屮 пятнадцать 屮

440 67 37
                                    

SÜRPRİZ!

Bu kitaba artık yeni bölüm koymayacağım dedikten iki hafta sonra ben :D 

Çok düşündüm ve düşündüm, normalde gerçekten de bir şey koymayı düşünmüyordum çünkü kitap için ayarladığım gelecek olaylarını unuttum ve gidişatı da muhtemelen bu yüzden bozarım diye. Fakat gelin görün ki, o kadar merakla başladığım bir kitabı bitirmediğim için çok canım sıkkın bir şekilde sürekli düşündüm, 'en azından denesem nasıl olur?' diye. 

Denemeye, en azından kitaba bir son yazmaya karar verdim. Hala nasıl ilerleteceğimi ve bitireceğimi bilmiyorum o yüzden hayal kırıklığına uğraya bilirsiniz ama elimden geleni yapacağım.

Hadi bakalım neler olacak.

...

Son 16 saat...

Valeri, yatakta yatan ikilinin bedenlerini kontrol edip herhangi bir anormallik olup olmadığını kontrol ettikten sonra saate baktı. Şimdiden dört saat geçmişti ve zaman durmadan ilerliyordu. Valeri başlarında oturmuş ikilinin uyanması için dua ederken, onun için zaman hiç geçmiyordu. 

Gözü komidinin üstündeki büyü kitabına takıldığında eline alıp yararlı olabilecek büyüleri, tılsımları ve şurupları aramaya başladı. Sadece oturup beklemek bulundukları durumu daha iyi bir hale getirmeyecekti. Fakat kitapta bulunan şeylerin çoğu daha farklı şeyler içindi. Bulundukları durum o kadar absürttü ki, en büyük büyü kitaplarından biri olan bu eski kitapta işe yarar neredeyse hiçbir şey yoktu.

İçinde sıkıntı nedeniyle biriken havayı temizlemek adına derin bir nefes alıp az da olsa beynini sakinleştirmeye ve daha net düşünmeye çalıştı. Kafası elindeki kitaba eğikken gözlerini kaldırıp Viktor'a baktı. Küçük kardeşine olan en minicik zarar bile oldukça sinirlenmesine sebep olurken, kardeşi şu an yatakta zihni kapalı bir şekilde yatıyordu ve ölme ihtimali vardı. Bunun yanında Jungkook'un da ölme ihtimali veya işlerin ters gitme ihtimali vardı. 

Valeri'nin düşünceleri yavaş yavaş daha eskilere gitti. Neredeyse yüz yıl boyunca kardeşini cam kutudan çıkartmaya çalışmıştı, tüm bunların yanında ailelerinin genç yaşta ölüp Valeri'nin küçük yaşta kardeşine bakmaya çalışması, ardından ise kendisi yüzünden olan onca şey vardı. (Valeri tüm bu olan cadılık olayları için kendisini hala suçluyor, olayları unutanlar Q&A bölümünü tekrardan okuyabilir) Belki de o gün kardeşini dinlese ve başına buyruk işlere girişmeden önce düşünse ikisinin de hayatları çok daha huzurlu olabilirdi. 

Suçluluk duygusu, kardeşi için yaşından büyük davranmaya ve hem anne, hem baba, hem de bir abi olarak küçük kardeşinin yanında durmaya çalışması, kardeşini kutudan çıkartmak için yüz yıllık bir uğraş ve bekleme, Viktor'un içindeki canavarı çıkartmak için hiçbir şey yapamaması ve ellerinin bağlı olduğunu hissetmesi... Ağırdı. Her gün, her saat, her saniye aynı duygular.

Viktor bir yana, kendisinden daha çok koruması gereken bir kişi daha vardı artık. İlk başlarda araları iyi olmasa da, zamanla kardeşinin bakışlarındaki ifadenin nasıl değiştiğini görmüştü. Viktor, Jungkook'a hayrandı. Olanlar ne kadar delice olsa da Jungkook bir şekilde anlamaya çalıştı, zar zor bulabildiği evini iki yabancıya açmış ve elinde kendine dahi yetemeyen parasıyla evindeki yabancılara yemek almak istemişti. Bunlar normal bir insan için hiç kolay değildi. Üstüne üstlük geçmişini Viktor'a güvenip açmıştı. Ne kadar acısa da, acıtan zehri sözleriyle dışarı atmıştı. Jungkook'un karakteri ve zihni tahmin edilenden daha güçlüydü ve Viktor buna hayrandı. 

Ayrıca Viktor dillendirmese bile Jungkook'u çoktan kendi ailesinin bir üyesi yapmıştı ve Valeri bunu biliyordu, hissedebiliyordu. Jungkook'un ailesi artık onlardı. Bu durumu Jungkook'un da kabul ettiğini görebiliyordu ve bu biraz da olsa Valeri'yi mutlu ediyordu çünkü kardeşi mutluydu. Uzun zaman sonra tekrardan içten bir şekilde şakalaşmaya ve gülmeye başlamalarının belki de en büyük kaynağı onları anlayabilen ve kabul eden birinin olmasıydı.

Cursed Doll 屮JiKookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin