40★Együtt☆

243 24 4
                                    

Quill annyira meglepődik a csókomtól, hogy először vissza sem csókol. Sőt, kezeit a teste mellett tartja, szemeit pedig le sem hunyja, és száját sem mozgatja. Tudom, hogy nem hiszi el, hogy mi történik most vele. Attól fél ha megmozdul, vagy lehunja a szemeit, akkor az egész pillanatnak vége szakad.

De ezt a pillanatot senki nem veheti el tőlünk. Még akkor sem ha annyira hihetetlen az egész.

Nem merek hozzá érni, mert azt akarom, hogy csak a saját érzéseit érezze. Attól tartok, hogyha véletlenül hozzáérne a kezem a kezéhez, akkor az én érzéseimből is kezdene el érezni valamit. Azt pedig nem akarom. Arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg a saját akaratából érez így irántam. Hogy önszántából vissza e csókolna, vagy inkább önszántából megcsókolna. Hogy megölelne, és elmondaná, hogy tényleg annyira e szeret, mint ahogy bizonygatta mielőtt elváltunk.

Azt akarom, hogy szeressen, de nem kényszerből, hanem saját akaratból.

Azt hiszem, hogy nem csókol vissza. Semmi jelét nem adja annak, hogy viszonozni akarja a csókomat. Már majdnem elhúzom fejemet, és ismételten széttörök.

Ám akkor, erős kezeket érzek meg a derekamon. Magához von, olyan közel, hogy még egy tű sem férne el kettőnk között. Ajkaink pár másodpercre elválnak, de csak annyira, hogy Ő mélyen a szemembe tudjon nézni, és halványan elmosolyodik.

Abban a mosolyban azonban minden benne van! Olyan szeretetteljesen csillogó tekintettel áld meg, amitől libabőrös leszek, és alig várom azt, hogy megcsókoljon, de most már rendesen. Lecsukom szemeimet, és úgy várom, hogy ajkaink ismét találkozzanak. De ajka helyett tenyerét érzem meg az arcomon. Lágyan végig simít a bőrömön. Nem hiszi el, hogy ez most tényleg megtörténik. Hogy tényleg magához szoríthat, megérinthet ott ahol csak akar, és megcsókolhat.

Kezével amivel eddig az arcomat simogatta hátra csúsztatja a nyakamhoz, és úgy von közel magához. Amikor szája az enyémhez ér jól eső érzés kerít hatalmába.

Olyan érzés amit eddig még egyik férj jelöltemnél sem éreztem. Ez az érzés sokkal jobb. Mintha egész életemben erre a bizonyos érzésre vágytam volna. Érezni akarom az ajkát a számon. Csókol, az én elmém pedig teljesen kitisztul. Mintha rajta kívül semmi mást nem éreznék. Csak Quillt. A csókja a gyógyírom a boszorkányságomra. Az az érzés, hogy megérintsek valakit, nincs jelen a tudatalattimba. Senkit nem akarok megérinteni, csak Őt. De Őt sem azért, hogy kényszerítsem arra, hogy viszontszeressen. Nem, egyszerűen csak azért akarom megérinteni, hogy még közelebb tudjam a testét magamhoz, mivel attól tartok ha most elengedem, akkor megint valami rossz fog történni velem. De amíg Quill csókol, addig semmi rossz nem történhet velem.

- Azt hiszem, hogy beléd szerettem – olyan vadul csókolom, hogy az ajkaim kezdenek felduzzadni. Muszáj kiélveznem, mert egyszerűen attól tartok ha elengedem, akkor elveszítem őt. – Ne kérdezd, hogy hogyan, vagy, hogy mikor, de megtörtént. – két kezemmel elkapom fosztogató dzsekije gallérját, és azzal húzom magamhoz. Két csók között Quill elhúzódik tőlem, és csodálkozva pislog párat. Számára is pont olyan hihetetlen, mint a számomra.

Talán túl hamar zúdítottam a nyakába. Talán megrémisztettem, amit nem is csodálok. Elhagytam őt, Liamért. Liamet választottam helyette, most pedig neki vallok szerelmet. Legtöbb esetben, én sem gondolnám azt, hogy komolyan beszélek. Pedig, de. A lehető legkomolyabban beszélek, és örülnék neki ha Ő is pont így érezne.

Mert ha így érezne, akkor most rögtön hajóba szállítanám és megmondanám, hogy vigyen a galaxis azon bolygójára, ahol senki nem talál majd meg. Ő nem fogja tudni, hogy miért kérem tőle ezt. Hiszen nem tudhatja meg azt, hogy találkoztam az apámmal, aki azt akarja, hogy lopjam el Quilltől a végtelen köveket. Határozottan apám ellen akarok szegülni, még akkor is ha tudom, hogy mekkora haragra fog törni. Nem érdekelnek a kövek, csak Quill érdekel, és az, hogy életben maradjon. Muszáj megvédenem Őt apám őrültségétől. És én meg is fogom ezt tenni.

Awesome Mix | Peter Quill / Star  - Lord ff [BEFEJEZETT]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora