47.

1.8K 45 16
                                    

Pov Jess
Ik word wakker van een nachtmerrie en schiet omhoog. Hellemaal buiten adem kijk ik om me heen. "Jess" hoor ik kaiden met een zachte stem naast me. "Gaat het?" Vraagt hij. "Ja het was gewoon een nachtmerrie" "wil je er over praten?" "Nee zeg ik het is al over" hij opent ze armen en ik kom er in liggen. "Dank je" fluister ik nog voor ik weer in slaap val.

Na wat voelt als 5 minuten voel ik zachtjes aan me geschud "Jess word je wakker. Het ontbijt is klaar." Mm mompel ik en probeer me weer om te draaien. Ik hoor kaiden zachtjes grinniken. Ik open langzaam een oog en kijk hem aan. Hij heeft geen shirt aan wauw wat ziet die er weer goed uit. "Klaar met staren" grinnikt kaiden. Ik word rood. "Kom ik help je naar beneden en dan kan je na het eten douchen of in bad." "Ah ja dat heb ik ook echt gemist douchen" ik wou zelf uit bed stappen dus ik probeerde het. Mijn benen waren hellemaal wiebelig en alles deed pijn maar ik kon staan. Kaiden zag dat ik pijn had dus wou me weer tillen maar ik zei "nee ik moet weer zelf leren lopen." "Laat me je nou gewoon helpen ik zie toch dat je pijn hebt." zegt kaiden en hij doet mijn arm over zijn schouder zodat ik toch een beetje loop.

Nadat we ontbeten hadden wou kaiden me de douch in helpen maar dat vond Ethan geen goed idee. Dus hielp hij me maar. "Zullen we vandaag terug naar het internaat?" vraagt hij ja is goed na noch een tijdje met iedereen gechilt te hebben nemen we afscheid. En gaan we met de taxi terug naar het internaat.

"We zijn er" zegt Kaiden en ik kijk op. "Wat hebben jullie eigenlijk tegen school gezegd want we waren ineens allemaal weg?" "Bruce zei dat die het geregeld had." "Oké laten we snel naar binnen gaan want je moet niet teveel opvallen met je wonden gewoon snel door." Zegt Ethan nadat de jongens hadden gekeken waar het rustig was gingen we de school in en in een lijn naar de kamer. Gelukkig was het rustig en kwamen we niemand tegen. Eindelijk aangekomen op de kamer ging ik lekker op me bed liggen wat heb ik dit bed gemist zeg.

Een beetje een kort hoofdstukje i know maar ja. Donderdag moet ik weer voor het eerst naar school🙁 een nieuwe school dus ik ben hem een beetje aan het stressen😅. Gaan jullie al weer naar school?

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu