıdık... Viktor?

"...Viktor?" diye mırıldandı. O kadar kısık konuşmuştu ki, dışarıdan birisi asla duyamazdı.

"Biri yardım etsin! Jungkook! Abi! *ağlama sesleri* Lütfen! Artık dayanamıyorum! Aaahhh!!!"

Cursed Doll 屮JiKookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin