31★Rózsaszín☆

235 30 8
                                    

Peter Quill/ Űrlord szemszög

Xandariak! Ma egy szerencsétlen felhő lepte el büszke birodalmunk égboltját. Köztudott tény, hogy a minap sikeresen elfogtunk egy titánleszármazottat. Már akkor tudtuk, hogy vigyáznunk kell vele, ugyanis nem voltunk még teljesen biztosak benne, hogy mekkora erővel rendelkezhet. Azt hittük, hogy féken tudjuk tartani, és ezért bezárattuk a galaxis legőrzöttebb börtönébe, ezzel megvédve az univerzumot a még nem ismert erejétől. Nyugodtak voltunk, egészen addig még meg nem pillantottuk az idegvégződéseit, amik tökéletesen megegyeztek az őrült titánéval, Thanoséval. Ebből kifolyólag, pedig biztosra megállapíthattuk azt, hogy a nőstény Thanos egyetlen vérszerinti gyermeke, akinek ereje még nagyhatalmúbb mint a saját apjáé. Későn érkeztünk a Kylnre, ugyanis miután megtudtuk az igazat a magát földi lénynek nevezetett szörnyetegről, tudtuk, hogy elkell különítenünk, és még addig kell visszaszorítanunk, amíg nem tud teljesen kibontakozni, de sajnos sikeresen megszökött, pár bűntársával együtt, akiken minden bizonnyal agymosást hajtott végre. Thanos lánya a galaxisban ólálkodik. Mindenki veszélyben van! Nem tudjuk, hogy miféle szörnyeteggel állunk szembe, de abban biztosak vagyunk, hogy megkell ölnünk, még azelőtt, hogy az apjával szövetkezne, és elpusztítaná az egész univerzumot.

Még utoljára végig nézek a kijelzőn villogó fényképeken, amiken nagyrészén Indigo szerepel. Kicsit felháborítónak tartom, hogy rólunk – a Galaxis őrzőiről – csak egy képet vetítettek ki, mintha mi megsem szöktünk volna a híres, nagyon védett, börtönbolygóról. Kikérem magamnak, ugyanis Mordály érdeme az, hogy sikeresen kijutottunk, nem pedig Indigóé. Ha Indigon múlott volna, akkor még mindig a Kylnen lennénk, ugyanis a csaj a hisztizésen kívül nem csinált semmit. Igen, biztos agymosást végzett rajtunk. Az Első Nova mindig szereti túltolni a dolgokat, azonban a rendszereiben eddig még soha nem volt hiba, így akár mennyire is nem akarom beismerni azt, hogy igaza volt Indi származásáról, tudom, hogy már pedig tényleg Ő Thanos lánya. Az Első Nova még azt is megmondta, hogy az apám nem volt földi, pedig én biztosan állítottam.

Nem értem, hogy mindig miért Thanos lányai tetszenek meg. Mintha valami fétisem lenne, hogy egy népirtó gyerekével akarok kamatyolni. Beteges vagyok tudom. Messze elkellene kerülnöm Indigot, és az apja ellen harcolni, hogy megakadályozzam abban, hogy elpusztítsa a világot.

És én ez helyett mit teszek? A közelébe akarok férkőzni, elnyerni a bizalmát, és elérni azt, hogy velem maradjon a Milánón ,és együtt járjuk a galaxist. A rohadt életbe is, azt akarom, hogy szeressen. Nem akarom elengedni, vissza a Földre. Ő nem oda való, hiszen ha azt vesszük csak félig ember, pont mint én. Megmentette az életemet, ez pedig sok mindent elárul róla. Mégpedig azt, hogy elkezdett kötődni irántam.

- Szóval akkor tényleg igaz? – hallom meg Indigo csendes, bűnbánatos hangját, és erre gondolkodás nélkül kikapcsolom a kijelzőket, hogy többé ne láthassa azt, hogy egy közveszélyes gyilkosnak van beállítva, akit nagyon gyorsan elakar kapni a Nova Hadtest, hogy megöljenek, csak azért mert Ő Thanos lánya.

- Hát az Első Nova azt is megmondta, hogy Quill apja egy Isten. – Mordály arcán csak úgy virít az „ én megmondtam" kifejezés, amitől bennem csak még jobban felmegy az a bizonyos pumpa. Nem értem, hogy miért zavarja ennyire Őt az, hogy ki Indigo apja. Attól még, hogy egy népirtó leszármazottja, nem kell neki is annak lennie. Indigo nem akar senkit bántani, ugyanis lett volna már alkalma rá nem is egyszer. Biztos, hogy nem dolgozik Thanosnak.

- A Te apád is őrült, úgy ahogy az enyém is az volt – indulok meg a lány felé, majd térdelek le elé. Nem néz rám, az ujjait bámulja, és épp a könnyeit próbálja visszatartani. Rossz lehet neki elhiszem. Nem kell sokat agyalnia azon, hogy az apja egy szar alak, és ez miatt Őt is mindenki gyűlöli a galaxisban. – De ez nem azt jelenti, hogy mi is azok vagyunk. Én személy szerint sokkal több hősies dolgot vittem véghez, mint a saját apám, aki Istennek mondta magát. – jó, két hősies dolgot vittem csak véghez, és azokat sem egyedül, de hát megöltem a saját apámat, csak azért, hogy megmentsem a világot – meg a saját életemet.

Awesome Mix | Peter Quill / Star  - Lord ff [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now