66.

1.3K 35 5
                                    

Pov Kaiden 

Overmorgen is de dag dat Jess en ik een jaar samen zijn. ze weet nog niet wat we gaan doen maar ik heb met haar baas geregeld dat ze een weekje vrij heeft. We gaan samen op vakantie naar Afrika. Jess wou al heel haar leven graag de Big 5 zien. Ik heb allemaal dingentjes geregeld voor als we daar zijn.  We gaan morgen al weg zodat we daar zijn wanneer we een jaar samen zijn. Ik heb vandaag vrij gevraagd zodat ik stiekem kan inpakken zodat  Jess het niet door heeft ze is nu zelf aan het werk. Mijn tas staat al klaar onder het bed maar nu moet ik eens gaan kijken wat ik voor Jess meeneem. Meisjes nemen altijd veel meer kleding mee dan nodig. Ik loop naar haar kast en kijk er in. Ik pak 3 jurkjes. een wat nettere jurk. Een jurk voor op het strand. En een normale jurk voor gewoon stadjes bezoeken ofzo. Ik pak ook 2 korte broekjes met T-shirts. dan pak ik nog 2 lange broeken met shirts en een vest. Het is nu al zo veel meer dan ik heb maarja je weet het maar nooit met meisjes. Dan kijk ik naar de bikini's ik pak de 2 die ik het leukste vind. Ik ga even het lijstje af in mijn hoofd oja ik moet nog ondergoed en BH'S  ik open de la. Ik grijns ik pak voor haar in dus i mag bepalen welke ze meeneemt. Ik pak de mooie rode bh met der bijpassende onderbroek en een mooie blauwe. voor de rest pak ik er nog een die ik weet dat ze lekker vind zitten. na nog een tijdje bezig te zijn geweest heb ik denk ik wel alle spullen die ze mee wilt. Morgen hoeft er alleen nog maar haar make up tandenborstel en haar borstel. 

Het is al bijna 5 uur dus Jess komt al bijna thuis. Ik prop snel haar spullen onder het bed en hoor de sleutel in de deur. Ik zie mijn mooie vriendin binnenkomen. "hey" zeg ik terwijl ik naar haar toe loop. Ik druk mijn lippen op die van haar. "Ik heb je gemist" fluister ik in haar oor.

de rest van de avond hebben we gewoon een beetje film gekeken. Jess had volgens mij nog niks door van dat er allemaal kleren uit haar kast zijn. Ze is in slaap gevallen op mijn schoot tijdens de film. Ik ben best zenuwachtig voor morgen want er gaat op deze vakantie nog wat gebeuren waar ik best nerveus voor ben. Ik zet de film uit en zet op mijn telefoon een wekker om 7 uur. we moeten om 9 uur ingecheckt zijn op het vliegveld. Ik sluit me ogen en val zelf ook in slaap.

Pov Jess

Ik word wakker van Kaiden zijn wekker. Waarom gaat zijn wekker zo vroeg we zijn allebei vrij vandaag. Ik hoor Kaiden zijn wekker uit zetten en draai me weer om. "we moeten opstaan schatje" zegt Kaiden. Ik doe een oog open en kijk hem aan "waarom we zijn beiden vrij?" vraag ik. Kaiden knikt en zegt dan "Ik heb iets gepland voor vandaag dus opstaan dame." Ik zucht maar ben toch ook wel nieuwsgierig. Kaiden geeft me een outfit wat bestaat uit een joggingbroek en een trui. Ik kijk hem verbaast aan "hoef ik niet iets leukers als dit aan?" Kaiden schud zijn hoofd van nee en zegt "ga je nou maar snel klaarmaken" en hij loopt de kamer uit mij nieuwsgierig achterlatend.

Na dat ik me had klaargemaakt en we wat hadden gegeten doet Kaiden me een blinddoek om en lijd me naar de auto. na een tijdje n de auto gezeten te hebben stappen we uit e lopen we naar een zo te horen drukke ruimte. "Waar zijn we?" vraag ik aan Kaiden. hij grinnikt en zegt "nog even wachten" Na een tijdje te hebben gewacht lopen we ergens naar binnen en laat Kaiden me zitten op een zachte stoel. Hij doet mijn blinddoek af en ik ben even verblind door het ligt. Ik kijk verbaast om me heen we zitten in een vliegtuig. "waar gaan we naartoe?" vraag ik verbaast maar ook blij aan Kaiden. "Dat is nog een verassing maar het is lang vliegen." Ik druk blij mijn lippen op die van Kaiden "ik hou van je". Kaiden glimlacht en zegt ik hou ook van jou.

Na een hele lange vlucht waar ik bijna de hele tijd heb geslapen gaan we eindelijk landen. De piloot begint met praten. "We gaan zometeen landen welkom in Afrika." Ik kijk Kaiden blij aan hij wist dat ik heel graag naar Afrika wou. Ik druk mijn lippen op de zijne en zeg nog een keer dat ik van hem hou.

i am sorry voor dit saaie hoofdstukje 

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu