6

3.3K 84 0
                                    

Pov Jess
ik heb zo veel pijn. Ik ga die eikel echt terug pakken met zen arrogante kut kop. Ik lig nu in de verpleeg kamer en al mijn nieuwe vrienden zijn weggestuurd alleen Ethan is hier nog. Ethan wou net toen dat rotjoch me kamer in liep hem echt slaan hoe wist die gast eigenlijk dat dit mijn kamer was gekke stalker. De verpleeg vouw doet lauwe natte doeken op de plekken en zegt "je hebt nog geluk gehad meid het had veel erger kunnen aflopen" ik heb niet de waarheid vertelt toen ze vroeg wat er gebeurd was ik wil het zelf met hem oplossen en niet dat school zich ermee bemoeid. Ethan brengt me naar me kamer waar de andere jongens al voor de deur zitten te wachten "gaat het Jess" vraagt Ronny "mwa" zeg ik ,"ik zit nu onder de pijnstillers maar die gast gaat eraan" "hoe heet die eigenlijk". "Kaiden zegt Sam om het nog even over hem te hebben. Maar op dat moment gaat de deur open."

Pov Kaiden
Ik hoorde van een aantal mensen in de aula dat dat meisje zelfs naar de ziekenboeg moest. Mensen keken me echt aan alsof ik een monster was maar aan de andere kant is dat ook wel iets goeds want dan weten ze dat ze niet met me kunnen klote. Ik loop naar me kamer en pak een biertje ineens hoor ik allemaal stemmen voor me deur ik luister effe en doe me deur open wat the fuck doen jullie hier die broer van haar staat meteen boos op en zegt "wat doe je in me zusje der kamer" ik laat de woorden effe tot me doordringen en nu pas bedenk ik me dat er inderdaad een koffer stond. Nee wat the fuck je gaat niet menen dat ik nu me chille kamer die ik deel met me 2 beste vrienden Kay en Bruce  moet gaan meedelen met een meisje. En niet zomaar een meisje dit is sowieso zo een nieuwsgierig meisje dat zich met zaken gaat bemoeien waar ze niks mee te maken heeft. Dit heb ik weer kan ze niet effe bij iemand anders op de kamer.

Een heel kort hoofdstukje iknow maar tis weer een tijdje geleden dat ik echt schreef het duurt wel weer even tot het volgende hoofdstuk want ik ga alvast een paar hoofdstukken vooruit schrijven en ik heb niet heel veel tijd maar hoop dat jullie het leuk vinden joejoe

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu