29★Xandar☆

179 28 7
                                    

- Miért vagyunk itt? – Xandar pontosan ugyan úgy néz ki mintha New Yorkról másolták volna. Égig érő épületek, hosszú kanyargós utcák, kirakatok előtt bámészkodó emberek, forgalom. Még saját hadteste is van, ami elég sok mindent elárul az itt élő személyekről. Mégpedig azt, hogy vezetőknek képzelik magukat. Mintha ez a bolygó lenne a galaxis közepe. Számomra túl zsúfolt, és ez miatt visszataszítónak találom, ugyanis nem szeretem ha körülöttem túlságosan zajlik az élet.

A rosszkedvemre még az is rátesz egy lapáttal, hogy az összes szembe jövő lány a járdán, úgy üdvözli Quillt mintha közös múltjuk lenne. Peter pedig szó szerint élvezi a kialakult helyzetet. Pár lány kezét végig simítja, és úgy üdvözli. Néhányra rámosolyog, vagy kacsint. Rám pedig nem is figyel, ami engem kifejezetten zavar. Oké, kit hülyítek, kezdek féltékeny lenni a nőkre. Kíváncsi vagyok, hogy mi történt közöttük, és miért lett vége. Az utcán szembe jövő nők többsége, mind ismeri Petert, ami eléggé lehangoló. Hány nővel bújt ágyba az élete során ez a perverz? Ezek a nők pedig miért viselkednek úgy vele, mint Ő lenne az Isten? Lelépett tőlük, Ők mégis körberajongják.

- Azért, hogy szerezzünk egy hajót amivel Thanos lányát haza tudjuk vinni. – Mordály nem néz fel a tablet szerű kütyüjéből, csak kitartóan siet előre, én pedig a sarkában vagyok, ugyanis úgy gondolom, hogy jelenleg tanácsosabb Őt követnem, mint az egóját fényező Quillt. Esküszöm, most még az sem zavar, hogy már megint Thanos lányának nevezett. Minél többször vágja a fejemhez, annál jobban viselem el. Kezdem elhinni Peternek, hogy Mordály tényleg nem gondolja komolyan a sértegetéseit. Ugyanis akkor most nem lenne itt, és törné az agyát azon, hogy hogyan szerezzen egy hajót, amivel haza tudnak juttatni.

- Mordály! – szó rá élesen mögöttünk Quill, amikor meghallja, hogy a mosómedve már megint hogyan szólított. Magamban jót mosolygok ezen, ugyanis úgy tűnik, hogy mégsem foglalkozik annyira a nőkkel, mint amit én képzeltem.

- Most mi van? – fordul felé Mordály értetlenül, és széttárja az egyik kezét. -Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy egy népirtó lányának segít. – örülök neki, hogy szerinte ez annyira vicces. Hát szerintem nem az, ugyanis rohadtul nem szeretnék lenni egy olyan ember lánya, aki világokat irt ki.

Sokszor megfordult már a fejembe, hogy megkérdezzem Petertől azt, hogy meséljen nekem valamit erről a bizonyos Thanosról. A mai napig állítom azt, hogy semmi közöm nincs hozzá, de annyi rosszat hallottam már róla, hogy kíváncsivá tett. Biztos, hogy oka van annak amiért őrült, népirtó titánnak emlegetik. Lehetséges lenne az, hogy valamikor tényleg elpusztított egy bolygót, a lakossággal együtt? Mert ha ez igaz, akkor még bele gondolnom is szörnyű, hogy egy ilyen elmebeteggel hoznak szóba. Ha kiderülne, hogy tényleg közöm van hozzá, akkor szerintem rögtön letagadnám, ugyanis nem érdemelné meg azt, hogy apának szólítsam. Kitudja, hogy mennyi ártatlan lény életét vette el, ok nélkül. És a hallottak alapján még mindig nem tud a fenekén maradni, ugyanis megakarja szerezni a végtelen köveket, amikkel akkora hatalmat szerezne, hogy nála erősebb nem létezne az univerzumba. Nem csoda, hogy Quill és Mordály megakarja akadályozni azt, hogy megszerezze őket. Ha nem kellene haza térnem, és férjhez mennem, akkor biztos hogy itt maradnék, és segítenék megakadályozni Thanos őrült tervét. De nem tehetem, mivel Liam haza vár, és esküvőt kell tartanunk, aminek semmi köze nem lesz a végtelen kövekhez.

- Megkérdezhetem, hogy hogyan akartok hajót szerezni? – ez a kérdés már azóta foglalkoztat, amióta Quill megígérte, hogy haza visz.

Eléggé abszurdnak tartom, hogy egy egyszerű űrhajóval – mint a Milano – nem lehet eljutni a Földre. Mi van azokkal az űrhajósokkal, akik a Holdra léptek? Vagy az is csak valami mese volt, amit elhitettek a szegény tudatlan emberekkel? Kezdem úgy érezni, hogy egy csomó dolog amit az űrről tanítottak az iskolában, az mind csak valami kitaláció. Nem értem, hogy az emberek miért írnak könyveket az univerzum működéséről, ha közben maguk sem tudják, hogy hazudnak össze- vissza.

Awesome Mix | Peter Quill / Star  - Lord ff [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now